Страница 42 от 156 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Цитат Първоначално публикувано от alexi_dobrev
    Здравейте,

Жена ми си е харесала новата ъгловата красотия на Осака : CH-12-DJ. Някой има ли отзиви за него?

Поздрави
    Алекси
    Типично за жена.Според неофициалната статистика на продавачите на Осаките тези ъгловаци се купуват най-често под давлението на съпругите
    Айсман твърди че са надеждни, имат реотани и степ мотора на клапата е шумен иначе никакви други проблеми.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от TazmaniaK
    Това е все едно да питаш от къде да си купя марихуана, канабис или кока....Продажбата и използването му са забранени, само дето не се преследва толкова строго като споменатите преди малко "билки". По принцип почти всеки сервиз на автоклиматици имат неофициално. Но се приготви да то отрежат главата.....Последния път като питах и ми предлагаха по 90 лв за кг и аз ги напсувах и си тръгнах. Иначе съм чувал слухове, че за около 200 кинта може да се намери бутилка (13,6 кг), ама понеже лятото свърши и спрях да търся....
    ПО деведесет цирея на диференциалите да им излезнат Той Р12 станал на цената на Р410

4. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Pancho
    Стига с тия простотии ако имаш да казваш нещо кажи го в един пост

5. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Pancho
    Стига с тия простотии ако имаш да казваш нещо кажи го в един пост
    badr, остави човека - той просто е фен на употребяваните неща . Има хора, които предпочитат чистак-бърсак новички неща, има други, които са фенове на секонд хенда.....Лошо няма!

6. LMX
    LMX е офлайн

Тук е от
    Sep 2005

za6to prodaljavat da polzvat R134/R12 vmesto R22 v avto-klimaticite

7. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от LMX
    za6to prodaljavat da polzvat R134/R12 vmesto R22 v avto-klimaticite
    R134a се използва като заместител на R12 не само в автоклиматиците, но и в някои промишлени инсталации, тъй като работи на по-ниски налягания. R22 също излиза от употреба, но за съжаление все още няма достоен заместник.

8.  

9. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от TazmaniaK
    R134a се използва като заместител на R12 не само в автоклиматиците, но и в някои промишлени инсталации, тъй като работи на по-ниски налягания. R22 също излиза от употреба, но за съжаление все още няма достоен заместник.
    Точно така е,но бих добавил за R12 пък съвсем няма достоен заместник
    За автоклиматиците бих препоръчал решително да избягвате R134a

10. LMX
    LMX е офлайн

Тук е от
    Sep 2005

R22 ima dosta po dobri toploprenosni ka4estva oba4e

11. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Да,но работи на по-високи налягания а това са по-големи изисквания към цялата машина плюс това е по летлив,съответно изискванията към уплътнителната муфа се повишават,а най-често срещания дефект при автоклимите е пропуск в системата.
    Поради тези причини производителите са предпочели Р12.

12. LMX
    LMX е офлайн

Тук е от
    Sep 2005

e zatova pak sam vijdal avtoklimatik s el.kompresor na R22

13. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от Pancho
    С манометър
    1. Въпросът беше как, а не с какво
    2. emos доста добре е обяснил с какво 220V са по-напред от 110-те
    3. Таратайка DAIKIN 12-ka за 600лв - нов да речем HAIER или HISENSE пак там -
    избери сам

4. Какво става с COP-а на климатика след 5г. работа? За справка виж новия каталог на MITSUBISHI. ЕСТЕСТВЕНО те са го избегнали, ама в новите си модели. ПА МОИШ И да им пишеш ИВИНТУАЛНО.
    5. Продавач съм и добре знам как се "къртят тикви" на клиенти и за к'ви глупости става въпрос, ама като ГЛЕАМ КВО пишеш, ако не си и ти продавач, то значи просто си ***

14.  

15. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от freelander

5. Продавач съм и добре знам как се "къртят тикви" на клиенти и за к'ви глупости става въпрос, ама като ГЛЕАМ КВО пишеш, ако не си и ти продавач, то значи просто си ***
    Продавач е то е ясно отдавна

16. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от freelander
    1. Въпросът беше как, а не с какво
    2. emos доста добре е обяснил с какво 220V са по-напред от 110-те
    3. Таратайка DAIKIN 12-ka за 600лв - нов да речем HAIER или HISENSE пак там -
    избери сам

4. Какво става с COP-а на климатика след 5г. работа? За справка виж новия каталог на MITSUBISHI. ЕСТЕСТВЕНО те са го избегнали, ама в новите си модели. ПА МОИШ И да им пишеш ИВИНТУАЛНО.
    С това трябваше да започнеш.Никога не бих си губил времето да коментирам технически подробности с продавачи и други индивиди от обслужващата сфера и сега със съжаление разбирам че съм си губил времето
    220 били по-напред от 110 и други такива глупости като брутния вътрешен продукт и напрежението в мрежата.......
    Тук някъде и един тип твърдеше че нямало безчеткови постояннотокови мотори .Категорично изказване на форумски капацитет-тук може да погледне и малко да се ограмотиhttp://www.globalspec.com/FeaturedPr..._Works/14441/0

Хареса ми жаргона ти "къртене на главите на клиентите" е това е специалитет на такива като теб дето продават китайски боклуци на хората и им обясняват със завъртяни приказки колко са добри,сигурни и как били комплектовани с последна дума компресори от Япония

И двамата с теб добре знаем какво има в Хаер,Санг,Кроун и прочие боклуци.В най добрия случай комплектовка от морално остарели компоненти и дизайн с остарели технически решения.
    Не съм продавач и не правя реклама на неща които сами се рекламират просто ми прави кеф когато сервиз България и ТИМ и ПАН сервиз почват да пръскат слюнки стане ли дума за климатици втора ръка.
    Кърти главите на твоите клиенти и когат става дума за климатика като машина а не като стока и комисионна остави темата на хора дето са положили усилия да изучат нещата отвътре.И дето продължават да изучават тази тема.Магазинерските трикове ги остави за тия дето ти вярват
    И наблегни на техниката , а не да питаш с какво се мери налягане или как се мери налягане.
    Поне на това дат е бяха научили а не да къртиш главите на хората.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Pancho, стига се пени и не се излагай повече, моля ти се. Всекеи знае, че новото си е ново и при всички положения е по-добре от старото........Или ще продължаваш да подкрепяш темата за "Стара чанта, ама лачена!", ако ме разбираш какво имам предвид :coolsmiley:

Ако хората разполагаха с достатъчно средства, нямаше да има second-hend, а не щото втората употреба, видиш ли, била по-добра.

18. Тук е от
    Jun 2005

Хора, ква е разликата м/у Fuji и Fujitsu и кои правят по-добрите инвентори?
    10х

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 156 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе