Страница 149 от 157 ПърваПърва ... 99139147148149150151 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,221 до 2,235 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Решила съм да слагам климатик. Разполагам с около 700-750лева(цена с монтаж)
    Стаята е 16 квадрата, с Pvc - дограма.
    Обаче е в къща, на която за сега няма изолация - външна.

Спряла съм се на Haier 12HO3/Z1 или Haier 12RO3/H. Мисля да ги взема от технополис.
    Ами това: PANASONIC CS/CU-PW9DKE

Да кажете мнение или да препоръчате нещо друго.
    Тези ги дават с 3 год гаранция.
    За Варна става дума.
    За Osaka i Midea нещо да кажете. Прочетох, темата и доста се пообърках.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2005

От изброените- най- добре Midea. Не отстъпва на Haier-а и май се справя по- добре на ниски температури... Осака-та я пропускам...

4. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

"Май се справя по-добре..." е доста широко понятите...Какво сте захапали тоя хайер,не знам.Аз имам от една година такъв и не е спирал и зимата и лятото.Вчера минах покрай една Мидеа...тресе и бучи като парен локомотив,моя не се слуша че работи.За цените вече не мога да коментирам м/у двете марки,щото не съм запознат.Осаката...и аз съм на това мнение-избягвай контакти с тази марка с японско наименование,но няма нищо японско в него

5. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Е- не мога да дам конкретни данни за всеки инсталиран климатик Midea и Haier при какви температури замръзва! А това, че твоя климатик бил такъв, а пък си видял някъде онакъв за мен нищо не значи. Всеки майстор може да накара и инверторен Daikin да бръмчи като Запорожец без ауспух... Мидея и Хаер общо взето са на едно ниво, но Мидея е по- евтин.

6. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

Аааа,да си дойдем на думата-"по-евтин".Майсторите в моя град са две фирмички само,и Мидеята и Хайера са монтирани от една фирма,така че...Сега ще се поразтърся за официалния сайт на Мидеа,да видя за какво иде реч.Според мен Хайер имат повече нововъведения от Мидеа,но да не бъда голословен,ще потърся из Гуугъл.Така,набутах се в официалния сайт на Мидеа-има точно 11 модела,от които не всички са стенни.Разликата е осезаема-в сайта на Хайер свят ще ти се завие от модели.Аз мисля да сложа точка по тая тема,защото не помагаме много на жената в избора йЛек ден желая и успешен избор!

7. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Не виждам смисъл да спорим за машини, които са на едно ниво. Предпочитанията ми са за Мидея, защото имат добро съотношение цена/качество. Сайта им е http://www.mideaaircon.com/, не се хаби да го търсиш...В последно време Мидеята е по- предпочитания климатик (това си е мое наблюдение- нека хора от бранша да кажат). Много от nomame климатиците слагат тела на Мидея. Мидея имат общ завод с Кариер и Тошиба, което си е показател за приемливото качество на машините.
    Хаер са си име в климатичната техника и до преди година-две нямаха конкурент на пазара тук. Но машините с тоя съмнителен фреон R407 май "отдръпнаха" интереса към тях? А и по- високата им цена заради допълнителните екстри (които общо взето след месец-два се забравят)...

8.  

9. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

Климатиците на Хайер не са всички с фреон R407,ако погледнеш в сайта им ще се убедиш.За цената -спор няма,прав си.Но приеми че и при всеки друг вид техника,есктрата се заплаща повечко...така е и при колите,така е и при резачките.Не мразя марката Мидея,не ме разбирай погрешно,но тук,в тоя форум Хайер е доста плюта марка,и аз не мога да разбера защо.Няма да спорим,както съм казвал-за всеки влак си има пътници.Длъжен съм да отбележа че моя Хайер е с фреон R410!Нищо лично към теб и към хората,ползващи климатици Мидея.Аз все пак съм на принципа -по-добре Мидея и Хайер,отколкото Осака и Краун

10. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gomor
    Климатиците на Хайер не са всички с фреон R407,ако погледнеш в сайта им ще се убедиш.За цената -спор няма,прав си.Но приеми че и при всеки друг вид техника,есктрата се заплаща повечко...така е и при колите,така е и при резачките.Не мразя марката Мидея,не ме разбирай погрешно,но тук,в тоя форум Хайер е доста плюта марка,и аз не мога да разбера защо.Няма да спорим,както съм казвал-за всеки влак си има пътници.Длъжен съм да отбележа че моя Хайер е с фреон R410!Нищо лично към теб и към хората,ползващи климатици Мидея.Аз все пак съм на принципа -по-добре Мидея и Хайер,отколкото Осака и Краун
    Здравейте,
    Понеже наскоро си купих Хайерче 7-ца, с предубеждението от форуми и мнения, че били по-шумни от другите, но отоплявали добре. За отоплението нищо не мога да кажа, защото температурите навън са високи, но за шума мога да кажа, че климатика си е почти безшумен. В сравнение с Мидеята, която е в офиса ми, двете клими си нямат нищо общо - вътрешното тяло на Мидеята скърца и пука доста здраво, а външното тяло работи като тракторче - вярно, че е 24-ка, но... А като сравня дистанционните - там пък двете са на светлинни години разлика в полза на Хайера. Нямам представа от последните модели на "ценово-ориентираните" клими, но Хайера за парите си е доста добре.

11. Тук е от
    Nov 2006

Здравей qomor.Какво стана ,монтираха ли ти Daykin S25 FTNS.Имаш ли впечатления вече от него.Има ли някакви по специални изисквания при монтажа му,на които трябва да обърна внимание.Каква документация получи. Моя ще го монтират във вторник.Затова проявявам интерес предварително. Предварително ти благодаря.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Незнам за зимата но днес на път за пловдив видях 4-5 клими доста замръзнали едната беше Осака Другата Самсунг от новите модели Едно EG a другите не ги видях марките защото се виждаха отстрани само.Явно зимата е дошла вече за тия хора които ги ползват.

13. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

rudera,аз вчера се обаждах на фирмата ,и ми казаха че ще идват следващата седмица...може да стане така че твоя да го монтират преди мояХората имат доста работа и затова ще позакъснеят.Ами...относно монтажа -качествени стойки за външното тяло,добър подбор на мястото както за вътрешното,така и за външното тяло,нивелация,вакуумиране.Аз поне за това се сещам.Моето вътрешно тяло е така монтирано,че да не се пада точно над главата ми и струята да духа право в мен,но това нещо се избягва и с помощта на вертикалните клапи.На тоя модел FTNS,мисля че само вертикалните клапи са автоматични,а хоризонталните -не.По твое осмотрение може кабела за включване към мрежата да е с твърда връзка ,или пък да си го включваш и изключваш ти/аз съм на втория вариант,понеже ако и ма гръмотевици да мога да го изключвам/.Това е засега от мен.Ако ти го монтират прреди мен...пиши впечатленияЛека от мен.А,за документацията,бъди сигурен че всичко ще е на японски.Климатика,който взех тази година ,пристигна опакован,миришеше на ново и има пълна документация,барабар с японска гаранционна карта

14.  

15. Тук е от
    Aug 2006

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023416

това нещо възможно ли е като цена

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Напълно възможно за китайско хитачи, каквото е. Цената нали знаеш, че е без монтажа.

17. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте,
    Най-накрая се реших да взема японски инверторен климатик втора употреба (12-ка за панелна стая 1-ви етаж, 17,5 кв.м) - дал съм и капаро. Но като попитам във фирмата коя марка и модел препоръчват ми отговарят, че какъвто аз си избера - всеки от фирмата имал различен климатик ( и всчки са доволни разбира се) и затова не могат да конкретизират препоръката си. Марките са - най-вече Mitsubishi и Toshiba, но в партидата можело да попадне и National, Hitachi, Sanyo, Daikin...
    Моля Ви, помогнете в избора ми. Знам, че втората употреба е на късмет, но дайте съвет на какво най-много да обърна внимание, че да увелича шанса си при "тегленето на тиража".
    Между другото от началото на ноември съм се записал, а все още нямали доставка - чакали пратката от Пловдив. За Ямбол ства въпрос.
    Благодаря предварително.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от stan75
    Здравейте,
    Най-накрая се реших да взема японски инверторен климатик втора употреба (12-ка за панелна стая 1-ви етаж, 17,5 кв.м) - дал съм и капаро. Но като попитам във фирмата коя марка и модел препоръчват ми отговарят, че какъвто аз си избера - всеки от фирмата имал различен климатик ( и всчки са доволни разбира се) и затова не могат да конкретизират препоръката си. Марките са - най-вече Mitsubishi и Toshiba, но в партидата можело да попадне и National, Hitachi, Sanyo, Daikin...
    Моля Ви, помогнете в избора ми. Знам, че втората употреба е на късмет, но дайте съвет на какво най-много да обърна внимание, че да увелича шанса си при "тегленето на тиража".
    Между другото от началото на ноември съм се записал, а все още нямали доставка - чакали пратката от Пловдив. За Ямбол ства въпрос.
    Благодаря предварително.
    надявам се си прочел мнения на хора в форума за климатиците втора ръка

п.п. и все пак всичко е на късмет

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе