Страница 152 от 156 ПърваПърва ... 102142150151152153154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,266 до 2,280 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Да - в София и не само се казва "К и К сервиз" - собственост на "К и К електроникс", които са вносители на Панасоник, собственици на на "Техномаркет" и на "Омакс", които пък са вносителите на Самсунг - голяма фирма, но с лош сервиз според мен! За София почти за всичко Панасоник, Самсунг и Нео опираш до техния сервиз - няма голям избор...

ТехноКлима са бившия ЕлитСервиз - там опираш до българската фирма Аладин :coolsmiley:

Магнум са вносители на LG и Midea и осигуряват технологичните дефекти, но поддръжката на място е от монтажника...

Я кажете, освен Видеолукс /Технополис/ кой друг внасяше Haier?

//edit
    Някакъв представителен магазин на Магнум имаше там, където Гоце Делчев опира в Южния парк - до банката, дето й обраха трезора

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от DARK LORD
    Дай някакъв адрс на тези Магнум Д?
    Представителен магазин на фирма ''МАГНУМ-Д'' ЕООД - Официален вносител и дистрибутор за България на продуктовата гама на LG, Midea, SOGO, Teletech Адрес:София, бул. Гоце Делчев бл.1, Телефон:02/958 65 21, 088/8804205

Това го намерих тук:http://911.bg/a2/firm.asp?id=4894, ама дали са живи още- не знам.... на страницата им се отваря някакъв провайдер....

4. Тук е от
    Dec 2005

Благодаря ви за инфото относно вносителите,но не трябва ли техните цени да са по-ниски?Не се дзифтаря за 30-40 лева,но предпочитам да ги дам за бебето или да ги изкъркам..........

5. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Може би... но по-скоро не!
    Когато продаваш 90% от стоката си чрез посредници, как мислиш ще погледнат те, ако във фирмения магазин цените са по-ниски от техните?
    Специално за МАГНУМ, повечето стоки които съм сравнявал са по-скъпи при тях, като изключим нарочни промоции...

6. Тук е от
    Dec 2005

Не я разбирам тази логика.
    Аз се занимавам с ремонт на автомобили и имам договори с официални представители и ползвам отстъпки за техните части,като никъде не пише,че трябва да продавам на цени по-ниски от техните.

7. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Не съм казал, че трябва да продаваш на цени по-ниски от техните!!!

Паралелът е по-скоро следния - продаваш коли - евтини - към 20000/парче, като получаваш 15% отстъпка. Обаче фирмения магазин в София продава с 5% над доставната цена или с 10% по-евтино от теб - къде ще са клиентите? Именно затова във фирмените магазини не се продава по-евтино отколкото на други места, а често и маааалко по-скъпо!

По принцип сравнимост на цените има най-вече при крайни продукти, а примерът с автомобилите не много добър, понеже при тях надценките с в други диапазони. При теб нещата са различни и понеже с ремонта, ти създаваш добавена стойност и продукта, който се купува от теб не е самата резервна част...

Като правило разликите в пазарите на дребно и едро са големи и умните фирми рядко бъркат и на двата, защото трудно се балансират интересите с тези на дистрибуторите, а така се рискува загуба на покритие в страната... но всяка фирма си прави сметката!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от DARK LORD
    "Midea"-та и "Neo"-то са от Техномаркет Европа.А "Crown"-а от Зората.Ако някой може да предложи подобни цени да свирка.Или някой инверторен second hand?
    За по-малко от 600 лева с монтажа в Пловдив свястна 12-ки инвертор секънд хендс трудно ще намериш.
    За 9-ка под 500лв. инвертор секънд хендс също не си струва.500 (600лв.-за 12-ка) лв. за 9-ка е долния праг под който вече си купуваш пълен боклук.От мен да го знаеш.14-ките вървят от 740 до 850 лв. , по-ниско пак боклук.
    Предложения има много но аз мога да ти помогна за Пловдив.Другаде не се наемам.
    Успех.

10. Тук е от
    Jan 2001

Панчо я кажи ти колко фирми за сек.хенд Клима в Пловдив знаеш?

11. Тук е от
    Nov 2005

здравейте,
    От няколко седмици чета форума.Да споделя моето скромно мнение....
    Взел сам си два климатика Fugitsu ASY 12 с единият отоплявам 33 кв.м.с незаваршена изолация и пласмасова дограма.През изминалата седмица температурите бяха - 12,14,15 нямах никакав проблем.
    Сметката за ток се качиха с около 50 лв за единтият.Не са шумни,не замръзнаха и беше топло.Цената която платих за климатиците беше 2800 с монтажа и гаранция от 36 м без да е нужно всяка година да правя профилактика за да ми важи гаранцията.
    Климатиците са монтирани *в началото на есента.
    Защо са тези спорове за Мидеи,Осаки и др.
    Споделете какви са проблемите ако има такива а не да се обърквате хората със спорове кой е по-добрия и да се чудят какво да си вземат.
    В крайна сметка евтиното винаги излиза по-скапо!

12. Member
    Тук е от
    Mar 2005

За последното твърдение си прав. Само дето проблема е, че не всеки може да си позволи почти 3000 лв за 2 климатика. Ако всички имаха възможност, по улиците щяха да се движат само Мерцедеси, Лексуси, БМВ-та и тук там някоя бутикова бегачка. За съжаление не става така - има хора с ограничени бюджети, които се насочват към по-нисък клас стоки. И тук идва мястото на темата - да помогнем да изберем "най-малката злина" при ограничения бюджет.

13. Тук е от
    Nov 2005

Да, така е ......
    Но ако си направим една сметка,мой познат си взе 17 Осака за 850 с монтажа,слагаме по 50 лева профилактика на година,повече ел.енергия и стават 1000 лв,стаята в която е поставен е 15 кв.м за какво си говорим тогава.
    Не сме научини за какво да си даваме парите...
    Жалко е че сме големи тарикати и гледаме колкото се може по-танко да минем.....а не се замисляме за напред.
    Никой не си сменя климатика всяка година.......
    И всеки прави сам своя избор.......

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2004

echo, други вносители на Haier освен Технополис са Булклима, но те наблягат на марката Excel, което пак си е Haier, но с различен дизайн.

16. Тук е от
    Jan 2001

Не ми е много ясно , но имам такова копче на дистанционното за големя климатик ! Успях да рабера какво значи на нормален език 1/f energy conservation ама по точно някой от разбиращите да обясни???!!

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Защо са тези спорове за Мидеи,Осаки и др.
    Споделете какви са проблемите ако има такива а не да се обърквате хората със спорове кой е по-добрия и да се чудят какво да си вземат.
    @ivobs,*
    TazmaniaK-а е много прав за това:
    проблема е, че не всеки може да си позволи почти 3000 лв за 2 климатика.
    А за 4 стай??? Щото аз искам да климатизирам целия си апартамент, ама понеже парите не ги печатам - си взех 2 КИТАЙСКИ! И ще продължа да си вземам КИТАЙСКИ, щото в Бургас не знам надеждна фирма за second hand(инвертори)! И при това положение, трябва да избираме ПО-МАЛКОТО зло! Затова са споровете!
    * *А кой си сменя климатика всяка година??? Собствениците на китайски машини ли, че нещо не те разбрах!

18. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от xenohack
    Панчо я кажи ти колко фирми за сек.хенд Клима в Пловдив знаеш?

Малко уважаеми, малко.Димели, БулХес, Валдес и Стенли.Последната даже знам къде им е цеха в Асеновград.На Димели знам къде има са магазините в Пловдив и цеха за ремонт и рециклиране на климатиците.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе