Ами първо кажи колко кубика е помещението.От евтините климатици мидеата е добро решение.Първоначално публикувано от arkad
Ами първо кажи колко кубика е помещението.От евтините климатици мидеата е добро решение.Първоначално публикувано от arkad
абе малка стаи4ка 10 квадрата ниска само не искам ниакои ледогенератор или пак трактор и не искам да ми се налага да прибиагвам посред зима до 3кв радиатор
а ниакои да знае каде може да си взема климатик без да ми го монтират и да си ми варви гаранциата
Девятка ще ти свърши работа.Не ми е известно някъде да ти продадат климатика и да му дадат гаранция без да е монитиран от оторизиран сервиз
Гледай сега за обиди и дума не може да става, мен са ме обиждали такива професионалисти, че в сравнение с тях ти си аматьор.За дохода ти , той не е бил обект на коментари, честито, радвайу му се и когато в спор имаш нужда да си подкрепиш самочувствието го изтъквай Мен лично той не ме впечатлява.Първоначално публикувано от freelander
Полигоналната цев хората са я измислили още преди ти да си напишеш дипломната работа така че и тук не ми хващаш окото От внимание никога не съм имал голяма нужда така че без аматьорски психоанализи.
С една дума си супер безинтересен тип а с хвалбата за 6000 евро годишен доход,без никой да те пита, определено си станал вече "симпатичен"на много хора във форума.Към тях специално апелирам да не отдават голямо значение на тези ти думи, те са породени от това че си доста млад все още
П.П."Конструиране на полигонална цев и т.н. ....."-абе защо си правил дипломна работа за нещо дето се скъсват да го правят израелците,Хеклер и Кох че и заводите ЧЗ.От къде преписва .
Изкушавам се да ти пратя един патентен номер от нашето патентно ведомство ама не виждам смисъл да си губя времето с теб.
А и като си толкова паралия що си губиш времето във форум на хора с по-скромни доходи бе юнако стой си на морето и си гледай купона.
хахахаха аве ти мойто мче фреелендър ли си фреелансер ли, си потресаващо тъпо парче !Първоначално публикувано от freelander
аз взимам 1200 на месец и съм програмист
@freelander
Не спори с Pancho няма смисъл.Просто той си повтаря неговото и това е.
@Pancho
Смяташ ли че така сме полезни някому вкл.нас самите
@meduzza
Смяташ ли че твоите "аргументи" натежаха
Предлагам да прекратим личните нападки.
Абе тук модератори има ли
Никой не ми отговори - приемам че задачата е била елементарна и усложнявам: Трябва ми климатик който духа и шуми колкото може най-малко. Склонен съм да платя 1500 с монтажа.Първоначално публикувано от alexi_dobrev
По-тих климатик от Митсубиши едва ли ще намериш на Бг пазара ( 21dB за вътрешно тяло ). Тези пари ще ти стигнат да си вземеш 9-ка. За 12-ка трябва да скочиш малко по-високо.Първоначално публикувано от alexi_dobrev
niakoi da ima preporaka za evtina 9ka kato marka i model?
kak mislite struva li si da prnebregna garanciata cato se opravia sam s montaja kvo 150 lv ne sa malko 4e i + cenata na klimatika malko mnojko mi idva
Благодаря, има 2 вида климатици Митсубиши - Митсубиши хеви инъстрис и Митсубиши елктрик - кое е по-Митсубиши?Първоначално публикувано от canto
Следвайки логиката - ако гаранцията не струва (не надеждна) защо трябва да плащаш за нея щом можеш да си го монтираш сам. Но ако гаранцията си е истинска - 150 лв ще ти струва монтажа а гаранцията си е далавера.Първоначално публикувано от arkad
Първоначално публикувано от alexi_dobrev
Според мен Mitsubishi Electric. Но това е лично мнение, базирано на сравнения на характеристики на техни клими от един и същ клас.
to si e taka ama vaprosa e imali marka ili model na koito da se doveria ot po skromnite za da sam 90 % *sigoren 4e ne e s defekt o6te ot zavoda sas leki povredi za natatak moje bi i sam 6te se spravia za natatak samo da ne izpu6i komresor ili ili nikoi 4-paten vintil 4e grizvam dravcetoПървоначално публикувано от alexi_dobrev