Страница 92 от 231 ПърваПърва ... 42829091929394102142 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,366 до 1,380 от общо 3463
Like Tree1674Одобрявам

Климатици Mitsubishi Heavy

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на its large
    Тук е от
    Jan 2016

Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy

Цитат Първоначално публикувано от kokovox Виж публикацията
    Малко впечетеления от 20 ZMX-S сложен в 13 кв.м. спалня. Ами супер е! Не се чува изобщо. Имам чувстото, че работи на он-оф, но ни стон ни звук от него. Единствено припукват пластмасите много малко по време на дефрост мисля. Когато работи духа горещ въздух и комфорта е страхотен. Вентилатора е на авто. Заслужава си всеки лев. Благодаря на Александърс за препоръката.
    Честито добър избор

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Вече и аз съм в клуба на МХИ. От вчера,в спалня 13кв- монтиран SRK20ZM-S / SRC20ZM-S . Оправдава си доверието от към тишина . Като недостатък, виждам липсата на подсветка на дистанционното и капачето върху бутоните. Можеха 3 диода да сложат на кръст. Но това да му е проблема.

4. Тук е от
    Dec 2015

Здравейте на всички.Имам SRK35ZMP-S
    SRC35ZMP-S и четя на различни места ту че компресора е scrooll ту обратното та ако може някой да потвърди и още нещо какво означава това Back up heating capacity 0.46 kw (-10C)

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Тук на стр.4 пише какъв тип е компресора. А Back up heating capacity 0.46 kw (-10C) означава ,че когато достигне навън температурата -10гр., трябва да включиш духалка с мощност 0.46 kw, да подпомогнеш климатика в отоплението на помещението.

6. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

"Васk uр hеаtіng сарасіtу 0.46 kw (-10С) oзнaчaвa ,чe ĸoгaтo дocтигнe нaвън тeмпepaтypaтa -10гp., тpябвa дa вĸлючиш дyxaлĸa c мoщнocт 0.46 kw, дa пoдпoмoгнeш ĸлимaтиĸa в oтoплeниeтo нa пoмeщeниeтo." - Да бе .

7. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

Разбира се, че е така. Даже духалката е включена в комплекта-на дъното на кашона е.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2015
    Живее в
    Сев.-Изт. Б-я

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    "Васk uр hеаtіng сарасіtу 0.46 kw (-10С) oзнaчaвa ,чe ĸoгaтo дocтигнe нaвън тeмпepaтypaтa -10гp., тpябвa дa вĸлючиш дyxaлĸa c мoщнocт 0.46 kw, дa пoдпoмoгнeш ĸлимaтиĸa в oтoплeниeтo нa пoмeщeниeтo." - Да бе .
    electric back-up heater capacity
    Превод на български:
    (elbu(Tj) е отоплителната мощност [kW] на реален или предполагаем спомагателен електрически нагревател с коефициент на преобразуване (COP) = 1, която допълва обявената отоплителна мощност ((Ph(Tj), за да се покрие частичният отоплителен товар (Ph(Tj), в случай че Pdh(Tj) е по-малко от Ph(Tj), за външната температура (Tj)

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от SPSt Виж публикацията
    Разбира се, че е така. Даже духалката е включена в комплекта-на дъното на кашона е.
    Без тази духалка, дали ще може да свърши някаква полезна работа изобщо при -10гp? Прилича ми на машина, само за охлаждане?

11. Senior Member Аватара на SPSt
    Тук е от
    Jan 2011

На отопление и дават -15 до +21 °С, но изглежда доста хилава машина, та духалка 2 kW може доста да е от помощ.
    dodo_pv одобрява това.

12. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Във вътрешното тяло може да е монтиран нагревател от Осака!

13. Тук е от
    Dec 2015

незнам за минус десет но до минус седем топли 30кв2без изолация и комшии а за разхода съм писал в друга тема единствено като минус вече съм писал под нулата външният вентилатор работи на макс а за минус 15 и дават 2.35кв но най хубавото е че ми излезна 369евро
    Този пост е редактиран от zombi1983; 25-03-16 в 02:15.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2016

Здравейте,след много четене във форума се спрях на климатик Mitsubishi Heavy SRK35ZM-S/SRC35ZM-S PREMIUM !
    Става въпрос за панелно жилище 18м2/45м3 среден етаж,южно изложение с една външна стена, външна изолация 8см. с ПВЦ дограма.
    Интересува ме като качество надежден ли е климатикът и дали евенуално няма да се окаже голям за въпросното помещение.
    Прочетох доста противоречиви мнения относно този модел във връзка с площа от 45м3.Моля за вашите компетентни мнения,тъй като 1700лв не са малко пари!
    Отворен съм и за други предложения в този ценови клас ако мислите, че има нещо по добро от това.

П.П Пропуснах да кажа че машината ще се използва предимно за отопление,желана темп. оклоло 24 - 25гр.
    Благодаря ви предварително.

16. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

24/25 градуса през зимата? Ако имаш такива високи изисквания към температура, то 35цата е за теб.
    rosswen одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2016

Има ли вероятност 35-та да се окаже голяма за въпросното помещение и евентуално да влиза често в режим on/off и ако се получи така това проблем ли е за машината
    и може ли да създава някакви проблеми.

18. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Има и такава вероятност, имаш добра изолация и дограма, освен това си и южен. Не би трябвало да те притеснява ако влиза в он/офф. Машината работи добре и не се натрапва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизни ръководства за климатици Mitsubishi Heavy Industries
    От MHIEhelp във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 41
    Последно: 17-11-15, 15:17
  2. Отговори: 19
    Последно: 28-10-13, 21:01
  3. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48
  4. Избор измежду Toshiba, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric и Hitachi
    От shamp във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 22
    Последно: 21-02-11, 09:21
  5. Няколко въпроса за климатици Mitsubishi Heavy
    От roughy във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 13-06-10, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе