Страница 42 от 157 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 2355

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)

Цитат Първоначално публикувано от dilianclima
    За ADR-а нямам голямо наблюдение но с ъгловата определено не си сгрешил,работи много добре + това тя има нагревател във вътрешното тяло(700W) които и помага в минусовите температури което е добре за климатика пък и за тебе.Има много добра електроника и се обезкрежава много хубаво.
    При този нагревател оставаше и да не размразява.За икономичност има ли смисъл да говорим?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2005

По-нагоре се обсъждаха стандартите, та:
    1. Файлът "Hisense" е от "Мануала" на такъв климатик. В него е посочен стандарта на China State Bureau of Quality and Technical Supervision, който е GB/T 7725-1996. Този стандарт вече е заменен от стандарта GB/T 7725-2004. позиция 19
    По-интересното, обаче е:
    2. Description:* *
    GB/T 7725-1996 is not equivalent to ISO 5151-1994, however the cooling capacity tests are conducted at the ISO 5151-1994 T1 test condition. GB/T
    3. Въпросния ISO 5151-1994 пък е наследник на ISO/R 859:1968
    4. Общо взето всичко е платено....
    5. Файлът "TechReq" дава някаква светлина по въпроса какво означава "EER/COP" и какво "шум" според китайците
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Прикачени файлове Прикачени файлове

4. Тук е от
    Mar 2006

Здравейте на всички! въпроса ми е следния - след доста четене включително и тук стигнах до решението да си купя панасоник инвертор 9ка - интересува ме от къде е препоръчително да си го взема - най-добра цена на устройството, качествен монтаж... ще съм благодарен за съвета....поздрави

5. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от stoma101
    Здравейте на всички! въпроса ми е следния - след доста четене включително и тук стигнах до решението да си купя панасоник инвертор 9ка - интересува ме от къде е препоръчително да си го взема - най-добра цена на устройството, качествен монтаж... ще съм благодарен за съвета....поздрави
    Би било добре да укажеш за кой град става въпрос.
    Без това едва ли ще получиш полезен съвет.

6. Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от badr
    Би било добре да укажеш за кой град става въпрос.
    Без това едва ли ще получиш полезен съвет.
    Става дума за София

7. Тук е от
    Nov 2005

...освен това инверторни 9ки на Панасоник има и за 800 и за 2000 лв .. според мен малайзийските са най добре като съотношение качество/цена .

8.  

9. Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от Alexi_
    ...освен това инверторни 9ки на Панасоник има и за 800 и за 2000 лв .. според мен малайзийските са най добре като съотношение качество/цена .
    мдааа точно товас се опитвам да рабера сега - къде са тия 1200 лева между единия и другия инвертор

10. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от cvetan_d
    Здравейте! Преди 3 месеца си купих осака 12 jse, midea msf12hr, а за офиса взеха някакъв хаиeр. За тези 3 месеца останах със следните впечетления:
    * * * * -Хаиера определено ми харесва най-много струва около 900 лева но за модела в момента информация нямам. Много по тих е. Не е замръзвал но като че ли се оскрежава малко повече.
    Тъй тъй, може да се окаже, че имаме еднакви модели, само дето на моят Хаиер външното тяло от седмица насам започна да става по-шумно и издава някакъв метален звук - дали ще е от перката или нещо друго? - някой ако има идея да драсне.
    Инак биват - вътрешното тяло е безшумно и при висока степен - разхода е малък* и това е ...

11. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Обърни се към сервиза

12. Тук е от
    Feb 2006

така и стана - оказа се трафа- бръмчи като прахосмукачка - горките съседи ... и понеже съм от Русе сега пращат стария в Сф където ще го подменят и така....
    Обещаха до 7 дни да го оправят.В Русе фирмата която поддържа климата е Жега - веднага се отзоваха момчетата - доволен съм
    ... Но внимавайте когато купувате Хаиер - все пак трафа замина, а климатика е купен на 25 февруари тази година :knuppel2:

13. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от gino
    Подкрепям изцяло. Вземи Haier или Midea,за да не мръзнеш или набутваш.Новото си е ново.
    Привет на всички, с които преди време обсъждахме варианти за климатици. Обещах да споделя и ето на след дълго лутане, питане и ходене по мъките най - накрая се престраших- взех си MIDEA инверторни 12 ка и 9 ка- 750 към 560 лева и монтаж 300 лева за двата. ПРипомням само , че помещенията ми са 28 кв. м. и 15 кв. м. с изложение югозапад, пвц догрома , с две външни стени, на 4 ти етаж. Еми засега съм доволен - при температура -2 градуса вътре си беше лято и то нагласени да поддържат 22 градуса. Ще ви кажа повече догодина като дойде зимата. Благодаря на всички и спорен ден.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от titoo111
    Привет на всички, с които преди време обсъждахме варианти за климатици. Обещах да споделя и ето на след дълго лутане, питане и ходене по мъките най - накрая се престраших- взех си MIDEA инверторни 12 ка и 9 ка- 750 към 560 лева и монтаж 300 лева за двата. ПРипомням само , че помещенията ми са 28 кв. м. и 15 кв. м. с изложение югозапад, пвц догрома , с две външни стени, на 4 ти етаж. Еми засега съм доволен - при температура -2 градуса вътре си беше лято и то нагласени да поддържат 22 градуса. Ще ви кажа повече догодина като дойде зимата. Благодаря на всички и спорен ден.
    Не си сгрешил.Инверторната Мидеа се оказа наистина хубава машина,която работи много добре във влажно и студено време. Ако не си забелязал знаи, че има по- голяма консумация от инвертори на други марки(например Панасоник).

16. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от dilianclima
    Не си сгрешил.Инверторната Мидеа се оказа наистина хубава машина,която работи много добре във влажно и студено време. Ако не си забелязал знаи, че има по- голяма консумация от инвертори на други марки(например Панасоник).
    Какъв е средният разход на ел.енергия на мидея 9-ка инвертор?И не е ли малко ниска цената и /540 лв./ за инвертор.
    На мен ми трябва климатик за в кухнята -15 кв.м., северозападно изложение, дървена дограма, без изолация.Ще го използвам предимно за отопление и то вечер само за около три-четири часа.Смятам, че не си заслужава да давам пари за марков климатик.Каква марка да избера?Имам насоки към 9-ки Хаер или някакъв китайски Панасоник за около 500 лв. в технополис.Какво бихте ми казали за Мидея и Хаисенс отговарящи на горните параметри?

17. Member
    Тук е от
    Jan 2006

MSG-09HRI 0,800-3,106 0,800-4,102 0,270-1,470/0,270-1,800 599лв
    MSG-12HRI 0,900-3,604 0,900-4,998 0,310-1,710/0,300-2,380 739лв
    цена за дилъри

18. Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от volang
    Какъв е средният разход на ел.енергия на мидея 9-ка инвертор?И не е ли малко ниска цената и /540 лв./ за инвертор.
    На мен ми трябва климатик за в кухнята -15 кв.м., северозападно изложение, дървена дограма, без изолация.Ще го използвам предимно за отопление и то вечер само за около три-четири часа.Смятам, че не си заслужава да давам пари за марков климатик.Каква марка да избера?Имам насоки към 9-ки Хаер или някакъв китайски Панасоник за около 500 лв. в технополис.Какво бихте ми казали за Мидея и Хаисенс отговарящи на горните параметри?
    Точно това са цените, дето ги е написал airklima. За съжаление още не съм засякъл разхода им , а и като се има в предвид че времето се затопли не знам дали ще ги ползвам често. Пускам ги само за да се суши апартамента, щото е нов и чакам паркет. Но като дойде сметката за тока тя ще е изцяло от климатиците, щото друго в момента не работи и ще споделя с вас.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 157 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе