Страница 44 от 156 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Цитат Първоначално публикувано от arkad
    еи хора кажете ми какав климатик да си купиа 500-600 лв 9-ка или 10-ка ми триабва за мидеиа кво ви е мнението.
    Ами първо кажи колко кубика е помещението.От евтините климатици мидеата е добро решение.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

абе малка стаи4ка 10 квадрата ниска само не искам ниакои ледогенератор или пак трактор и не искам да ми се налага да прибиагвам посред зима до 3кв радиатор

4. Тук е от
    Sep 2005

а ниакои да знае каде може да си взема климатик без да ми го монтират и да си ми варви гаранциата

5. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Девятка ще ти свърши работа.Не ми е известно някъде да ти продадат климатика и да му дадат гаранция без да е монитиран от оторизиран сервиз

6. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от freelander
    "Не случайно в Япония предприеха кампания за намаляване на разходите за ток....
    Защото брутния втр. продукт на Eвропа си е доста добре..." - това беше шега, ама на тъпана*и, като
    теб, явно трябва да им се слага задължително или за да го разберат

1. Обслужващият персонал тази година беше за втори път до морето и затова се забави с отговора.
    Между другото съм и управител и годишния ми доход е към 6 000 EUR, което смятам за България не
    е зле...
    2. Мисля, вече писах - прочети поста на emos
    3. Веднъж попитали Унстън / сети се сам за фамилията, умнико/ с какво се измерва демокрацията и
    той отговорил - с пари
    4. Какво има в един "Хаер,Санг,Кроун и прочие боклуци"? - "В най добрия случай
    комплектовка от морално остарели компоненти и дизайн с остарели технически решения",

a какво има в един СТАР петгодишен DAIKIN, TOSHIBA, FUJI... - СЪЩОТО само, че остаряло и като материална част.
    5. Добре знам с "какво се мери налягане", само ,че всяка "машина" си има "тънкости".
    Кажи ми кога един инвертор достига максимално налягане / ама искам от опит /
    6. Дипломната ми работа беше на тема "Конструиране на полигонална цев и проектиране на
    технологичен процес за производството и", мога да ти пратя копие... лай*ьо. Иначе съм машинен инженер
    ПА, АКО искаш да си поговорим за крешерите и как, и к'во се мери с тях...
    7. Опитваш се да сравняваш ДВГ с компресор ли, к'во ли? Има НЕК'ВИ прилики... Освен това - за колко се
    "здухва" един автомобил и за колко една клима? На 28 съм а на теб, като малък явно не са ти обръщали
    достатъчно внимание...

Последно - отговори на всички какво става с COP - а на един 5 годишен климатик според самия му производител
    ТИ МОЖЕШ!

P.S. Абе все пак ми е непонятно, как "oбслужващ персонал", като мен си взе ново FUJI, пък умник, като теб
    СУРКА ОЩЕ НЕКВИ ПОТУРИ
    Гледай сега за обиди и дума не може да става, мен са ме обиждали такива професионалисти, че в сравнение с тях ти си аматьор.За дохода ти , той не е бил обект на коментари, честито, радвайу му се и когато в спор имаш нужда да си подкрепиш самочувствието го изтъквай Мен лично той не ме впечатлява.
    Полигоналната цев хората са я измислили още преди ти да си напишеш дипломната работа така че и тук не ми хващаш окото От внимание никога не съм имал голяма нужда така че без аматьорски психоанализи.
    С една дума си супер безинтересен тип а с хвалбата за 6000 евро годишен доход,без никой да те пита, определено си станал вече "симпатичен"на много хора във форума.Към тях специално апелирам да не отдават голямо значение на тези ти думи, те са породени от това че си доста млад все още

П.П."Конструиране на полигонална цев и т.н. ....."-абе защо си правил дипломна работа за нещо дето се скъсват да го правят израелците,Хеклер и Кох че и заводите ЧЗ.От къде преписва .
    Изкушавам се да ти пратя един патентен номер от нашето патентно ведомство ама не виждам смисъл да си губя времето с теб.

А и като си толкова паралия що си губиш времето във форум на хора с по-скромни доходи бе юнако стой си на морето и си гледай купона.

7. Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от freelander
    "Не случайно в Япония предприеха кампания за намаляване на разходите за ток....
    Защото брутния втр. продукт на Eвропа си е доста добре..." - това беше шега, ама на тъпана*и, като
    теб, явно трябва да им се слага задължително или за да го разберат

1. Обслужващият персонал тази година беше за втори път до морето и затова се забави с отговора.
    Между другото съм и управител и годишния ми доход е към 6 000 EUR, което смятам за България не
    е зле...
    2. Мисля, вече писах - прочети поста на emos
    3. Веднъж попитали Унстън / сети се сам за фамилията, умнико/ с какво се измерва демокрацията и
    той отговорил - с пари
    4. Какво има в един "Хаер,Санг,Кроун и прочие боклуци"? - "В най добрия случай
    комплектовка от морално остарели компоненти и дизайн с остарели технически решения",

a какво има в един СТАР петгодишен DAIKIN, TOSHIBA, FUJI... - СЪЩОТО само, че остаряло и като материална част.
    5. Добре знам с "какво се мери налягане", само ,че всяка "машина" си има "тънкости".
    Кажи ми кога един инвертор достига максимално налягане / ама искам от опит /
    6. Дипломната ми работа беше на тема "Конструиране на полигонална цев и проектиране на
    технологичен процес за производството и", мога да ти пратя копие... лай*ьо. Иначе съм машинен инженер
    ПА, АКО искаш да си поговорим за крешерите и как, и к'во се мери с тях...
    7. Опитваш се да сравняваш ДВГ с компресор ли, к'во ли? Има НЕК'ВИ прилики... Освен това - за колко се
    "здухва" един автомобил и за колко една клима? На 28 съм а на теб, като малък явно не са ти обръщали
    достатъчно внимание...

Последно - отговори на всички какво става с COP - а на един 5 годишен климатик според самия му производител
    ТИ МОЖЕШ!

P.S. Абе все пак ми е непонятно, как "oбслужващ персонал", като мен си взе ново FUJI, пък умник, като теб
    СУРКА ОЩЕ НЕКВИ ПОТУРИ
    хахахаха аве ти мойто мче фреелендър ли си фреелансер ли, си потресаващо тъпо парче !

аз взимам 1200 на месец и съм програмист

8.  

9. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

@freelander
    Не спори с Pancho няма смисъл.Просто той си повтаря неговото и това е.

@Pancho
    Смяташ ли че така сме полезни някому вкл.нас самите

@meduzza
    Смяташ ли че твоите "аргументи" натежаха

Предлагам да прекратим личните нападки.

Абе тук модератори има ли

10. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от alexi_dobrev
    Здравейте,

Някой има ли отзиви за следните климатици
    HAIER AU142AFBJA / AC142ACBIA - 14 ка, инвертор, таванно-подов
    ОСАКА CH-19-DN - 19 ка, не инверторен, таванно-подов

Поздрави
    Алекси
    Никой не ми отговори - приемам че задачата е била елементарна и усложнявам: Трябва ми климатик който духа и шуми колкото може най-малко. Склонен съм да платя 1500 с монтажа.

11. Тук е от
    Nov 2004

Никой не ми отговори - приемам че задачата е била елементарна и усложнявам: Трябва ми климатик който духа и шуми колкото може най-малко. Склонен съм да платя 1500 с монтажа.

По-тих климатик от Митсубиши едва ли ще намериш на Бг пазара ( 21dB за вътрешно тяло ). Тези пари ще ти стигнат да си вземеш 9-ка. За 12-ка трябва да скочиш малко по-високо.

12. Тук е от
    Sep 2005

niakoi da ima preporaka za evtina 9ka kato marka i model?

13. Тук е от
    Sep 2005

kak mislite struva li si da prnebregna garanciata cato se opravia sam s montaja kvo 150 lv ne sa malko 4e i + cenata na klimatika malko mnojko mi idva

14.  

15. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от canto
    По-тих климатик от Митсубиши едва ли ще намериш на Бг пазара ( 21dB за вътрешно тяло ). Тези пари ще ти стигнат да си вземеш 9-ка. За 12-ка трябва да скочиш малко по-високо.
    Благодаря, има 2 вида климатици Митсубиши - Митсубиши хеви инъстрис и Митсубиши елктрик - кое е по-Митсубиши?

16. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от arkad
    kak mislite struva li si da prnebregna garanciata* cato se opravia sam s montaja kvo 150 lv ne sa malko 4e i + cenata na klimatika malko mnojko mi idva
    Следвайки логиката - ако гаранцията не струва (не надеждна) защо трябва да плащаш за нея щом можеш да си го монтираш сам. Но ако гаранцията си е истинска - 150 лв ще ти струва монтажа а гаранцията си е далавера.

17. Тук е от
    Nov 2004

Благодаря, има 2 вида климатици Митсубиши - Митсубиши хеви инъстрис и Митсубиши елктрик - кое е по-Митсубиши?

Според мен Mitsubishi Electric. Но това е лично мнение, базирано на сравнения на характеристики на техни клими от един и същ клас.

18. Тук е от
    Sep 2005

Следвайки логиката - ако гаранцията не струва (не надеждна) защо трябва да плащаш за нея щом можеш да си го монтираш сам. Но ако гаранцията си е истинска - 150 лв ще ти струва монтажа а гаранцията си е далавера.
    to si e taka ama vaprosa e imali marka ili model na koito da se doveria ot po skromnite za da sam 90 % *sigoren 4e ne e s defekt o6te ot zavoda sas leki povredi za natatak moje bi i sam 6te se spravia za natatak samo da ne izpu6i komresor ili ili nikoi 4-paten vintil 4e grizvam dravceto

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 156 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе