Страница 151 от 156 ПърваПърва ... 101141149150151152153 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,251 до 2,265 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. mgl
    mgl е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

реших да си купувам климатик за отопление(мога да дам около 1000лв.),колебая се м/у hitachi 9-ka инвертор-китайско или panasonic неинверторен малоазийски 9-ка(техномаркет),излизат на една цена с монтажа-1100,какво бихте ме посъветвали? четох форума поне 5 пъти ,но съм ограничена в парите,помещението е около 18кв.с маслен радиотор на 2кW се затопля

2.  

3. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от mgl
    реших да си купувам климатик за отопление(мога да дам около 1000лв.),колебая се м/у hitachi 9-ka инвертор-китайско или panasonic неинверторен малоазийски 9-ка(техномаркет),излизат на една цена с монтажа-1100,какво бихте ме посъветвали? четох форума поне 5 пъти ,но съм ограничена в парите,помещението е около 18кв.с маслен радиотор на 2кW се затопля
    Според мен си вземи инвертора, ако искаш да ти е топло и да плащаш по-малки сметки.Разлика в качеството едва ли ще има , но ако има такава ще е в полза на китайския инвертор.
    Конвенционалките са вчерашната дума на техниката избери инвертора.
    Но задължително се поинтересувай от сервиза на марката.
    Успех при избора.

4. Тук е от
    Nov 2005

Аз също съм за Hitachi-то; това, че е правен в Китай, не е толкова важно, колкото това, че е Hitachi!

Моя General също е китайски, но това ни най-малко не ме притеснява.
    Времената са такива- ако една международна фирма иска да е конкурентна, трябва да произвежда в Китай. А всяка голяма фирма си държи на реномето и не може да си позволи нискокачествена продукция,без значение къде е произведена.

5. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Твърдо за ИНВЕРТОРА! Друго нещо си е! Ако някой вземе да ти хвали конвенционалка пред инвертор....мажи му ските и го пускай по баира!

6. Тук е от
    Oct 2005

@mgl
    Имам от два-три месеца Хитачи и съм много доволен - аз лично никога не съм мерил колко градуса е в стаята или колко градуса е температурата на струята или такива неща, но не ми е студено и е тихичък. Има една функция за "sleep mode", която е добра за спане, ако е в спалня, кофти на тази функция е, че е само максимум седем часа(а ако спиш повече и си включил таймера се изключва климата) и на практика е таймер за изключване, но докато е включен таймера за изключване климата работи супер тихо. Иначе някъде 40 лева мисля че ми натовари сметката за ток на месец, като не го изключвам. Това мога да помогна за Хитачи, за другия климатик нищо не знам.

7. mgl
    mgl е офлайн

Тук е от
    Dec 2005

благодаря ви много за бързите отговори и аз си мислих,че hitachi е по добрия вариант;ще взимам него

8.  

9. Тук е от
    Dec 2005

Честито рождество Христово на всички!
    Първо не знам какво не харесвате на Панасониците, но мойта китайка се справя много добре. На 19* го държа, а в холчето е 22.7* и до сега се е размразявал само 3 пъти,два от които когато валя сняг и затрупа питата. Сега да питам, каква 9-ка не инверторна да си взема: Midea, Crown или Neo?

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Сега да питам, каква 9-ка не инверторна да си взема: Midea, Crown или Neo?
    Явно не си чел темата дотук! От тези марки, смятам че избора е само един, ама няма да го кажа, че пак ще ме обвинят че правя реклама на MIDEA!!!

11. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от DARK LORD
    .................................... Сега да питам, каква 9-ка не инверторна да си взема: Midea, Crown или Neo?
    Е това е наистина дилема
    Аз бих заложил на Мидеата или на Нео-то.
    Опитай се да азбереш с какви компресори са.
    Желателно е сервиза да не ти е К и К.

12. Тук е от
    Dec 2005

"Midea"-та и "Neo"-то са от Техномаркет Европа.А "Crown"-а от Зората.Ако някой може да предложи подобни цени да свирка.Или някой инверторен second hand?

13. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Това с Техномаркет-а ми звучи на сервиз от "К и К"
    За НЕО-то нямаш голям избор, но Мидеа можеш да вземеш с гаранция в ЕЛИТсервиз...

За секънд-хенд - май Pancho е по-навътре, макар и да не дава още някоя свястна оферта

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

Техномаркет и К&К са едно и също нещо А някой преди време беше постнал тука сайта на Нео, откойто ставаше ясно че Нео си е собствена марка на К&К...

16. Member
    Тук е от
    Sep 2004

За какъв КиК сервиз говорите, като поддръжката се извършва от фирмата, която ти монтира климатика, която си избереш, там ще ти е сервиза. Мисля, че техноклима беше на техномаркет, ама все пак списъка е от поне 10 други фирми. И все си мисля, че сервиза на мидеа е Магнум, а техниците които извършват монтаж/демонтаж на сандъците са всякакви.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от alexb
    За какъв КиК сервиз говорите, като поддръжката се извършва от фирмата, която ти монтира климатика, която си избереш, там ще ти е сервиза. Мисля, че техноклима беше на техномаркет, ама все пак списъка е от поне 10 други фирми. И все си мисля, че сервиза на мидеа е Магнум, а техниците които извършват монтаж/демонтаж на сандъците са всякакви.
    В София К&К си имат сервиз- де що клима се купува от Техномаркет минава през тях. Магнум Д е вносител на Мидеа.

18. Тук е от
    Dec 2005

Дай някакъв адрс на тези Магнум Д?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе