За дайкинчето тук бях срещнал мнения, че умирал в студа и нещо не била добре разпробита тавата и обледява яко??
Трябва да си болен, за да сложиш Дайкина в тази квадратура....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Малък е или голям? Аз на по-мощно не бих отказал, за да се подсигуря, но според мен няма да се справи :D
Някой с новите модели ZS-S пробвал ли е седмичният таймер? Помни ли нещо при мигване на тока или бял лист става.
Здравейте,
Искам да попитам надежден ли е МХИ зс-с в режим отопление или да потърся за друга марка? Съща така ме интересеува колко често прави дефрости зимата?
Благодаря предварително!
Ако не се лъжа, ZS са от тази година. Още не са зимували, но мисля че нямат сериозни промени спрямо стари модел. За ZM-S (стария модел) мога да ти кажа,че няма да имаш проблеми зимата. Топли много добре.
От 1ви септември сме със ZS50 монтиран в 48кв двустаен, засега на охлаждане не мога да се оплача, на 24 градуса ми става студено. Разучаваме таймер програмите, че изглеждат доста гут измислени.
Прочетох, че някой е писал за 18LFCA -> днеска ще го нося в ТЕМПЕКС https://drive.google.com/open?id=0Bz...dYSC1sTVl5bURj
Грешка 9-4 компресор/ел блок, за 3 години и 8 месеца има 20 сервизни акции (да се разбира 20 пъти сме викали момците от Вимакс да си го оправят), а и единия път беше при -23 в София, и ни казаха след 5 дни ще дойдем ... тогава Метро-> духалка -> 150 лева ток.
Инак LFCA-то се справяше със 48 кв. и постояна 27 без проблем, стига да работеше.
Дано съм бил полезен.
20 сервизни посещения за различни проблеми, или един и същ? В такива ситуации се сменя обслужващата фирма.
Изпратено от моят MI 5s с помощта на Tapatalk
Различен вид, то не беше забила електроника, то не беше изтекъл фреон, то не беше 'блокирал' компресор, но момчетата си бяха вързали гащите да не се сменя климатика независимо от броя на сервизните посещения. Относно смяната на обслужващата фирма, да разбира се, но гаранцията беше към тях.
Сега ще видим ако този сервиз го оправи кво ще го правя но най-вероятно ще се ползва значително по-малко.
Вимакс....какво друго да очаквате....
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Не сме ли в Mitsubishi Heavy, пак на Вимакс се обърна....
Кажете нещо за седмичния таймер на zs-s....![]()