Пешев инструкция за дистанционното ще ти пратя, за всеки случай ми напиши модела на дистанционното пиши го отзад. Жалко, че трябва да ида до София за да се почерпим, аз съм от Пловдив.Първоначално публикувано от peshew
Пешев инструкция за дистанционното ще ти пратя, за всеки случай ми напиши модела на дистанционното пиши го отзад. Жалко, че трябва да ида до София за да се почерпим, аз съм от Пловдив.Първоначално публикувано от peshew
Здравейте,
Имам климатик Panasonic PE9DKE и ми прави впечатление, че откакто температурите паднаха под нулата по-рядко се размразява. Днес погледнах черната тръбичка и се оказа че е пълна с лед. Добре, тази размразена вода тогава къде отива ? Има ли опасност да се напълни долната част на климатика с вода и да замръзне ? Иначе машината топли добре, нямам проблеми засега. Също така се чува и някакъв нискочестотен звук /от външното тяло и не постоянен/ - все едно от вибрации, който се появи когато падна под нулата.
Поздрави и весели празници.
Здравейте имам климатик OSAKA CH-09-ABR. В момента е в режим ТОПЛО обаче на 23 градуса духа доста студено, като го наглася на 27+ градуса тогава започва да се усеща топлото. Забелязах, че външното тяло събира доста лед вместо да се изтича отдоло то се залежда, това го прави и при температури над 0. Та искам помоля някой за съвет да ми каже какво да направя, да звъня ли в сервиза защото още е гаранционен.
Благодаря предварително.
някои може ли да ми каже защо климатика ми спря да топли, а направо взе да изстудява
Някой може ли да ми каже нещо за MIDEA MSS-12HR? Как се държи на студено, "пука" ли много, работи ли му аспирацията?!
Прочетох, че е с много добри характеристики като за неинвертор.
А и цената му е добра.
От Бургас съм и не мога го намеря по магазините. Ако някой знае къде да го намеря - ще съм му много благодарен!
Тая нощ в София , якоо клинчар (-11 бате ) . Как са климите бачкат ли ? Има ли поразени от леда самураи ? родени в Китай
Снощи беше минус 5-6, ако беше минус 11, няма да има лед поради ниската влажност
Blue1,незнаех че си от Пловдив майна .Аз съм от Добрич,ако имаш път обади се ще пием по едно.Довечера ще погледна дистанционното и ще ти го напиша.Иначе засега климата е много яка,топли като печка, в хола 25* в спалнята с 2-3*по-малко, но си е много добре за сега.Ако и сметката за тока накрая на месеца излезе както трябва,ще се откажа от локалното парно на дърва което мислех да правя.Първоначално публикувано от blue1
Да не си мерил температурата на Черни връх , не е по-ниска от -5 -6 градаПървоначално публикувано от 4ARLZ
имам въпрос!значи,сега на вън е -4,климатика (HITACHI RAS-D14EX2)работи вече 30 минути при зададени +28 градуса и в стаята(20кв.)не може да стане пожече от 20гр.!нормално ли е това?мерси прадварително!
Зависи от колко време е пуснат климатика.
Ако е само от 30 мин, ще трябва още да почакаш. Струята която излиза от вътрешното тяло ако е топла както обикновено, значи е добре.
ами аз не го спирам по цял ден!през ноща беше на 2-ра степен на 25* и като се събудих в стаята беше 17*!а и струята на вътрешното тяло никога не е прекалено топла,дори и при най-високо зададена температура!това дали е проблем?
Модела е с ексчейнджър, изключи функцията, ако е включена.
Е разбира се че е проблем. Като дигнеш на 30-31 градуса /максимума/ трябва да изкарва много топло. Иначе как ще топли и достигне зададената температура. А вентилатора го дай на ауто.
Отдавна ли ти е климатика?
Външното тяло да не е обледено?
от 2 месеца го имам!размразява се на час около 2-3 пъти!сега видях,4е съм написал грешен модел!правилният е HITACHI RAS/RAC-E14H2!мерси за отговорите!