Страница 19 от 114 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 1700
Like Tree1Одобрявам

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

По принцип този климатик ще те топли без проблем ама погледни какво съм писал за панасоник по назад. Защо всички си мислят, че Панасоник климатиците са хубави? Обърна ли внимание, че е с 24 месеца гранция. По принцип 3 години гаранция са си стандарт за климатик. Приципно тези засега не били давали много дефекти. Ако държиж на да имаш климатик от марка за телевизори вземай го.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Осака има и в техномаркет Европа, това е тип инвентор ,според мен си вземи обикновен щом не ти се дават пари за исински инвентор

4. Novice
    Тук е от
    May 2007

Здравейте, и аз реших да си купя климатик. Ще го ползвам основно за охлаждане. Стаята е 22м2, ЮЗ, с PVC дограма. Усвоих балкона и имам лоза на нивото на долния край на прозореца.
    Въпроса е ще има ли проблем за външното тяло, ако го сложа под лозата? Може ли да се задръсти с листа?
    Спрял съм се на два модела - Панасоник 12-ка инвертор и Мицубиши пак 12-ка обикновен. Искам да са тихи, защото съседа отдолу е капризен.

5. Тук е от
    Jan 2004

Еми пичове, гледах панасониците в техномаркет, малко мъглява ми се стори работата...
    В крайна сметка капарирах една Toshiba, 9ка втора употреба в Драмакс - японка на 110V, инвертор, доста пазена за пари като за Osaka. Дано съм направил правилния избор. Един приятел заедно с мен капарира две девятки Sanyo и една 14ка Mitsubishi пак японки. Приключихме с оборудването с климатици май

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

HolyMan избора ти е отличен. Няма да съжаляваш за не много пари си купил истински климатик.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от blue1
    HolyMan избора ти е отличен. Няма да съжаляваш за не много пари си купил истински климатик.
    Дето не е ясно колко дълого ще работи.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от ebati
    Здравейте, и аз реших да си купя климатик. Ще го ползвам основно за охлаждане. Стаята е 22м2, ЮЗ, с PVC дограма. Усвоих балкона и имам лоза на нивото на долния край на прозореца.
    Въпроса е ще има ли проблем за външното тяло, ако го сложа под лозата? Може ли да се задръсти с листа?
    Спрял съм се на два модела - Панасоник 12-ка инвертор и Мицубиши пак 12-ка обикновен. Искам да са тихи, защото съседа отдолу е капризен.

Вземай Митсубишито, но ако държиш да е безшумно външното тяло помисли дали да не си вземеш Даикин. Панасоникците не се славят с безшумни външни тела.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Мога да ти кажа вземи си Мидея MSG-12HRN2 с R407C доста тих климатик външното тяло няма вибраций добра машина и не е скъпа.

11. Novice
    Тук е от
    May 2007

А какво мислите за монтажа на външното тяло под лозата?

12. Member
    Тук е от
    Apr 2005

При монтажа на климатик се изискват определени отстояния, които да осигурят циркулацията на въздуха и съответно топлообмена. Ако можеш да осигуриш това дали с подрязване на лозата, дали с почистване на листата не виждам проблем в такъв монтаж

13. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Имай в предвид, че пролетно време при резитба, лозата "плаче" - отделя сокове, които са агресивни и предизвикват корозия! Същото се отнася и за химическите разтвори за пръскане.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2006

Слагай климата,на 20см над външното тяло слагаш една ламарина/Лазар посочи причините/ и пей сърце,може да ни поканиш на по една ракия под лозата.

16. Novice
    Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от criss
    Слагай климата,на 20см над външното тяло слагаш една ламарина/Лазар посочи причините/ и пей сърце,може да ни поканиш на по една ракия под лозата.
    Няма проблем - ракията е от мен. Само да видим след монтажа дали ще има лоза...

17. Тук е от
    May 2007

Трябва ми климатик само за охлаждане ( е и за отопление ще го ползвам по малко, но имам парно). Интересува ме марката, доколкото за мен е важен сервиза- да има части и бази в повече градове (по точно Добрич или Варна), да се отнасят професионално с клиента, да не се опитват постоянно да те изпързалят и всякакви подобни тъпащини. С това не казвам,че искам климатик дето ще се разваля през ден, но ще ми го ремонтират за 2 часа с усмивка на лице. :-))))))))))))))
    А, и да не са много шумни.

18. Тук е от
    Mar 2006

някой знае ли какво е значението на буквите и цифрите на климатик MIDEA MSM3-12HRN2
    благодаря

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 114 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе