Успиване има, да, но при определени условия. Ако климатика е монтиран в помещени от 60 и повече кубика, при нормално ползване, без постоянно увеличаване и намаляване на градусите, успиване няма.
А и има достатъчно грамотно организиран сервиз. Монтажната група или фирма, констатира проблема, завежда се за сервиз, сервизната група идва до няколко дни, пренастройва и вече няма успиване.
Ако при някой не се е случило, то е поради друга причина. Я монтажната група не е реагирала адекватно, я клиента....
Аз , лично съм много доволен, от 6те климатика , които съм имал до сега, Тошибата е светлинни години напред.
Не знам колко го вдига, а и да ти кажа въобще не ме интересува. От както сложих тия машини оn-off не съм видял.
Този пост е редактиран от milanov; 10-04-19 в 08:38. Причина: Поста не беше по темата.
.........
Кой прочел, прочел.
Хубав ден на всички.![]()
Този пост е редактиран от milanov; 10-04-19 в 08:38. Причина: Поста не беше по темата.
Предлагам ти да напишеш едно есе - "Всеки е толкова нещастен, за колкото се мисли"....
Е що да сме се отнесли? Мрежата на Грий не я ли видя в началото на Цариградско шосе? Пълна е с такива, като тебе
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Само за информация - колегите от Тошиба се обадиха веднъж (може би преди повече от 2месеца). Поискаха допълнителна информация за начин на монтиране и големини на помещения. Казаха, че по проблема се работи в централата на Тошиба, ще ми върнат допълнителна информация, но може да се забави месеци. Имам и лице за контакт от българска страна. Първо говорим по телефона, след това имейл ми изпраща човека.
Та това е. Ако има нещо ново, ще пиша пак.