Страница 33 от 231 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Климатици MITSUBISHI

аз искам да попитам някой може ли да ми даде повече информация за - mitsubishi msz-g-25f-w благодаря предварително !!!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Честито, и Climacom са надули цените!
    А и моделът FA-VA вече го няма. Този модел май малко се задържа в каталога, защо така? Излезе мисля след GA/GB/GC, тях още ги има, излезе FD и FA скоро изчезна. Вярно, че FA беше с по-слаби параметри на почти същата цена като FD, но дали има друга причина?

4. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Здравейте! Някой маже ли да ми каже как се намалява ампеража на MITSUBISHI MSZ-ZXV28T от дистанцианното управление.

5. LRR
    LRR е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

[quote=ghost23 ]
    Има ли във форума някой собственик на SRK 50 или 60 ZHX-S?
    Интересът ми е огромен,мой познат е решил да купува такъв,COP-а е доста добър за тези размери машини на 220V.

Днес ми монтираха SRK 50ZHX-S, може би първия в България! Капарирах го преди повече от 1 месец и едва вчера успяха да го внесат. Ами какво да кажа - убийствена машина и на дизайн и като работа. С около 350-400W ха час ми подържа 23С, но времето днес беше доста топло. Може би единствения недостатък на този климатик е цената 3500лв. с монтажа, за друг не се сещам.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

LRR, здрасти пак - този път с климатик
    Честито и да си го ползваш дълго. Много добра машина!

7. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от KFC
    Здравейте! Някой маже ли да ми каже как се намалява ампеража на MITSUBISHI MSZ-ZXV28T от дистанцианното управление.
    Десетина пъти прочетох въпроса и въпреки това, нищо не разбрах. Имаш впредвид как да намалиш консумацията ли? Ако е така, то няма нищо по-просто! Натискаш веднъж копчето ON/OFF и консумацията му ще е почти нула. Е и ефекта от това, че имаш климатик ще е нулев.
    В общият случай, при постоянно напрежение, за да намалиш ампеража, ще трябва да увеличиш съпротивлението, но едва ли и това си имал впредвид... Пък и това със съпротивлението от дистанционното не виждам как ще стане.
    Ако питаш кога ще бъде най-икономичен: затваряш вратите и прозорците в стаята! и вентилатора на МАХ. Ако и в този случай ампеража е голям - стъпка три: намаляваш температурата от дистанционното, обличаш дебел пуловер и се завиваш с едно одеало.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Очо, някои японски модели имат бутон на дистанционното за намаляне на ампеража
    Моделът, за който пита KFC, е на 100 V.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

всички нови модели на 100 волта имат тая функция .. обикновено представлява знака за ампераж А и една стрелкичка надолу .. ограничава наполовина пиковия ампераж( при мен от 15 на 8А) .. режима не води до икономия на ток

11. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Бре, опасни са тия японци! Аз се сетих за три начина, а те измислили четвърти и то преди мен. Стана ми ясно, благораря за обяснението. Човек се учи докато е жив..

12. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Очо, бях ти писал нещо на личния, но ти не ми отговори. Сега гледам, че си още активен и те моля поне да ми отговориш тук. Въпросът ми беше свързан с FD-Митсубишитата, които си купил.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Alexi, имам и въпрос към теб. Твоят 100-волтов климатик какъв е? Интересувам се защото се бях насочил към такива, но ме разубедиха. Най-вече сам си се разубедих понеже нямаше към кого да се обърна за информация и съвет.
    От кога го имаш и какви са ти впечатленията? Наистина ли са толкова икономични, колкото ги представят по БГ-сайтовете? Всъщност намерих такива машини само в една варненска фирма. Могат ли да бъдат намерени и на друго място?

14.  

15. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на много места могат да се намерят ,потърси из форума има много писано за клими на 100 волта .. като качество определено е поне 1 класа над останалите ми клими които са на 220 волта макар че и те не са никак евтини и прости модели

16. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Моля дайте препоръка за конвенционален модел на mitsubishi за стая 14 кв., тухлен апартамент, pvc дограма, ролетни щори. Стаята е сравнително топла, юг! Желателно е да е сравнително тих, да не се чува фриона или пукане на пластмасите. И най-вече да топли! Да е сигурно че ще устиска поне няколко дни при -20* и при продължително задържане на мъгла.

17. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

SRK/SRC 28 HG-S за 1136 лв ако те устройва.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2007

това 9-ка ли е или 12-ка?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 231 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе