Първоначално публикувано от
adrian_dimitrov Значи, считайте, че проблема не е само при 10. Аз съм с 13-ка и няколко пъти ми го направи същият номер. Преди няколко часа излязох и оставих климатика на 23 градуса. Прибирам се сега и какво да видя.... вътрешното тяло все едно работи, а не духа, в стаята 20 градуса. Външното спи зимен сън. Все се каних да влезна да видя тук дали има нещо, ама сега побеснях. Другото е, както пишат колегите - меря му консумация 320 вата по електромера отвън, а нашия влиза в офф режим, когато зададената температура е 22 или 23 градуса. Ако е на 24 много рядко прави офф, но тва не е нормално. Иначе температурите си ги държи точно, даже ги прави с 1 градус понякога повече от зададеното по дистанционно, като меря на 50 см от земята. Няма зависимост между това, дали помещението е 20, или 30 квадрата. Пробвах и с отопление на трапезарията като е отворена вратата към нея и без. Положението малко се подобрява, когато е вкл. йонизатора, не знам при вас дали усещате такава зависимост, или е чиста проба случайност.