Страница 70 от 157 ПърваПърва ... 2060686970717280120 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice
    За това W * се заговори, като му свалиха цената в Техномаркет, доста я свалиха *и това поражда малко съмнения, но като каталожни данни е супер. Клюката *говори, че ако си "късметлия" може да попаднеш на компресор LG.

nebelservice, прочетох късно снощи какво си написал и определено ме смути, чаках с нетърпение сутринта да го отворя и да видя компресора какъв е. За моя радост и успокоение на всички закупили или желаещи да си закупят CS-W12DKE/CU-W12DKE, компресорът е Matsushita Electric Industrial Co Ltd, модел 5PS132. Бях чувал други марки да ползват компресори на Matsushita, но в малайзийски Panasonic да слагат LG компресори ми звучи меко казано слух. Знам, че и Panasonic ползват друга марка компресори, но става въпрос за Daikin и то само в по-големите машини, където Daikin имат повече опит. А колкото до това за късметлията, че можело да му се падне с LG компресор ми звучи още по-несериозно. Характеристиките на този модел навсякъде в официалните сайтове на Panasonic* са едни и същи, а какъв е шансът да има компресори Panasonic и LG с абсолютно еднакви характеристики?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2006

Здравейте,
    вчера намерих този форум и мисля, че тъкмо на време * Ще си купувам инверторен климатик. Двоума се м/у Haier HSU-09H03/R2(DB) и PANASONIC CS/CU-PE9DKE (може да предложите друг панасоник в рамките на 900лв.). За Хаера видях добри мнения по назад в темата. В момента съм повече за Хаера. Разбрах, че ниските класове на Панасоник ги асемблират където и Хаера (демек в китай) и разликата им била минимална. На Хаера му дават повече гаранция и мисля, че нивото на шум му е по ниско.
    10х предварително за мненията

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от xektor
    Здравейте,
    вчера намерих този форум и мисля, че тъкмо на време * Ще си купувам инверторен климатик. Двоума се м/у Haier HSU-09H03/R2(DB) и PANASONIC CS/CU-PE9DKE (може да предложите друг панасоник в рамките на 900лв.). За Хаера видях добри мнения по назад в темата. В момента съм повече за Хаера. Разбрах, че ниските класове на Панасоник ги асемблират където и Хаера (демек в китай) и разликата им била минимална. На Хаера му дават повече гаранция и мисля, че нивото на шум му е по ниско.
    10х предварително за мненията
    `Демек в Китай` е доста по-обширно като понятие от `Демек в България`, а второто е само по себе си силно неопределено!!!

Все пак от тези двата предпочитам Хайера

5. Тук е от
    Jun 2006

Момчета, сега може ли и мен да посъветвате нещо за мойте два модела, че у нас се сварих като картов а още незнам кой да си зема.
    10х

6. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от xektor
    Момчета, сега може ли и мен да посъветвате нещо за мойте два модела, че у нас се сварих като картов а още незнам кой да си зема.
    10х
    Аз бих взел PANASONIC CS/CU-PE9DKE, все пак СОР е 4.02 в сравнение с СОР 3.22 при HAIER HSU-09H03/R2 (DB). Не че това е най-важното, но за мен е фактор. Освен това CS/CU-PE9DKE е с 50 кинта по-евтин от HAIER-a.

7. Тук е от
    Jun 2006

Аз като питах не ме посъветвахте нищо ... и си купих PANASONIC CS/CU-W12DKE Дано скоро го монтират и да имам с какво да се похваля

8.  

9. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от doraed@abv.bg
    Аз като питах не ме посъветвахте нищо ... и си купих PANASONIC CS/CU-W12DKE* Дано скоро го монтират и да имам с какво да се похваля
    Направил си отличен избор.На мен утре ше ми го монтират същия!

10. Тук е от
    Dec 2005

Дайте съвет кой мидеи са по добри, новите модели MIDEA CSU-12HHAA, или старите MSG?? Новите са с r407, това може ли да е критерий за избор?

Ако има някой закупил скоро от новите нека да каже дали е доволен като цяло?

Благодаря!

11. Тук е от
    Jun 2006

Мерси за мненията на всички. Днес си взех Хаера и в петък ще ми го мотират. Ще кажа след това първите ми впечатления.

12. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice
    ми какво ....
    това е мидеа с различно вътрешно тяло, малко глезотии там: био, седемсегментна индикация ... най-вече цената - какво му плащаш*
    а да знаеш с какъв компресор са :Super:

13. Тук е от
    Jun 2006

mod edit badr
    Ако не искаш другите ти постове да ги сполети същата съдба като тези се отнасяй с нужното уважение към* участниците в форума.
    Дали тяхното мнение е компетентно не е твоя работа.
    Тук участието е доброволно и никой не е задължен да* дава обяснения.
    Камо ли пък да ти показва някой дипломата си.
    Между чистачката и министъра в министерството има разлика наистина.
    И тя е че чистачката по-правило е по-достойна от министъра.
    От това правило няма изключения в България.
    Приеми за валидно тук следното правило
    Допустимо е да критикуваш идеите,но не и хората които ги излагат.

Редактирано от SOLDiER
    1. Други постове няма да има, успокой се.
    2. Научи се поне да пишеш правилно. Уважавай българският език!
    3. Дали мнението на даващите "съвети" е компетентно е И моя работа. Ти какво искаш? Да се заблуждават хората ли?
    4. На мен лично дипломи не ми трябват, а и не съм искал някой да ми ги показва. Научи се да разбираш смисълът на написаното.
    5. Дали чистачката е по-достойна никой не знае. Достойнството не зависи от поста, който се заема в дадена йерархия. Тук ставаше въпрос за съвсем друго нещо, но май пак не си разбрал!
    6. От какво има или няма изключения в България не го определяш ти.
    7. Какво ще критикувам е моя, а не твоя работа. Критиката не е забранена от правилата. А постът, който заемаш те задължава да спазваш правилата на форума, а не да размахваш заканително пръст и казваш какво да се прави и какво не.

И накрая: ако целта на форума е да се заблуждават хората с мнения на псевдо експерти, е друг въпрос.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Някой има ли информация за климатиците, които само охлаждат. Днес на един от коментарите беше посочен линк към www.eviss.bg и там ги видях. Интересува ме дали някой предлага такива (може и да не са точно hitachi) в Бургас. Дали вършат работа да охлаждат достатъчно икономично . И се надявам и цената да е по-ниска след като само охлажда. Искам да охлаждам целия апартамент с един климатик, които ще е във всекидневната, а вратите на стаите ще са отворени. Ако ги има на пазара в Бургас ще си харесам и съответната мощност, но за сега е рано. Най-вероятно за да има ефект в стаите, в всекидневната ще е доста по-студено, но това не ми пречи, стига да може да се спи спокойно, че се сварих, а лятото сега започва.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Бях се зарекъл да не пиша тук защото найстина има много разбирачи та ще кача тук сметката си за ток за поседната една година само за инфо че се отоплявам с 4 броя употребявани Японски климатици марките няма нужда да пиша защото много хора дори не знаят че има такива. Мога да дам и сметката на комшията дето е с един китаец който само се хлади с него да видите разликата.

//mod edit badr
    Въздържай се от квалификации.
    Дали ще пишеш тук е твой личен избор,но само докато постовете ти не съдържат обиди и квалификации към останалите участници в форума.Разбирачи или не,не е твоя работа.

Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Тук е от
    Jun 2006

freelander, разбира се, че ми помогнахте!!!
    Имах предвид само, че след моят въпрос никой не постна конкретен отговор - т.е. никой не отговори конкретно на мен. Наложи се да почета повечко Но това е за добро - така избора все пак беше мой, измежду многото варианти, които сте обсъждали тук.

18. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от SOLDiER
    ...
    2. Научи се поне да пишеш правилно. Уважавай българският език!...
    Ай стига де ... и мен ме е яд, че няма да можеш да ми прочетеш отговора на първата ти публикация, ама не се сърдя. Лесно е да кажеш майната ви и да се разкараш, ако смяташ, че тук има трески за дялане остани и действай, но с нужното уважение ... Истината е, че това е най-добрият форум за клими в страната...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе