Kasap - Минимален,почти никакъв.Затова марковите клими си идват със заводска гаранция без условия за профилактики.Аз например монтирам Дайкин.Завода дава 3 г безусловна гаранция. С оригинална гар.карта.Но аз мога да ти дам 6 г гаранция като търговец. Но с моето условие да си наглеждам климатика ежегодно,срещу заплащане разбира се. Приеми го като вид застраховка на климатика.
И тук като клиенти пропускате най-важното- идвам и то почиствам климатика професионално и той става като нов,без никакви следи от мухъли,плесени и гъби.За ваше здраве е това,не за моето.Освен това се "отпушва" и заработва по-икономично и ефективно.Не го ли искате като клиенти ??? Знаеш ли след 2-3 г вътре на какво заприличва? Знаеш ли,че мацките от баровски офис избягаха навън след демонстрацията ми на почистване на 5 годишен климатик?
Kaar - виж си четвъртия ред от поста и кажи дали понятията ти не са омешани. А дали останалото ще стане - е,аз продавам климатици отдавна,не само ги монтирам.И постоянно се сблъсквам с такива като теб,прочели закона. Аз не го чета,имам си адвокат за тази цел.И досега нямам проблеми с гаранционните си карти. Помисли как гиганти в продажбите като Техномаркет или Технополис имат САМО такива карти с условия за профилактики. И защо досега КЗП не се е самосезирала или пък някой от ститиците хиляди техни клиенти.