Нещо май взе да ми омръзва дайсекая,мисля да го заменя с дайкин да го видя той как работи
Нещо май взе да ми омръзва дайсекая,мисля да го заменя с дайкин да го видя той как работи
Някой от ползвателите на дайсейкай 5 пробвал ли го е на 4степен на вентилатора,и дали ще му има нещо ако работи така .На тази скорост е защото съм го пуснал в по-големи квадрати -около 30 кв.Някой беше споменал че така заминавали лагерите.Щом са сложили 5 скорости значи така са го изчислили.Прави ми впечатление че скороста в един момент пак си я намаля.Правя това защото на ауто вентилатор е много муден.
Те лагерите (или втулки не знам как е) и без това заминават, моите и двата яко Р-Р-Р-Р, особено в спалнята вече стана дразнещо. Нищо не са изчислили, за 3г втулките са дроб, само на ауто съм ги държал.
E -еееееее стига де градски .Излиза че сме взели дърво за 2+лв.Ако е така да му намазвам ските от рано.
За по голямо и студено помещение май няма как да не е на висок вентилатор.При мене е в 25 кв с големи загуби + отворено към коридор още 7 кв,с кофти външна врата,и снощи при -9 и силен северен вятър вентилатора го държах на макс за да може да стопля.
японсо,японско,май същото като сегашното българско
Да, аз за няколко часа но не работи по-добре от ауто настройка, при нужда от киловати просто му вдигни градусите, така работи най-добре и комфорта е по-добър!Някой от ползвателите на дайсейкай 5 пробвал ли го е на 4степен на вентилатора
пусни го с 1-2 градуса над това което си задал, ще стане фурия и всичко ще си дойде на мястото!Правя това защото на ауто вентилатор е много муден
Да намаля я, всяка степен има 3 подстепени или иначе казано три вариации в оборотите на дадена степен!Прави ми впечатление че скороста в един момент пак си я намаля
Имам следния въпрос:Ползувам два Дайсекая,10 и 13-ка.За топленето ,топлят,но на 13-ката забелязах нещо ,дето ме дразни.Жалузите се местят "на стъпки",като едновременно с местенето по хоризонтал и вертикал се чува и тракане на пластмасата!Е, не е нещо фрапиращо,леки пукания,но...дразни!При 10-та това го няма!?Движението е плавно.Настроени са на 24 градуса и авто скорост на вентилатора.Нищо по машините не е пипано,деца няма да си играят или нещо подобно....Някой имал ли е такъв проблем и ако да,то как се отстранява?Или е нормално състояние?....
Как да го направя това и къде точно "да смазвам"?....Какво представлява тази грес и от къде да се снабдя с нея?
Силиконова грес шприц MSS /5ml/
Провери дали не запират някъде за да се движи на присекулки.