Тази ли идва?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Проблема е че моя приятел живее в София и ще дойде специално.( напиването след това е ясно)
По принцип той не се занимава с малки машини .Само големи инсталации на хотели и бизнес сгради.
Не ми е удобно да го занимавам с тошибата ,а и най- вероятно ще дойде следобед да я монтира ,че и той си има работа .
Има и друг вариант едно друго момче да дойде да я монтира от Пловдив ,но ще се види в Четвъртак .
Нека първо пристигне машината.Така или иначе преди да се продаде или ще се провери или ще я продам с предупреждение към купувача.
Май ще се окаже, че машината не е виновна за това, Рафата да не я харесва. Нищо, следващият собственик ще и се радва.![]()
Milanov климатика е нагласен на 28 .Духа си нормално
Вече направи дефрост .
Огромни благодарности на Ивайло Чернев за професионално свършената работа вече ми е топло . Благодаря и наслука
Някой да е наблюдавал успиване след успешно извършено препограмиране?
Ставам, в стаята е студено все едно съм на отворени прозорци, вътрешното спи... Външното жужи, а ватметъра на 180вата.
Да не си си купил 8-ца, или за мирая става въпрос.
Не препрограмиране, а настройка. Ако е правилна (успешна), не се наблюдава успиване. Предварителни условия са чисти филтри и топлообменник. При правилен монтаж и много вътрешна изолация, достатъчно е понижаването на температурата на кондензатора с 2°С.
Писах в темата на 8цата, защото съм останал с впечатлението, че ползвателите на Дайсейкай са повече и/или по активни от тези на Мирай.
При мен обаче зачестяват успиванията, поне по 1 път на 24ч, а условията не предполагат да има такива.
Свали с 2°С температурата на запуск на турбината и ако почне с хладно подухване, качи обратно с 1°С. Трябва да се оправи.
Аз моя Daiseikai 8 10-ка периодично го изключвам от 220v на 7-8, максимум 10 дена, понеже започва подозрително често да размразява, или черпи доста ток, а пък не духа много топло, много бавно започва да духа топло след размразяване и ред подобни причини. Ефекта го забелязвам веднага след включване.