Страница 14 от 156 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

A kakvo 6te kajate za tozi SAMSUNG SH-12ZWH(CLASSIC)?

610 lv. s montaja ot Texnomarket Evropa?

КЛИМАТИЧНА СПЛИТ СИСТЕМА

-БИОКОМПОНЕНТИ (3 БИО ФИЛТЪРА + БИО ТОПЛООБМЕННИК + БИО ВЕНТИЛАТОР)

-АВТОМАТИЧНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ - ТОПЛО-СТУДЕНО

-АВТОМАТИЧНО РЕСТАРТИРАНЕ

-ОХЛАЖДАЩА МОЩНОСТ -3.5KW

-ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ -4KW

-КОНСУМАЦИЯ

ОХЛАЖДАНЕ 1.17KW

OTOПЛЕНИЕ 1.15KW

-ФРЕОН R22

-КЛАС Т1

ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА

Samo ne znam do kakvi minusovi temperaturi raboti..........

Dobar li e?

A sa6to i koq Midea e po-dobra MIDEA MSF-12HR ili MIDEA MSF1-12HR, ili MSG-12HR?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Ако си решил да даваш малко повечко кинти, по-добре разгледай линковете на alexb - за панасоникчето. Самсуняците не са с много добра слава. А тези био-глупости - вършат работа точно 2-3 месеца и после им се изчерпва ресурса.

По отношение на фреона аз съм фен на R22, но ако трябва да е еколгичен - търси машина с R410a защото е по-ефективен от R407C (особено когато става въпрос за термопомпа). Единствения проблем е по-високото налягане с което работи, но теб това не те касае - това е проблем на производителите, кото така или иначе са го решили.....

4. Тук е от
    Jun 2005

Имам следния въпрос:

Имам климатици НЕО... Имат 4 режима на работа.. Охлаждането и затоплянето са ми ясни... Ако някой може да ми каже какви са другите 2 и как се използват?

Единият на дистанционното е показан като капка..

Вторият е показан като триъгълник, и когато се избере няма градуси, а само +1,+2,+3... Както и -1,-2,-3.... Какво е това? [8)]

5. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Само не си вземай Самсунг, замръзват много лесно и въобще не са подходящи за отопление. Мисли дали да е Мидеа или Хайер, китайски Панасоник е по-зле от предните два климатика въпреки, че е с R410 и коефициент на преобразуване 3,21. Само помисли кава разлика има китайския с малайзийския модел при цени 620 лв и 1200 лв съответно.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> китайски Панасоник е по-зле от предните два климатика

<div align="right">Originally posted by yasenp*-*13/06/2005*:* 16:39:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Някакви доказателства, опит, .... в какво се изразява това "по-зле"???

не че се заяждам, но не виждам нищо притеснително в китайски панасоник, при положение, че и "предните два" са такива

7. Тук е от
    Jun 2005

Здравейте, някой ще каже ли нещо за марката NATIONAL? Нищо не можах да намеря за тези климатици...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

NATIONAL е друга марка на MATSUSHITA CORPORATION. У нас са по-извстни като PANASONIC

10. Тук е от
    Jun 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">NATIONAL е друга марка на MATSUSHITA CORPORATION. У нас са по-извстни като PANASONIC

<div align="right">Originally posted by TazmaniaK - 13/06/2005 : 17:15:27</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Хм..това не го знаех. Благодаря, че ме светна. Всъщност съм още доста неук в тази материя.

И как са тези NATIONAL/PANASONIC? Ще се прецакам ли много, ако си взема такъв? Пичът, който ми ги оферира, казва, че ги внасял от Япония, даже били на по-различно захранване.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Да, NATIONAL се дистрибутират основно на японския пазар. Ще бъде с надписи с яроглифи иай-вероятно на 127 или 110 волта. За нов ли става въпрос или втора употреба?

12. Тук е от
    Jun 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да, NATIONAL се дистрибутират основно на японския пазар. Ще бъде с надписи с яроглифи иай-вероятно на 127 или 110 волта. За нов ли става въпрос или втора употреба?

<div align="right">Originally posted by TazmaniaK - 13/06/2005 : 22:12:20</div id="right">

Ами има както нови, така и втора ръка (на 4-5 години), като втората употреба идва колкото един нов OSACA. Какъв съвет би ми дал?

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

По-добре да е нова Midea или Haier, отколкото Osaka. А по принцип аз съм за новите съоръжения - не съм фен на втора употреба. 4-5 годишен климатик е с мало поизчерпан ресурс, остарял е като дизайн, някои дребни екстри може да липсват. А за NATIONAL специално ще има и доработка на захранването от някой "майстор" и дистанционното ще е на японски :-)

14.  

15. Тук е от
    Jun 2005

Относно марката ОСАКА, просто няма такъв производител на климатици. Климатиците се зглобяват в Китай в един завод и край Бургас в едно градче Каблешково в едни халета им се залепят лепенките Осака. А има и случаи когато се вземат климатици Беко и Елит и др. такива изтриват се фирмените знаци и се лепи Осака. /Japan technologies/

Добре дошли в България.

16. Тук е от
    Jun 2005

Благодаря, TazmaniaK за ценните съвети. Още съм малко объркан, но ще помисля и ще реша.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

@TUHLA

това за Каблешково ми звучи като градска легенда....Климатиците наистина са китайски и то от най-боклучивите. Не е никакъв проблем всеки, които иска да си поръча каквато и да е марка и да му я лепнат още в завода производител. ELITE също е само търговска марка, а не производител, други такива са NEO, HEC и т.н. Повечето големи вносители на техника си избират собствена търговска марка (OSAKA е на Еко клима; NEO е на К&К, HEC е на Видеолукс, ELITE е на Аладин и т.н.), след това си намират завод който да им прозведе техниката най-евтино и готово.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Тазманиак, грешиш за марката HEC. Това е съкращение на Haier Electric Corporation, марката на Видеолукс е САНГ. Просто НЕС са без йонизатор и най-вероятно са малко по-некачествени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 156 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе