Вчера ми правиха профилактика на Шарп - а!Дойдоха двама от сервиза по поддръжката с една пръскачка.Промиха външното и вътрешното тяло с препарата и след това веднъж го промиха с вода!За 10 мин. 35 лв. тва е, майна, ако щеш!Казаха ми, че машината е много добре поддържана, турбината изглеждала идеално.За мен лично е кощунство да се взима климатик на повече от 5 г.пък бил то и за японския пазар!Климатик на 10 г. му е взет живота отвсякъде.Получават се луфтове, части не могат да се намерят и при това са безумно скъпи!Ако се взима такава машина, то е добре да бъде чисто нова!Иначе наистина тия машини, които са за японския пазар са по-надеждни и са с по-добри параметри спрямо европейските си братчета, ама да си го вземеш нов!Абе, когато дойдоха техниците да ни поставят машината ни казаха да изпратим един талон с писмо до фирмата във Варна за да го регистрират.Да, ама ние сме забравили и не сме го пратили!Техниците казаха, че сега ако стане нещо може да не му признаят гаранцията и вкъщи много се притеснихме.Обадиха се на техния шеф и му казаха за нашия проблем и шефът им каза да го изпратим пък до 1м. дано го регистрират!Дано стане работата, че иначе много лошо!Някой друг сблъсквал ли се е с такъв проблем, да каже?