Страница 121 от 157 ПърваПърва ... 71111119120121122123131 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,801 до 1,815 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2004

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Много моля, доколкото разбрах, какъвто и климатик да купиш, след това най-важното е монтажа (фирмата, която го монтира да е сериозна, експедитивна и професионална). Четох много предложения и предпочитания за климатици и нито едно мнение за стабилна фирма, която монтира климатиците. Дали ще има някой добър човек от София, който да има информация за такава и да ми каже (естествено без рекламна цел), за да й поръчам монтажа?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2006

Вече реших, че ще си купя Panasonic, но не знам дали CS/CU-PE12DKE или CS/CU-PE9DKE. По-горе бях написала, че става въпрос за стая 18кв, с две външни стени (панел) и алуминиева дограма. Знам, че за тези параметри е достатъчна 9-ка, но проблемът е, че в тази стая постоянно някой влиза или излиза. Освен това е и преходна. Точно затова не знам дали 9-ката ще е достатъчно мощна. Препоръчайте и някаква фирма за монтаж.

4. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivan0ff
    oliv защо този ? Този не е инвертер и под -10 градуса дали ще работи ?!?
    обоснови се , то всеки може да слага линкове ...
    Защото ми го монтира и продаде приятел който се занимава с клими от години.Каза че няма да замръзне.Дръгия който е PW12DKE също няма да замръзне но е по слабичък

5. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте.
    Днес си взех PANASONIC CS/CU-E12DKE. Мислих да си купя PANASONIC CS/CU-РE12DKE, но се оказа, че е свършил в техномаркет и чакали внос. Сега имам друг проблем - фирмата, която да го монтира. От магазина ми казаха, че мога да избирам между Клима сервиз и Техно клима, като многократно натъртиха на първата. Така, че ако някой има каквато и да е информация за тези две фирми, моля да е сподели. Знам, че монтажът на климатика е от голямо значение за работата му, така, че моля ви помогнете.

6. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fair
    Здравейте.
    Днес си взех PANASONIC CS/CU-E12DKE. Мислих да си купя PANASONIC CS/CU-РE12DKE, но се оказа, че е свършил в техномаркет и чакали внос. Сега имам друг проблем - фирмата, която да го монтира. От магазина ми казаха, че мога да избирам между Клима сервиз и Техно клима, като многократно натъртиха на първата. Така, че ако някой има каквато и да е информация за тези две фирми, моля да е сподели. Знам, че монтажът на климатика е от голямо значение за работата му, така, че моля ви помогнете.

Честито за климата!
    По отношение на Техно Клима:
    Аз съм от Варна, монтираха ми два климатика Panasonici.
    Момчетата работят добре и чисто. Дупките които ми пробиха са толкова големи, колкото да минат тръбите с бандажите. Нужда от замазване и запълване почти нямаше, но........
    Не слагат канали за тръбите и кабелите, не разполагат с помпа за обезвъздушаване, и удължаването на кабела за захранването на вътр тяло не правят, защото гаранцията не е валидна ако кабела не се запои/не може с друга връзка/. Сега трябва аз да си ги запоявам. Канали на тръбите и кабелите си сложих аз.
    Изводът за мен е:
    Съвестни монтажници, куца фирма. Те са си спокойни, че са се вързали с Техномаркет и щеш не щеш трябва да ти вземат парите. По отношение на другите фирми от списъка-звънях на една, която със сигурност знам , че са перфектни, но монтажа можеше да стане след месец и половина и пак не беше сигурно. Това е така защото не купувам климите от тях. Кръстника ми си взе клима от тях и му го монтираха на другия ден, което значи, че на са засипани от работа.
    Така , че ползваш това което ти се предлага и се молиш всичко да е ОК.

7. Тук е от
    Sep 2006

Накой въобще чувал ли е фирмата Клима сервиз?
    P.S. От Пловдив съм, затова, ако някой от Пловдив знае нещо за нея, нека пише.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2006

купих си климатик PROLUX kfr - gw/a1
    кажете нещо за него
    как се държи лято и на зима
    дават му доста шумни параметри но за това време не е шумен
    моля за мнения

10. Тук е от
    Jun 2004

Не можаш да намеря в упътването на климатика (W7DKE) колко време през денонощието трябва да работи йонизатора? Някой може ли да каже ако знае?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от bright
    Не можаш да намеря в упътването на климатика (W7DKE) колко време през денонощието трябва да работи йонизатора? Някой може ли да каже ако знае?
    Tакова условие производителят не поставя, йонизатора си пускаш когато ти се прииска и за колкото време ти се иска.

Цитат Първоначално публикувано от bo4o

купих си климатик PROLUX kfr - gw/a1
    кажете нещо за него
    как се държи лято и на зима
    дават му доста шумни параметри но за това време не е шумен
    моля за мнения
    Мен ако питаш това не е повод за радост. А въпросите, които задаваш се задават преди покупка, а не след това. Това е поредната световно неизвестна сбирщайн "марка", за които досега не съм чул нищо хубаво. Все пак ти пожелавам да имаш късмет с твоята машина и да работи безпроблемно, което дефакто не е невъзможно.

12. Тук е от
    Jun 2006

Здравейте! след като изчетох доста, искам да попитам за конкретни наблюдения в/у работата на Mitsubishi Electric FA35VA на отопление, тъй като съм се насочил към него. Заслужава ли си да събирам парите?
    Ще се радвам на вс. мнение. Благодаря!

13. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от tonidn81bs
    Здравейте, имам два въпроса и ще съм ви много благодарен ако можете да ми отговорите на тях.

Смятам този месец да си взема два климатика и съм се спрял на следните два модела.

Mitsubishi MSZ-GA25VA - имам един въпрос за този модел той девятка или дванайска се води.

Panasonic CS/CU-W9DKE SINGLE SPLIT TYPE

Спорет вас тези модели добри ли са във смисъл дали ще ми свършът добра работа, първия ми трябва за моята стая която е 3,50м х 4,00м, а втория е за стая 3,00м х 2,50м той ще се ползва рядко (само когато сестра ми и малкия са на гости).

Предварително ви благодаря за компетентните отговори.
    25 - ица се води. Mitsubishi , както и други японци имат 20-ци, 25-ци, 35-ци, 40-ки, 50-ки. Което означава че на охлаждане духа 2,5 кВт. 35-ца върши работата на 12-ка, но трябва да погледнеш отоплителната мощност. Например Sharp XP9FR - max.5кВт топло или 3.6 кВт номинал . Ако имаш наблюдения от отопляване с духалка 2кВт на същата стая може да прецениш лесно.
    Цитат Първоначално публикувано от stoickov
    Много моля, доколкото разбрах, какъвто и климатик да купиш, след това най-важното е монтажа (фирмата, която го монтира да е сериозна, експедитивна и професионална). Четох много предложения и предпочитания за климатици и нито едно мнение за стабилна фирма, която монтира климатиците. Дали ще има някой добър човек от София, който да има информация за такава и да ми каже (естествено без рекламна цел), за да й поръчам монтажа?
    Ако закупиш от интермаркета ти дават координатите на човек (не, фирма) на когото имат доверие. Все пак 5 год гаранция са това и не е за начинаещи монтажници.
    Имена и фирми на ЛС

14.  

15. Тук е от
    Sep 2006

Здравейте !
    Предстои ми закупуването на климатик, от събраната информация до момента се колебая между два модела:
    FUJI-ELEKTRIK RSA 12 LC invertor цена с монтажа 1520 лв.
    PANASONIC CS-E 12 DKE invertor цена с монтажа 1560 лв.
    Като технически показатели са приблизително еднакви. За FUJI-ELEKTRIK RSA 12 LC не са посочени никакви данни относно нивото на шум. Интересува ме, кой от двата, ще работи по- безшумно? Разчитам на компетентен съвет. Благодаря на всеки ,който публикува отговор.
    Бъдете Здрави!

16. Тук е от
    Jun 2006

И на Fuji и на Panasonic шумовите характеристики се намират трудно в Нета но това, което съм виждал е , че са приблизително еднакви (мин. ниво около 28 dB), а на едно място открих за Fujitsu ASY12LB - min. 22 dB. Fujitsu и Fuji са почти еднакви и според мен са по-добрия избор.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за Фуджитсу (22 дБ на отопление и на охлаждане,а не като на Митсубиши характеристиката 21 дБ ,ама те се оказали само на охлаждане ,а на отопление е 26)гарантирам че е по тих от малайзийски Панасоник ,имам ги и 2та ..

18. Тук е от
    Jun 2006

с едно уточнение - говориш за Митсубиши Хеви а не за Митсувиши Електрик

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе