Колко ти е тръбния път
Колко ти е тръбния път
3-4 метра!Първоначално публикувано от muchoto
Имаш някакъв проблем.Аз съм с Е10Н2 от 1 година, при -4 градуса снощи беше настроен на 22 и топли разкошно.Когато вдигнеш температурата, струята трябва да е не гореща, но доста топла.Моя го пробвах веднъж на 30 градуса, като струята осезателно беше много топла.Снощи при около -2, -4 размразяваше на около 1 час за около 5 минути.Преди това на ден до 2-3 пъти.
значи да викам техници,така ли?Първоначално публикувано от edi1
Да!Първоначално публикувано от united75
Освен ако нямаш сериозни топлозагуби...
Ако не си държиш прозорците отворени за да изстива стаята, определено извикай техниците. Моят китаец (Панасоник) при зададени 25 градуса си прави 24. Аз затова го държах на 21/22(защото толкова ми е комфортно) ама нещо не можеше да се размразява качествено тогава. Ами тя и пръдливата ми духалка вдига 20 градуса в спалнята за 30-40мин, макс. 1час. Определено не е нормално да е 17 градуса в стаята при нагласен климатик на 25.Първоначално публикувано от united75
маитап лъжа температурата е верно вече трайно около -10 моя фуджо определено се държи добре само електромера увеличи скороста на винта доста (сигурно се е разработил де ) та от 10 кв за 24 часа като бе окколо 0 градуса сега почна да върти с 16 кв на 24 часа което не му харесвам. dan66 реших, че твоито предложение с вентилатора ще го приложа да видиме какъв ще е ефекта тата и така е за ремонт поне да копам докато е време после ще пиша за резултата
Не знам дали тук е мястото,но откакто паднаха температурите климатикът ми не топли ефикасно.Прави ми впечатление,че когато е по-студено и като вали спира на половин час и така не мойе да топли ефикасно.Вярно е че помещението е голямо-30 кв. и че има големи прозорци но от 12 часа на обяд работи и си е студено.Климатикат си духа топло,обаче от тва спиране да отстрани водата на половин час за по 10 мин. помещението не се отпля.Има слънчеви дни в които не спира изобщто и при 25 градуса е направо горещо.Климатикът е на 2 месеца,панасоник 12-малоазийски.Не знам какво да правя като го купихме казаха че ще отпли добре,а сега в най-студените дни не мойе да се разчита на него.
playnow ако климатика е с по-малка от необходимата мощност компресора трябва да работи на максимални обороти което допълнително ускорява образуването на лед по външната пита. Трудно ще решиш проблема без допълнителен източник на топлина.
Kофти положение. HITACHI RAS/RAC-E14H2 при мен вечер е на 18 гр , а в най-далечния ъгъл и на 1м от земята сутринта е 19,2 гр към 36 куб. Отворена врата към коридор към 7,5 куб. ! външна южна стена с врата 2,7м и джам 1,65х 1,45 PVC Тухличка тънка само 43 см.Първоначално публикувано от united75
На повече от 22 гр не го слагам защото не се трае - и се събличам по тениска.
Нека да обърнем фнимание че на малоазийските пансоници изрично е написано в упътването да не се ползват при по-ниски температури от -5 градусаПървоначално публикувано от playnow
blue1 на дистанционното има два номера единия е LR-03 , а другия е ARC418A1 .А за почерпката,когато и където дойде там ще еПървоначално публикувано от blue1
Това е опровергано многократно , ако тази зима температурите спаднат до -10 -15, ще постна видео и фото материяли, подготвил съм се вече с всякаква техника и чакам да застудееПървоначално публикувано от nebelservice
В какви граници трябва да е температурата на топлият въздух от вътрешното тяло при отопление ?
blue1 , страхотна работа свършиПървоначално публикувано от blue1