То остава да ти вземат пари през гаранционния период, който по закон е 2 год., но повечето фирми дават 3г. И не се лъжи, че монтажа е без пари, всичко е калкулирано в цената :rolleyes:Първоначално публикувано от Mario_83
То остава да ти вземат пари през гаранционния период, който по закон е 2 год., но повечето фирми дават 3г. И не се лъжи, че монтажа е без пари, всичко е калкулирано в цената :rolleyes:Първоначално публикувано от Mario_83
Ехее..Актон ми дадоха 5 години гаранция и мисля, че 5 години е нормалнен срок за такава техника...а не 2 или 3 ....монтирането беше без пари, което не ми се е лсучвало с други фирми ?!?!?! Ако ти имаш някакъв опит ...сподели))
Mario_83 без пари с извинение на тоалетна не можеш да отидеш вече ,а не пък да ти монтират климатик.Стига си се самозалъгвал всичко е включено в цената на климатика.
Нека да не чупим хатъра на човека, той си вярва че е без пари, така да бъде.Първоначално публикувано от bobovo
![]()
E ...то е ясно, че е включено в цената на климатика, аз не твърдя друго ! Но има и фирми, които продават климатици на същата цена и после те карат да плащаш и за монтаж или просто непредлагат такъв, нали така ...angel
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338554340[/time]_________________________________________________
Баща ми си беше взел климатик на някаква фирмичка - вени клима или нещо подобно и беше изключително недоволен от монтажа, за който също се изръси ...а иначе темичката все пак е за шарп ...де ...отклонихме се много![]()
![]()
Здравейте, аз също искам да си взема климатик и съм си харесал Sharp няколко модела...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338903411[/time]_________________________________________________
Каква е тая фирма, за която говориш ?Първоначално публикувано от Mario_83
Писал съм по-горе и ми се присмяха удивително :P...фирмата е Актон, погледни промоцийкли разни на сайта им, ако те интересува...принципно има и други фирми, които разпространяват Шарп ...можеш да погледнеш и за тях![]()
Ха. благодаря за мигновения ти отговор..ще ги потърся актонците, някой друг да ми предложи нещо ?
Еми какво да те посъветтват или предложат колегите като си писал "харесъл съм си няколко модела Шарп" и толкова.
От къде си какво е помещението за какво ще го ползваш отопление охлаждане за преходни периоди колко топлозагуби имаш стара дограма външни стени искаш ли и допълнително помещение да отопляваш или не какъв ти е бюджета ????
Sotris, лошо няма че си харесал модели на шарп, но все пак при избора на подходящ климатизатор е необходима доста информация за помещението, за да се подбере подходящия модел.
Ами, апартаментът ми е 70квадрата...от София съм, живея в центъра. Трябва ми за холното помещение - за охлаждане и отопление...до 1000 лева, мисля, че е добре ?
Хахахаха...е, вие го побъркахте човека...от къде е, на кой адрес се намира, как се казва жена муИначе, Сотрис, прави са хората, хубаво ще потърсиш Шарп да кажем, ама трябва да си много наясно за какво ти е тоя климатик...пък и 1000 лева си е сериозно капиталовложение
![]()
Sotris, като техник ти казвам, че инвестиция от 1000 лв. е недостатъчна за да си закупиш качествен климатизатор който да отговаря на условията ти и да си върши работа. Хола, за който споменаваш колко кубика е? На кой етаж живееш? Какво е строителството на жилището?
Аз пък все съм си мислел, че за 1000 лева има доста добра техника на пазара, която върши работа ...но щом си техник 100% разбираш повече от мен невежияПървоначално публикувано от Aleksandars
![]()
Mario_83, нещо думите ти ми звучат като подигравка или бъркам?! Хайде сега ми кажи за 1000 лв какво има читаво на пазара?