Здравейте,едно въпросче от мен-имам климатик Хайер 12HV03 R2/SDB.Миналото лято не съм забелязал някакви аномалии в работата му.Преди 1 час обаче забелязах следното-климатика е настроен на 24 градуса от дистанционното ,FAN на макс.Изведнъж компресора спира,а на дисплея на вътр.тяло изписва F/примигва/,като редува F и 21/и двете примигват.Това трае някъде около 1 минута,след което климатика си включва и си работи нормално.Веднага извадих документацията,но за тези примигвания ,букви и цифри не пише нищо.Според вас има ли проблем и трябва ли да се притеснявам?Това F да не е индикация за доливане с фреон?Ще ви бъда блгодарен ако ми отговорите.Излязох вън да чуя как включва и работи външното тяло-няма кофти шумове или вибрации,няма теч.Сложил съм термометър в хола на около 3 метра от климатика-индикира 24.2 градуса,а на дисплея преди малко показваше 23,сега показва 25.опитвам се да обясня максимално точно как работи машината.Да пробвам ли да намаля или увелича градусите или да рестартирам климатика?