Страница 29 от 71 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1053
Like Tree263Одобрявам

TOSHIBA DAISEIKAI V

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Отговор: TOSHIBA DAISEIKAI V

Едното е в 15кв с малко мебели, а другото в 20кв с много мебели (бокс, ъглов диван и т.н). С еднакви външни стени са. От рестарта досега не е правил дефрост, нито е влизал в он/офф. Според мен климатика се ошашка вчера на обяд, когато го издух за 5-10мин на 28 градуса щото бях намръзнал докато чистих колата. После го намалих на 23 и оттогава май почнаха мизериите. С 10мин почивка за чистене на филтрите се оправи положението.

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Защо не си ползваш ХАЙПАУЪР, ами увеличаваш температурата.Между другото моя ІІІ в продължение на 36 часов снеговалеж записа и той 1 дефрост, най -сетне.
    Този пост е редактиран от edi1; 27-01-13 в 19:16.
    Mega и smqnab харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Ами а де, явно бъзикаш ли му температурата и алгоритъма тотално му се сбърква. Не знам какви датчици има, но направи маса излишни дефрости. От обяд досега направи само 1 дефрост, макар че пак питата беше абсолютно чиста.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

При мен няма проблеми и с промяна на температурата и с ХАЙПАУЪР.Мисля, че причината не е в машината.И ІІІ и V са с еднакъв алгоритъм, с някои малки разлики.Някъде другаде е била причината.
    Mega одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Няколко въпроса... питите и на двата климатика преобладаващо побелява само долната им 1/4. Понякога е по-равномерно и догоре, но в повечето случаи е само 1/4. Има ли нещо притеснително в това?
    Външното тяло на единия климатик се е разтракало малко, не е от перката, по-скоро тракат ламарини, но не знам кои. Като го натисна силно отгоре по капака малко намалява тракането. Няма тампони, сега не се чува вътре, но лятото ще е неприятно. Някакви идеи как да го излекувам като се постопли?

7.  

8. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Като се затопли времето сам ще спре да дрънчи.

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    Защо не си ползваш ХАЙПАУЪР, ами увеличаваш температурата.Между другото моя ІІІ в продължение на 36 часов снеговалеж записа и той 1 дефрост, най -сетне.
    И моята машина прави много рядко дефрости . Градусите които задавам са между 22° и 24°. Искам да ви питам за бутона hi power. Според книжката на климатика при вкл. на този бутон се повишава зададената Т. с 2 ° . Има ли нещо друго което се променя в работата на климатика и при зададени 30° ( тоест максималната възможна температура за машината ) става ли зададената автоматично 32° ?

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

При мен на ХАЙПАУЪР машината се развърта на пъна мощност за 20 минути, освен, ако не я спреш ръчно през това време.След това минава в зададените преди това параметри.

11. Тук е от
    Oct 2007

Привет, имам 2 петици, единият не ми се разтваря пълно догоре - знаете ли от какво може да е, не че не топли и така, но все-пак искам да е напълно изправен...

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

При каква външна температура мериш? Тествай ги при температури около 0 градуса. Климатика се развърта и мери температурата и ако е достигнала тавана може и на половината мощност да си. Всичко зависи от външната температура.

13.  

14. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Някой знае ли колко точно надскача над вътрешното тяло предният панел като се отвори нагоре?

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

9 милиметра е по-нисък от задния ръб.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2012

Тоест дори и да е отворен предният панел, той не надминава височината при затворено състояние, така ли ?

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Да, така е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 71 ПърваПърва ... 19272829303139 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Daiseikai 8
    От Mega във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2531
    Последно: 23-01-24, 20:49
  2. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  3. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Toshiba Daiseikai RAS-B10SKVP-E
    От ivlbg във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 16
    Последно: 06-11-09, 17:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе