Страница 120 от 157 ПърваПърва ... 70110118119120121122130 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,786 до 1,800 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Здравейте, ще отоплявам стая 25 кв. м. и съм отделил максимум 1 000, 1 100 лв. за климатик.
    спрял съм се на тези три модела - кажете си мнението и вие

PANASONIC CS/CU-W12DKE - обикновена 12-ка Малайзия, но май вече не се внася
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=01001775

HITACHI RAS/RAC-E14H2 - инвертор 14-ка Китай - проблем ли е че е сглобен в Китай, защото той най ми харесва, няма инфо в гугъл за него
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023417

Haier HSU-12HM03(B) - 12-ка Китай
    http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=35&f=3702

приемам и други предложения
    благодаря

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от oliv
    ДА.Това наистина е хубав климатик на който можеш да разчиташ

4. Тук е от
    Aug 2006

За Panasonic W12DKE
    Не мисля че този климатик вече няма да го има. Ще го има но не на тази цена/това му беше промо цената 799лв. аз успях да си взема и съм доволен засега/. Новата му цена ще е над 1000 лв. Гледам, че цената му другаде е 1099 лв.-това му естарата нова цена. За хитачето мнение не мога да дам, а за Хаера съм чувал добри думи, но разхода му е повечко.

5. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от snoopdoggystyle
    Здравейте, ще отоплявам стая 25 кв. м. и съм отделил максимум 1 000, 1 100 лв. за климатик.

HITACHI RAS/RAC-E14H2 - инвертор 14-ка Китай - проблем ли е че е сглобен в Китай, защото той най ми харесва, няма инфо в гугъл за него

благодаря

Не знам в кой град си, но можеш да си поръчаш в Техномаркета W12DKE, ако има в другите им магазини в страната да ти изтеглят една бройка. На мен така ми доставиха във Варна Pnasonic W9DKE на промо цената му.

6. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от snoopdoggystyle

благодаря
    от трите мога да кажа само за Хайер-а който ползвам вече година и понеже останах доволен си купих още два (исках и трети но свършиха във Варна и ми казаха че повече няма да има внос на тази серия) машината си я бива много яко бячка на утопление и същото помещение 25кв.м. кадето спим и гледахме бебето тази зима не падна под 20 градуса без никакви изолации една дълга външна панелна стена и вехта дървена дограма облепена с разни уплътнители да не зее. Относно хитачито съм чувал добри коментари независимо от произхода а за панасоника мога да кажа че е добра машинка но сравнително по-слабичка от Хайер-а със същия капацитет.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от bialk
    Как се поставя климатик на вътрешна стена. Много е неприятно да се гледат тръбите по стената. Осака имаха ъглов , който идеално пасваше на ъгъла , но такива маркови инвертори не съм срещал. Дайте предложения за монтаж .Ако го поставя до ъгъла ще се изгуби симетрията , а и няма да топли както трябва.
    Исках да кажа такъв вид маркови климатици не съм срещал. Знам , че Осака са най-недолюбените клими в този форум, въпреки , че на работата съм с ОСАКА 12-ца /с дисплей ,на дистанционното му пише модел HYPFCR-38W/ и две зими не съм имал никакви проблеми с него.
    За вкъщи обаче се интересувам от марков инвертор , по-точно Fujitsu-General ASH-9LB. Ако не става на вътрешната стена има вариант за монтаж на външна , но тя е северна /по-голяма вероятност за обледяване и по-голямо натоварвене на климатика/,а и за да не се изпозват алпийски методи ,трябва да се свали външното тяло с 3 метра по-ниско от вътрешното /живея на втория етаж/. Такава денивелация проблем ли е за климатиците?

8.  

9. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

единия ми климатик е на вътрешна стена ,става когато е точно до ъгъла и тръбите излизат към външната стена без да се виждат особено .. за над 3 метра тръбен път ще платиш някой лев отгоре на монтажа ,а не мисля че има голямо значение географската ориентация на външните тела (даже никаква) .Фуджитсу е добра машина ,погледни модела LC вместо LB ,по нов е ,външното тяло на 9ката е по малко и стилно а топлообменника е тройноогънат вече,дистанционното също е по добре оформено и с по голям дисплей ,разликата в цената е минимална ,мисля че компресорите им са еднакви.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Да , разгледах каталога им от 2006. Има и модел 09LD с плазмен филтър и невероятен COP 4.44 ! Само, че не знам дали ще ми го дадат по програмата за енергийна ефективност www.reecl.org - там е включен само модела LB.

11. Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от oliv
    oliv защо този ? Този не е инвертер и под -10 градуса дали ще работи ?!?
    обоснови се , то всеки може да слага линкове ...

12. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте, аз също ще купувам климатик и не знам кой точно да си взема. Спряла съм се между тези двата:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023417
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09010160
    Проблемът е, че климатикът трябва да е около 1000лв. Не мога да си позволя по-скъп. Знам, че и двата са китайски, но за тези пари май нямам избор. Ако имате някаква информация за това кой е по-добър, моля да е споделите, тъй като трябва до два дни да отида да го купя.
    Ще отоплявам 18кв. помещение с алуминиева дограма и две външни стени. През зимата сме предимно в тази стая и постоянно някой влиза или излиза, така че мисля, че климатика трябва да е по-мощен.
    Моля ви, дайте съвет.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за 18 квадрата и твоите условия инверторна 9ка е достатъчна .. тези цени тука са без монтажа нали знаеш ? инак от 2та бих избрал изпитаното - панасоника ,това хитачи има доста мъгла около него ,прочети 3-4 страници назад

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

Здравейте, имам два въпроса и ще съм ви много благодарен ако можете да ми отговорите на тях.

Смятам този месец да си взема два климатика и съм се спрял на следните два модела.

Mitsubishi MSZ-GA25VA - имам един въпрос за този модел той девятка или дванайска се води.

Panasonic CS/CU-W9DKE SINGLE SPLIT TYPE

Спорет вас тези модели добри ли са във смисъл дали ще ми свършът добра работа, първия ми трябва за моята стая която е 3,50м х 4,00м, а втория е за стая 3,00м х 2,50м той ще се ползва рядко (само когато сестра ми и малкия са на гости).

Предварително ви благодаря за компетентните отговори.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от tonidn81bs
    Здравейте, имам два въпроса и ще съм ви много благодарен ако можете да ми отговорите на тях.

Смятам този месец да си взема два климатика и съм се спрял на следните два модела.

Mitsubishi MSZ-GA25VA - имам един въпрос за този модел той девятка или дванайска се води.

Panasonic CS/CU-W9DKE SINGLE SPLIT TYPE

Спорет вас тези модели добри ли са във смисъл дали ще ми свършът добра работа, първия ми трябва за моята стая която е 3,50м х 4,00м, а втория е за стая 3,00м х 2,50м той ще се ползва рядко (само когато сестра ми и малкия са на гости).

Предварително ви благодаря за компетентните отговори.
    Mitsubishi-то е ~8500 Btu, което си е почти девятка. Мисля, че ще ти върши работа. Колкото до втората машина, щом ще се ползва инцидентно, защо не помислиш за някое доста по-евтино решение. Климатикът е оправдана покупка от икономическа гледна точка само ако се ползва постоянно. Иначе се получава, че плащаш 800 лв. за нещо, което върши работа като нещо за 40-50 лв(духалка DeLonghi) и просто няма избиване.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2006

@yasenp: Много ти благодаря, но от това което ми каза за Митсубишито че е девятка се отказвам от него защото на мен ми е нужна дванайска и се спрях на следния модел: Panasonic CS/CU-E12DKE, били ми казал дали този модел е добър.

Благодаря ти предварително за отговора и помощта.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от tonidn81bs
    @yasenp: Много ти благодаря, но от това което ми каза за Митсубишито че е девятка се отказвам от него защото на мен ми е нужна дванайска и се спрях на следния модел: Panasonic CS/CU-E12DKE, били ми казал дали този модел е добър.

Благодаря ти предварително за отговора и помощта.
    Ако пуснеш търсене на "CS/CU-E12DKE" ще намериш 12 резултата...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе