За да сработи нулирането в точка 8, първо трябва да се стигне до точка 5. Ако не може да влезе в меню 04 с бутон reset на панела, няма да стане.
Анонимчо, писах ти л.с.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
За да сработи нулирането в точка 8, първо трябва да се стигне до точка 5. Ако не може да влезе в меню 04 с бутон reset на панела, няма да стане.
Анонимчо, писах ти л.с.
Я стига си писал глупости по темите, не ти ли омръзна?
Dodo явно знаеш как става това.
Ако имаш възможност и желание разбира се може някой ден да дойдеш до нас да го ресетнеш .
Ако стане може и клапите да излекуваш.
Пак казвам ако имаш възможност.Ще почерпя каквото трябва
За сега май се оправи ,но времето ще покаже
Кое е глупост бре dodo. Хаерите и мидеите не се успиват. Колко време се споменаваше успиването и се отричаше от търговците. Ако имаше малко от малко квалифициран сервиз нямаше да има толкова изписано за тези прословути дайсейкаи. Обаждаш се и си готов. Какви теми, какви дискусии, какви форуми...
- - - - - - - - - -
Един проблем, но при доста хора май. По назад в темите има и за прясни монтажи.
Не мога да ти свърша работа, защото нямам сервизно с експертните настройки и не мога да знам, в кое точно подменю си влязал. Трябва да се проверят всичките. Прецакал си се в момента, когато не си натиснал clr, за да изпратиш 7F там, където си се озовал. Трябва ти пълното инфо от някой вносител.
Колко дена ти трябват, за да разбереш за какво иде реч тук? Машината позволява фина настройка на cold prevent drafting, което за мен е много полезно. Не ме интересува изключването на функцията. За недостатък ли го намираш всичкото това?
Този пост е редактиран от dodo_pv; 28-12-17 в 23:15.
Да дадеш две и петстотин за климатик и още от вратата да се молиш и звъниш по сервизи да му нащракат някакви скрити менюта, това не го разбирам. Който иска да си го купува и да му се радва. Стига ми да се радвам на по-по-предното му братче.
П.П.
Всеки си има мнение за нещата. Не е нужно да съвпадат.![]()
Да изказваш мнение по тема, от която не разбираш, се нарича спам. Има машини за по 500 кинта и по-малко, те са за юзери, като теб. Ако ти подаря едно уруру сарара, много е вероятно да полудееш съвсем или да се самоубиеш. Там, да видиш, какви скрити и явни функции има
Едно време и Москвичите бяха така. Купи си Москвич, за да станеш майстор.
Мерси, не искам да ставам майстор. Искам да съм прост юзер.![]()
Споко бре човек. Настройките не са недостатък, а са опция който иска да ги ползва. Недостатък е че няма достатъчно информация за тези настройки. Липсата на тази информация харесва ли ти?Няма и кой да питаш.
- - - - - - - - - -
А ти какво разбираш от скритите менюта?
- - - - - - - - - -
При 6-та серия няколко пъти забелязвам нещо като time out. При излизане от off компресора не се форсира, а плавно стига до към 200W и не може да стопли топлообменника и да тръгне турбината. Минават десетина минути и се изключва, след което се развърта до номинал. На 8-та май нещо са го пропуснали.
Фащайте дистанционните и четете внимателно сервизните ! Да не стане фал .. аз в това време ще си пия ракийката ..
Е ако бяха описани и достъпни нямаше ли да е много по-добре. Който мисли, че може да си донастрои климатика да цъка. Клапи, температура, и каквото там са предвидили. И накрая ако нещо не стане трите пръста (или петте) и си на фабрични стойности. Камари главоболия нямаше да ги има, а климатика фаворит и без конкуренция.Ама трябва да е скрито покрито...