При лазарус18 положението е напротив на всички препоръки и пак сметките му са уникални
Интересно ми е как Lazar е коментирал тази ситуация . Ако разходомера му нещо не е наред,то няма нужда от коментар ! По принцип се стремя да следя редовно форума,но явно съм пропуснал част от информацията понеже често пътувам в чужбина.
![]()

за предните години, когато "убиваше всичко детско" у потребителите във форума с някакви наистина уникално ниски сметки и температури около 25гр. в стаите. Ако при мен имаше такъв газомер, няколко хилядарки щях да съм напред, но такова "щастие" рядко се случва и бързо се намесват фирмите ако е в техен ущърб, за разлика от обратното. При мен след поставяне преди време от ЧЕЗ на техен нов външен електромер и ми скочи потреблението доста. Старият електромер си беше наред. Новият един дълъг период (1г. и повече) не включваше на нощна и добре, че загледах един път, че нямам нощна енергия в показанията. По едно време уж тръгна, но не спазваше часовете правилно, но никой от ЧЕЗ не се трогна от особено.