Страница 31 от 114 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1700
Like Tree1Одобрявам

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Здравейте,
    Имам следното въпросче, какво трябва да съблюдавам при монтажа на климатика от страна на монтажната бригада, за да съм сигурен че са го направили както трябва, например чувал съм за обезвъздушаване и прочие.
    Благодаря предварително.

Вакуумирането е добре да се направи,но все пак и изпълнението по монтажа трябва да е на ниво и да ти хареса,като оптимално ти охлажда и топли без да го усещаш, седеки и пиейки питието си!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Климатика е конвенционален за да е качествен цената му почва от около 1000лв. За инвертор поне 1500лв, че даже и повече.

Точно така, ама кой да те чуе!!!

4. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Много от моделите на FUJITSU,MITSUBISHI даже и на DAIKIN са произведени в Китай.Но това са японски заводи с японска технология и с японски машини/китайците са само работна ръка/ .Те нямат нищо общо с чисто китайски климатици като NEO,ELIT,CROWN,OSAKA/сглобявани и в България/ и др.

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Най-евтиния модел на Даикин е произведен в Тайланд. Чисто китайски Даикин за европейския пазар май няма. Имаше една страница където пишеше всички модели на Даикин къде са парвени, но не го помня адреса. Май имаше и за други марки.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Най-евтиния модел на Даикин е произведен в Тайланд. Чисто китайски Даикин за европейския пазар май няма. Имаше една страница където пишеше всички модели на Даикин къде са парвени, но не го помня адреса. Май имаше и за други марки.
    А това не е ли завод на ДАЙКИН в Китай който произвежда климатици.
    http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html

7. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    Много от моделите на FUJITSU,MITSUBISHI даже и на DAIKIN са произведени в Китай.Но това са японски заводи с японска технология и с японски машини/китайците са само работна ръка/ .Те нямат нищо общо с чисто китайски климатици като NEO,ELIT,CROWN,OSAKA/сглобявани и в България/ и др.
    Имам впечатления от поточната линия за климатици на Samsung Южна Кореа и Panasonic Malaysia.Видях и поточна линия,там където правят NEO,TREO,Nippon и т.н.Впечатленията са за мен,а по-горе съм публикувал мнението си.

Купувайте китайски боклуци.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от dan66
    А това не е ли завод на ДАЙКИН в Китай който произвежда климатици.
    http://www.daikin.com/press/2006/060718/index.html
    Да съм казал, че няма завод на Даикин в Китай? Даже знам, че има? Казах, че мяй чисто китайски Даикини произведени за Европа.

10. Тук е от
    Jun 2007

В този сайт има каде са сглобени различните марки климатици. Има го в темата по-съпи климатици ако не се лъжа.
    http://www.energyrating.gov.au/appsearch/air_srch.asp

11. Member
    Тук е от
    Jan 2006

http://www.cnaux.com/products/air_index.asp

Ето го производителя на NEO,TREO,NIPPON,COBE и още много незнайни вносители на маркови китайски климатици angel

12. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

www.energyrating.gov.au-в тоя сайт търсих за Дайкин,ама "къде е сглобката" никъде не видях...Нещо пропускам ли или ...?

13. Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от dindo
    http://www.cnaux.com/products/air_index.asp

Ето го производителя на NEO,TREO,NIPPON,COBE и още много незнайни вносители на маркови китайски климатици angel
    Това е така, но а ми обясни, защо Нипона е на светлинни дължини в качеството си пред Нео. От документациите, които ми бяха предоставени от монтажната група, дето ми монтира климите (бяха така любезни да ми покажат нещо истинско и от практиката им - не чесане на езици, като вие тука.....) и в статистиката за гаранционните машини запомних следното - 237 монтирани клими на НЕО от 01,01,2007 г. 180 бр. сервизирани, от 452 клими Панасоник - 120 сервизирани; от 380 клими Хайер - 25 сервизирани; от 151 Нипона монтирани - 1 бр. сервизиран (моя поради монтажна грешка (счупен конус при монтажа - изтекъл фреон) ......... за тези цифри съм сигурен, за други не точно и затова не ги споменавам.

Щом си бил там говори с цифри и статистика от практиката а не наизуст........

Всички фирми могат да монтират марковото - дето не се чупи - и съответно после монтажника не се набутва да ходи да го оправя, ма при нас в провинцията поне хората пазаруват на цени народни и тук е момента да попаднеш на фирма коректна и точна. При мен реагираха за 24 часа (като се има в предвид, че са претоварени сега) и отстраниха проблема. На упрека ми, че са ми препоръчали нещо дето на третия ден не работи - момчето от фирмата ми предостави монтажната им документация (дневник) за гаранционните им клими на групата им, зада ме убедят какво оправят най-често.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

www.energyrating.gov.au-в тоя сайт търсих за Дайкин,ама "къде е сглобката" никъде не видях...Нещо пропускам ли или ...?

като избереш марка search и после горе в дясно има едно Show comprehensive detail

http://www.energyrating.gov.au/appse...st=comp#RESULT

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

И аз не го намирам, но и моделите са за Австралия. Примерно конвенционалния FTYN25DAV(за европа) няма нищо общо с FTYN25D за австралия. Характеристиките са различни, както и вътрешното и външното тяло.

Оправих се. Освен това излязох прав, че няма чисти китайски Даикин.

17. Member Аватара на gomor
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Гоце Делчев

Абе то няма чисти,ама тва преобладаващо ТАЙЛАНД ме плаши!Кофти...Ама тия модели,дето аз ги имам не фигурират в "оня" списък:-)

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

И защо те плаши. Бомба са си климатиците.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 114 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе