То вече няма условия за дефрост![]()
Първите препрограмирани бяха от средата на декември.
Мисля, че щом никой не е писал до сега, значи няма вече от какво да се оплакват и работата се е оправила.
Аз сложих същия климатик в началото на месеца, но не ми го препрограмираха.
Май ще чакам началото на зимния сезон и ако се появи проблема тогава ще се занимавам. От фирмата, която монтираха климатика казаха, че първо се звъни на тях. А при диагностициран проблем се насочва към официалния сервиз, техните думи бяха - "на нас не ни дават да пипаме по машините".
Може да се заключи менюто ако не се внимава и после край. Щом аз се замислих сериозно как става. Който не го разбира, да не пипа по-добре!
Някой знае ли има ли нещо по-особено в 5 годишната гаранция на Дайсейкай 8?
Някакви задължителни профилактики или някоя друга врътка?
Има една врътка, ама е само препоръчителна. Оригиналните прахови филтри се подменят с такива от Panasonic G125KE или подобен. Преди това, основно се почиства вътрешното тяло и турбината. Така няма да се наложи да се възползваш от гаранцията въобще.![]()
Не съм го чел, такава ми е договорката с монтажниците.
Поздрави
То така и трябва да е. Нали някой не си мисли, че една машина няма да се нуждае от почистване и обслужване за пет години?!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Щом така си мислиш....
Какво ми е на поведението? Нещо не те разбирам.
Пропуснали са да го напишат, както и някои други важни неща. Можеш да си го допълниш собственоръчно, ръкописно, с обикновен химикал. Ако правиш стриктно само това, което говедата са написали в книжката за поддръжка и почистване, след четвъртата година вътрешното тяло ще спре да духа нацяло, без значение какви са оборотите на турбината. Дори да е монтиран в кенеф.![]()