Страница 69 от 114 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1700
Like Tree1Одобрявам

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Бягай далече от Самсунг. А на въпроса ти, зависи колко пари имаш. Сигурен ли си, че ти трявбва 12-ка инвертор? Опиши помещението в което ще слагаш климатика.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Ако сравните Мидея MSG12hri и samsung aqv 12 fa или и двата не са добър избор? С монтажаса по 920 лв

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За малко повече пари можеш да си вземеш например това:
    http://klimatici.com/product_info.ph...products_id=33
    При всеки случай е по-добре от Самсунга и Мидеята, но все пак дай някакво описание на помещението в което ще го ползваш или ползвай следващото не лошо калкулаторче:
    http://www.daiseikai.ru/how/

5. Тук е от
    Oct 2007

стаята е към 25квадрата, източен апартамент и не съм сменила още дограмата,

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Китайските инвертори не са добри. За евтин инвертор виж Хитачитата. Иначе за малко пари е по-добре марков конвенционален климатик(Митсубиши, Даикин, произфодните на Фуджитсу) Инвертора на Фуджи е на много добра цена.

7. Тук е от
    Oct 2007

имам малко дете и ми трябва нещо стабилно, а имамекъм 1000лв

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Скъпа juliph, пиши по-ясно и използвай бутона "edit" вместо да пускаш няколко последователни мнения.

Иначе по въпроса ти, виж и конвенционален Дайкин. Около 1000 лв е и е много тих.

10. Тук е от
    Oct 2007

Здравейте,
    наскоро си купих инверторен климатик 9-ка Samsung.
    При пускането му обаче възникна проблем. Климатика работи известно време и се самоизключва.За да тръгне трбява да се изключи от мрежата и пак да се пусне.Това за сега става в режим на топло/не сме пробвали в това време режим на студено/.Това е доста изнервящо.
    Сервизният техник ни обясни ,че вероятно това се дължи на проблеми с напрежението-при замерване се оказа ,че тока варира леко между 233-235 волта. Това не ни утеши особенно.
    Някой има ли идея какъв може да е проблема и какво може да се направи по него. /евентуално някакъв токоизправител ли ,какво ли /

Благодаря

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

lubomirbg2002: Преди няколко дена монтирах инвертор Samsung AQV 12 FAN,X климатика работеше около 5 минути и се изключваше със 4 изпиюквания, също като при теб трябваше да се изключи от контакта и пак да се включи за да работи. Пусках го на топло после на студено, работеше много добре до тези 5 минути, изпълняваше си всички подадени му команди от дистанционното, после изключваше. След консултация с управителя ни за проблема сменихме външното тяло с друго ново от магазина където е купен а старото върнахме. Проблема изчезна и климатика си работи вече много добре. Може би ще търсим проблема в предното външно тяло ако нашата фирма се заеме с това, аз лично предполагам че може да е или от някоя букса по платката или някой от температурните датчици не подава верни данни. Разбира се проблемите може да са най различни, все пак това е инвертор (сложна машина), ще те информирам когато разбера какъв е.

12. Тук е от
    Oct 2007

Помогнете! Търся съвет какъв лиматик да си купя-25кв.изток, стара дограма.От СТЗ съм. БГ клима предлага NIPPON за 1180лв 12-ска инвертор, какво ще кажете за Мидея msg-12hri за 919лв или Хайер от Технополис, не знам цена , но за 12-ска инвертор сигурно ще е към 1000лв. Моля помогнете със съвет, спешно е!

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Избери между Хайер и Мидея това поне са съществуващи марки, другото е някаква имитация.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

В ниския ценови клас само Хайер и Мидея (в този ред)!

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от gs_group
    Само не знам защо си мислите че хаиер е марка. Мидеата е пъти по-добра и евтина.

Когато някой твърди нещо го прави с някакви факти, разяснения и т.н. Не твърдя, че Мидея е по-добра от Хайер, но ако имаш някакъв опит по въпроса, напиши по обстойно.

17. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте,
    моето лично мнение по въпроса тая марка е по-добра от оная , е че всяка марка си има високо и ниско бюджетни продукти .Като всеки продукт е в различен ценови дял и е ориентиран към различни потребители . Това да се каже кой е най-добрия е абсурдно. Всеки си знае какво му е по джоба и кое е най-удачно за него.

18. Тук е от
    Oct 2007

Онзи ден на родителите ми им монтираха инвертор Волтел. 100 пъти им казах, че се набутват и май излезнах прав. Според мен има някакъв проблем, но вие ми кажете проблем ли е или просто Волтел-ът работи по толкова тъп начин. Значи работи няколко минути, като трудно захапва да тръгне, след което изключва -и вътрешното и външното тяло без да е достигнал зададената температура-правихме го и на 30 гр, пак същото. За да тръгне пак разтваряме врати на тераси, задаваме по-висока температура, дано се сети. Понякога се сеща и включва пак. Все пак затопля стаята,де, но като го сравнявам с моя Фуджицу ASY A12LCC няма нищо общо в "стила" на работа. Моят постоянно си духа, макар и много слабо понякога. Друго, което се случва с Волтел-а е, че като започне да изключва външното тяло, вътре се чува ужасен стържещ, вибриращ шум, напомнящ развален хладилник ЗИЛ. Монтажистите му казали, че това били допиращи се тръбички вътре (???!!!). Незнам дали не се дължи и на факта, че двете тела са монтирани на една стена и на едно ниво. На практика няма тръбен път. Дайте някакви идеи какво да правим, да ги пращам ли да се разправят и т.н. Благодаря ви предварително!
    P.S. Всъщност нормално ли е и в моя случай Фуджицу-то да ми духа постоянно. Казват, че инверторите били така, ама знам ли...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 114 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе