Моите стойки са от 4mm ламарина. Защото вярвам в тошиба.![]()
Моите стойки са от 4mm ламарина. Защото вярвам в тошиба.![]()
Да отговоря подред .
1.Поцинкованата ламарина вероятно е по-здрава от неръждаемата , но който е имал от старите бойлери с поцинкована ламарина , знае колко издържаха те . В апартамента ми имам бойлер с балон и фланец от неръждаема стомана който е от 1997 г. , и тази година просто му смених нагревателя като изгоря , сложих му нов възвратен клапан и гумено уплътнение и бойлера е като нов за 27 лв.. Не е като другите дето им дават гаранция 5 години и на шестата година е за смяна , защото и ремонта му е невъзможен .
Не вярвам това поцинковане на стойките за е някаква извънземна технология че да не се пробие и достигне до корозиращият метал след определени години .
2.60 см. стойки се слагат когато предстои саниране и стената образно казано се измества напред .
3.И понеже целта на форума е и да се чуят различни мнения от ползватели , ще разкажа за резултата от стойки с 2 мм. дебелина от инокс при монтаж на тежко външно тяло . Закупих ги от интернет магазин на верига за климатична техника като изрично ги предупредих че ще се монтират на дайсейкай 8 със тежко 42 кг. външно тяло .Оператора с която разговарях се консултира със техническият отдел на фирмата и след няколко минути ми върна отговор че могат да се ползват за монтаж на този вид климатик . След това уверение закупих и въпросните стойки . Снощи реших да видя какво е състоянието им и резултата беше малко неочакван но не и изненадващ за мен. Откъм страната на компресора стойката е поддала и като резултат външното тяло от неговата страна е наклонено между 7 и 10 процента напред . Сега предстои вероятно демонтаж на външното тяло отново търсене на иноксови стойки , и диалози с различни институции .
100 кила на стойка без проблеми.Мислех от 8-ца ама се стиснах за още 50 кинта.
![]()
Все пак трябва да се има предвид ,че зимата ще се обледи яко а леда си тежи![]()
Преди да го махна да поработи.
Нещо не ще да топли добичето .ДУ на 28 в хола около 23-24 градуса.
Иска и той да ме сменя![]()
А горе при него колко е? Нещо като в ниша ми се вижда да е монтиран.
Rafa, как очакваш да топли от там.Сигурен съм, че горе е поне 28 градуса, ако не и повече.
Миналата година топлеше.
Ще ви направя ако искате друга снимка под него е Дайкин пречиствател духащ към него .
Не е целия върху хладилника.
п.п.
идеята на снимката бе друга
- - - - - - - - - -
Ето снимки
Извинявам се ,че е разхвърлено по земята ,но на малката така и харесва
- - - - - - - - - -
Сложих термометъра на хладилника ето колко е при него
![]()