Страница 19 от 35 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 522
Like Tree25Одобрявам

Климатици Sharp

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Климатици Sharp

Цитат Първоначално публикувано от Mario_83
    Първо монтажът е безплатен и си вършат работата чисто и без излишно протакане на времеи после да сечисти след тях цифра време, второ, ако възникне проблем по климатичната система са ми казвали, че идват и го отстраняват за без пари.... още не ми се е наложило, но монтажът беше екстра и то като се има предвид, че е без пари ....
    То остава да ти вземат пари през гаранционния период, който по закон е 2 год., но повечето фирми дават 3г. И не се лъжи, че монтажа е без пари, всичко е калкулирано в цената :rolleyes:

2.  

3. Тук е от
    May 2012

Ехее..Актон ми дадоха 5 години гаранция и мисля, че 5 години е нормалнен срок за такава техника...а не 2 или 3 ....монтирането беше без пари, което не ми се е лсучвало с други фирми ?!?!?! Ако ти имаш някакъв опит ...сподели ))

4. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Mario_83 без пари с извинение на тоалетна не можеш да отидеш вече ,а не пък да ти монтират климатик.Стига си се самозалъгвал всичко е включено в цената на климатика.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    Mario_83 без пари с извинение на тоалетна не можеш да отидеш вече ,а не пък да ти монтират климатик.Стига си се самозалъгвал всичко е включено в цената на климатика.
    Нека да не чупим хатъра на човека, той си вярва че е без пари, така да бъде.

6. Тук е от
    May 2012

E ...то е ясно, че е включено в цената на климатика, аз не твърдя друго ! Но има и фирми, които продават климатици на същата цена и после те карат да плащаш и за монтаж или просто непредлагат такъв, нали така ... angel
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338554340[/time]_________________________________________________

Баща ми си беше взел климатик на някаква фирмичка - вени клима или нещо подобно и беше изключително недоволен от монтажа, за който също се изръси ...а иначе темичката все пак е за шарп ...де ...отклонихме се много

7. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте, аз също искам да си взема климатик и съм си харесал Sharp няколко модела...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338903411[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Mario_83
    E ...то е ясно, че е включено в цената на климатика, аз не твърдя друго ! Но има и фирми, които продават климатици на същата цена и после те карат да плащаш и за монтаж или просто непредлагат такъв, нали така ... angel
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338557940[/time]_________________________________________________

Баща ми си беше взел климатик на някаква фирмичка - вени клима или нещо подобно и беше изключително недоволен от монтажа, за който също се изръси ...а иначе темичката все пак е за шарп ...де ...отклонихме се много
    Каква е тая фирма, за която говориш ?

8.  

9. Тук е от
    May 2012

Писал съм по-горе и ми се присмяха удивително :P...фирмата е Актон, погледни промоцийкли разни на сайта им, ако те интересува...принципно има и други фирми, които разпространяват Шарп ...можеш да погледнеш и за тях

10. Тук е от
    Jun 2012

Ха. благодаря за мигновения ти отговор..ще ги потърся актонците, някой друг да ми предложи нещо ?

11. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Еми какво да те посъветтват или предложат колегите като си писал "харесъл съм си няколко модела Шарп" и толкова.
    От къде си какво е помещението за какво ще го ползваш отопление охлаждане за преходни периоди колко топлозагуби имаш стара дограма външни стени искаш ли и допълнително помещение да отопляваш или не какъв ти е бюджета ????

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Sotris, лошо няма че си харесал модели на шарп, но все пак при избора на подходящ климатизатор е необходима доста информация за помещението, за да се подбере подходящия модел.

13. Тук е от
    Jun 2012

Ами, апартаментът ми е 70квадрата...от София съм, живея в центъра. Трябва ми за холното помещение - за охлаждане и отопление... до 1000 лева, мисля, че е добре ?

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Хахахаха...е, вие го побъркахте човека...от къде е, на кой адрес се намира, как се казва жена му Иначе, Сотрис, прави са хората, хубаво ще потърсиш Шарп да кажем, ама трябва да си много наясно за какво ти е тоя климатик...пък и 1000 лева си е сериозно капиталовложение

16. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Sotris, като техник ти казвам, че инвестиция от 1000 лв. е недостатъчна за да си закупиш качествен климатизатор който да отговаря на условията ти и да си върши работа. Хола, за който споменаваш колко кубика е? На кой етаж живееш? Какво е строителството на жилището?

17. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    Sotris, като техник ти казвам, че инвестиция от 1000 лв. е недостатъчна за да си закупиш качествен климатизатор който да отговаря на условията ти и да си върши работа. Хола, за който споменаваш колко кубика е? На кой етаж живееш? Какво е строителството на жилището?
    Аз пък все съм си мислел, че за 1000 лева има доста добра техника на пазара, която върши работа ...но щом си техник 100% разбираш повече от мен невежия

18. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Mario_83, нещо думите ти ми звучат като подигравка или бъркам?! Хайде сега ми кажи за 1000 лв какво има читаво на пазара?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 35 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5
    Последно: 28-11-12, 18:23
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе