Страница 52 от 156 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 2333

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    Алекси,
    Има смисъл да се говори за параметър, за който има ясна и общоприета дефиниция и методика за измерването му. Другото е алабалистика и жонглиране с цифрите. Има ли такива?
    За огромно съжаление досега не съм намерил такива.
    Питах много продавачи, но или нямат или не искат да ги оповестяват - което е странно : нали като продаваш нещо трябва да имаш документация за него. Всичко се свежда до някаква рекламна диплянка която я има и в интернет.

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от TazmaniaK
    Значи приемаме данните на тези, които са сертифицирани по Eurovent - на другите им казваме да не ни "плакнат"...

4. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Значи приемаме данните на тези, които са сертифицирани по Eurovent - на другите им казваме да не ни "плакнат"...
    БИНГО!

5. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Blagodaria na TazmaniaK za tochnia otgovor. А какво ще кажете за тия правите климатици които стоят примерно ве едния ъгъл. Като бях в Корея в хотела в който бяхме имаше такъв. LG. И поддържаше студено в не малкия апартамент 35 кв. Но все пак ще се радвам да си кажете вашето мнение относно типао климатици. Този за който ви казвам ми служи две вечери. Нямаше как да разбера настройките му защото всичко бе на корейски

6. Тук е от
    Nov 2004

БИНГО!
    Okay,* значи приемаме за достоверни сертификати само на Eurovent . Онези от ISO, JIS и* подобни да се щракат, макар че според мен и те имат заложени установени строги критерии за тестове и вероятно ползват същите лаборатории .
    И за какво беше спора , че не се сещам вече...?

А-ха...Сетих се. Оспорваха се завишените стойности на СОР. Всичко над 3.6 се определяше* като рекламни и маркетингови хватки...Споменаваха се закони на термодинамиката , характеристики на хладилни агенти, разказваха се* вицове, басни и притчи...

Та казахме , че признаваме само Eurovent.... Да видим стойностите на Haier HSU-09HV03 в техния сайт
    http://www.eurovent-certification.co...dice_affiche=9*

[size=14px]EER - 5,51

COP - 5,71

[/size]
    Нужни ли са повече коментари по темата...? Според мен не. Аз се заричам повече да не взимам отношение по този спор*

7. Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от canto
    Okay, значи приемаме за достоверни сертификати само на Eurovent . Онези от ISO, JIS и подобни да се щракат, макар че според мен и те имат заложени установени строги критерии за тестове и вероятно ползват същите лаборатории .

А-ха...Сетих се. Оспорваха се завишените стойности на СОР. Всичко над 3.6 се определяше като рекламни и маркетингови хватки...Споменаваха се закони на термодинамиката , характеристики на хладилни агенти, разказваха се вицове, басни и притчи...

Та казахме , че признаваме само Eurovent.... Да видим стойностите на Haier HSU-09HV03 в техния сайт
    http://www.eurovent-certification.co...dice_affiche=9

[size=14px]EER - 5,51

COP - 5,71

[/size]
    Нужни ли са повече коментари по темата...? Според мен не. Аз се заричам повече да не взимам отношение по този спор
    Този Хаер наистина утрепа рибата.Поразгледах изделията на другите фирми той просто трепе Фуджицу,Тошиба, Мицубиши, Дайкин и Саньо.
    Ако не стага дума за някаква нагласистика съм доста озадачен.Разбира се става дума за DC суперинвертор, което до някъде обяснява нещата с перфектния контрол на енергоразхода.
    Поне знам вече какво да препоръчвам на приятели. :Super:

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2005

...Та казахме , че признаваме само Eurovent....
    Интересно - прави впечетление че най-високите стойности на COP се получават на базата на фреон 410 и това важи за почти всички модели.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Okay,* значи приемаме за достоверни сертификати само на Eurovent . Онези от ISO, JIS и* подобни да се щракат, макар че според мен и те имат заложени установени строги критерии за тестове и вероятно ползват същите лаборатории .

А-ха...Сетих се. Оспорваха се завишените стойности на СОР. Всичко над 3.6 се определяше* като рекламни и маркетингови хватки...Споменаваха се закони на термодинамиката , характеристики на хладилни агенти, разказваха се* вицове, басни и притчи...

http://www.eurovent-certification.co...dice_affiche=9*

[size=14px]EER - 5,51

COP - 5,71

[/size]
    Нужни ли са повече коментари по темата...? Според мен не. Аз се заричам повече да не взимам отношение по този спор*

Урааааааааа!

на 9564 климатика се намери един модел който да ме опровергае. Отеглаям си постовете и не ми вярвайте повече, щото съм лъ жец

11. Тук е от
    Jun 2005

Урааааааааа!

на 9564 климатика се намери един модел който да ме опровергае. Отеглаям си постовете и не ми вярвайте повече, щото съм лъ жец
    Ееее не го взимай толкова на вътре, най-сетне и теб да те опровергаят.Това даже е в твоя полза че иначе някой ще почната да се дразнят от безгрешния и всезнаещ Тас . А честито
    А тоя Хаер и мен ме съмнява ама няма сега да оспорвам сертифициращата организация.Иначе ми се струва прекалено хубаво за да е истина.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

А на мен ми е интересно, тоя модел продава ли се в БГ и за колко? :coolsmiley:

13. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Pancho
    Ееее не го взимай толкова на вътре, най-сетне и теб да те опровергаят.Това даже е в твоя полза че иначе някой ще почната да се дразнят от безгрешния и всезнаещ Тас . А честито
    А тоя Хаер и мен ме съмнява ама няма сега да оспорвам сертифициращата организация.Иначе ми се струва прекалено хубаво за да е истина.
    да бе, нали аз пратих линка :coolsmiley:

14.  

15. Тук е от
    Sep 2005

Здравеите,може би ще повторя въпроса,но все пак искам някакъв акъл каква марка климатик-инверторен,да си купя,ще го ползвам основно за отопление,стаята ми е около 20кв.м висока около 2.80м,за първи път ще купувам и затова питам,мерси предварително!!!!

16. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

A мен хич ама хич не ме съмнява.Това си е нагла измама.
    И разните термодинамики и разните характеристики на хл.агенти не ме съмняват.Е това е истината.

17. Тук е от
    Jun 2005

А на мен ми е интересно, тоя модел продава ли се в БГ и за колко? :coolsmiley:

Търсачката не го намери по веригите Всичкомаркети.

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от Pancho

Търсачката не го намери по веригите Всичкомаркети.
    Няма как да се продава в БГ щото ще струва колкото, ако не и повече от DAIKIN или MITSUBISHI. А кой би дал толкова пари за китайски климатик?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе