Скоро четох, че Кериър и Тошиба са сключили договор за съвместна работа с Мидеа. Така че много вероятно това е някой топ-модел на Мидеа, виж няма ли го при тях на значително по-ниска цена (и тяхната марка)
Скоро четох, че Кериър и Тошиба са сключили договор за съвместна работа с Мидеа. Така че много вероятно това е някой топ-модел на Мидеа, виж няма ли го при тях на значително по-ниска цена (и тяхната марка)
Оказа се,че Carrier и Toshiba вече се правят на едно и също място,някъде в Тайланд.Там дали е качествено производството?За Midea сигурно ли е ?
Доколкото разбрах тези модели на Carrier са доста стари и са някаква залежала стока на Технополис. Моделите ги няма в каталога на Carrier за 2005 дори. Да, Toshibite са основно производство в Тайланд, а Carrier в Китай (конвенционалните Alegro), в Кореа - инвертори и в Тайланд - дигиталните инвертори. Midea между другото са доста добри за парите си - за конвенционалните модели говоря, за инверторите нямам впечатления !?!
Това са Китайски климатици , марката NORDSTAR просто са си я кръстили фирма Интерметал България. Кажи по точно за какъв климатик става дума 8-ца ,9-ка,12-ка,18-ка или 24-ка става дума да ти кажа цени и качество.Първоначално публикувано от Vanquished
Mit относно климатиците NORDSTAR става въпрос за помещение около 70 куб.м. и от една фирма предлагат тези климатици NORDSTAR.Неможах да намеря информация за интернет в тях и затова попитах тук.Можеш ли да ми кажеш цени за 12 или 14 не знам кой е по подходящ за това помещение /то е южно изложение с изолация 6 см. вътрешно и с 5 камерна дограма/.Като качество как са тези климатици а също така и шумни ли са? До каква минусова температура работят и каква е консумацията на ток?Ако някъде може да прочета нещо дай линк ако има.
Благодаря.Приятен ден и успех.
Не мога да ти дам линк,защото както ти казах офицялно такава марка климатици няма.За твоето помещение върши работа и 12-ка и 18-ка няма модел 14000BTU.За качество какво да ти кажа Китайски климатик,Като всички такива въпрос на късмет и монтаж.Давам ти цени на на двата вида написани по горе.
KFR-35GW/A Охлаждане 3500вата,Отопление 3800вата,Консумация Охл./Отопл. 1400/1400 12-ка цена 486-500лв. без монтаж
KFR-51GW Охлаждане 5100вата.Отопление 5400вата,Консумация Охл./Отопл. 2040/1890 18-ка цена 638-650лв. без монтаж
Производител:NORDSTAR.Китай
Вносител: Интерметал ООД
Здравейте, виждам че тук има доста хора които се интересуват от климатична техника и във форума се е събрала доста ценна информация. Бих искал да попитам някой известно ли му е от къде мога да закупя този модел климатик Haier HSU-18HV03/R2(DB) или "12-ката" аналог на споменатия?
http://66.249.93.104/search?q=cache:X1yKONvgKesJ:911.bg/a2/offers.asp%3Ftm%3D522%26parent%3D+Haier+HSU-12HV03/R2(DB)&hl=bg&gl=bg&ct=clnk&cd=1&lr=lang_bg|lang_ru&client=firefox-aПървоначално публикувано от mantir
Някой да има впечатления от клими ВЕКО Продават се в Т.......полис.
Mit blagodarya ti za otgovora. :Super:
здравейте,
бих искал да ми дадете мнение за тези два инверторни климатика - как се държат през зимата и дали шумят
смятам да ги купя като се възползвам от програмата за енергийна ефективност
PANASONIC CS/CU-E12DKE - Този за 25 кв. м. /+ 10 кв. м. за преходна стая в която не мисля да поддържам температури над 18 градуса през зимата/
-КЛИМАТИК СПЛИТ С-МА
ИНВЕРТОР-ЙОНИЗАТОР
- ОХЛАЖДАЩА МОЩНОСТ 3.45 KW
- ОТТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ 4.80 KW
- КОНСУМИРАНА МОЩНОСТ
- ОХЛАЖДАЩА 0.95 KW
- ОТОПЛИТЕЛНА 1.25 KW
PANASONIC CS/CU-E9DKE - този за 14 кв. м.
-КЛИМАТИЧНА ИНВЕРТОРНА СИСТЕМА
-ЙОНИЗАТОР
-СПЛИТ СИСТЕМА
-ОХЛАЖДАЩА МОЩНОСТ 2.60 KW
-ОТОПЛИТЕЛНА МОЩНОСТ 3.60 KW
-КОНСУМАЦИЯ
-ОХЛАЖДАЩА 0.70 KW
-ОТОПЛИТЕЛНА 0.90 KW
благодаря на отзовалите се
Зравейте разбиратели някой моля да изкаже професионално мнение за FUJITSU ASY 9LB
произведен Тайланд инвертор в сравнение с Panasonic Malaisia 9ка инвертер - кой е по стока и реално по икономичен - че съм решил за детската да взимам инвертер.
Благодаря предварително на отговорилите.
@snoopdoggystyle
По принцип на добри машинки си се спрял.Но за да се отговори на въпроса ти за стаята трябва да се знае с каква изолация е помещението,изложение,съседни помещения и т.н.
Ако нямащ някакви големи топлозагуби -- няма да имаш проблем.
Преди повече от седмица запитах какво означават обозначенията за мощност на японските климатици "22" "24" "28" "32" и т.н. никой не ми отговори.
Защо така бе експерти.
Тук две фирми за 2-ра ръка са изложили едни климатици с тръби 6 и 10 и с обозначения на табелките "22" "25" "28" и т.н. и са ги наименовали 10-ка, 12-ка 14-ка и т.н., което нещо ме съмнява.
Най-вероятно е мощността на климатиците в киловатиПървоначално публикувано от Ferroli