Първоначално публикувано от
popeye здр. отново. след много търсене във Варна на инверторна Мидеа така и не намерих = били свършили а другите "пътуват от софия" хахахахаахха в какво село живея?! Отидох в техномаркета и след кратък оглед закупих следната машина CS/CU YW12DKE = китайски конвенционален панасоник. още не са ми го монтирали и нямам впечатления, но ми е любопитно какво имате да кажете за тази машина? с търсачката не намерих почти нищо във форума, така че ако има някой такова добиче нека сподели как се държи (в режим топло разбира се
))))
бате, тоя нипон е голяма тояга (лично мнение) а ТЕРМО-КЛИМА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АМАТЬОРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ А МОЖЕ И ОТСАМ ЕКВАТОРА!!! бягай далече... монтираха ми два климатика единия тракаше и го нагряваха за да не му опирала перката ?!?!?! а другия не работеше външното тяло и го сваляха слагаха сваляха слагаха и сега пак не работи и чакам да дойдат да го оправят.... а климите са нови. стойките за външните тела ръждясаха за месец и половина (през лятото) и въобще да ги пребиеш малко е ... монтажниците им са едни голобради момченца от дълбоката провинция които работят като сезонни работници при тях и през цялото време се оплакваха как малко им плащат и как се отнасят с тях във фирмата - за качеството на монтажа и компетенцията им можеш сам да прецениш