Кой може да ти каже?Ако бойлера ти е постоянно включен?Не знам защо но битува у българина мненито че постоянно влючения бойлер харчи по-малко ток.Абсолютно невярно.Сега как някой да сметне консумацията ти на топла вода например.Колко часа в денонощието ще отопляваш жилището.Сам размисли и те моля дай повече данни.Първоначално публикувано от Panzer
Така формулирания въпрос ще получи точен отговор само ако отговарящия има паранормални възможности.Ако искаш отвори си нова тема и там подробно изложи всичко мисля ще по-лесвно

) колко от мощността на един клима е загоби - ел.? Скицата иска да обясни, че добавената енергия от фреона е 0.9кW като загобите са вече извадени от тази стойност. Това е мат. модел ма много груб.
Най вече почнах да се чудя каква да е марката. Тук темата стана объркана. Почнаха се едни подхвърляния на данни и нищо конкретно. Марки около които да се движа? И най лаичното ми въпросче за околоо 900 лв ще ли се уредя с климатик със сплит система пълен комплект?
предлагам да сменим малко насоката от бесмислени спорове за COP -а кум обсъждане не качествата и предимствата на предлаганите в момента на пазара клими, като за начало предлагам да започнем с модела:
Едно приятече го купи и ще му го слагат та ще го снимам.