Нещо по-конкретно можеш ли да ми предложиш? Мерси предварително
Първоначално публикувано от pgv70
Нещо по-конкретно можеш ли да ми предложиш? Мерси предварително
Първоначално публикувано от pgv70
Има едно спекулиране с куповачите на секънд хенд клиамтици и то е относно моштностите принцино са възприели че 22 е 11ка 25 е 12ка 28 е 14ка 32 е 16ка но това не е така а се равняват 22 на 7ца 25 на 9ка 28 на 12ка . Неможе една мидея 12ка да отдава 4,1кв на топло и да се равнява на 12ка секънд дето отдава 3,5кв.Първоначално публикувано от golbanan
Абе гледам някакъв Дайкин в техномаркета...700лв-DAIKIN FTX/RX 35-нещо не е наред,или е албанска сглобка?!
Някой впечатления от тоя Дайкин?
даже 35ца се равнява на 12ка а не 28ца ,28ца е по скоро 10ка
стар модел с нисък КОП и е залежал от години го продаватПървоначално публикувано от ipsilan
Да,прав си,а за тия нашарени Самсунги...някой има ли такъв?!
Бягай от тях ,само от красота го докарват.Като го видят ,лапни-шараните веднага ги вземат.Напоследък по балконите все по често ги виждам,но ако знаят горките хорица какво са взели малиии...
От днеска по обяд в хола ми гордо се мъдри Митсубиши MSZ-FA35VA. Засега само да се похваля - впечатления другата седмица, като посъбера.
П.П.Все още чакам някаква защита на захранването да ми предложите
http://www.toplo.eu/air_conditioner.php?products_id=167
Моля мнение за този климатик . Става ли за 25 квадрата помещение.
Зависи от външни стени, изолация и пр.
Може и да се окаже слаб за 25кв.
Първоначално публикувано от DenitsaE
А като марка Haier - как са? Има малко мнения за тях, но най-общо казват, че ако не можеш да дадеш 1600-1800 за Японски, то те са не лош вариант. Дали наистина е така?
Хора, съвсем ме сбъркахте? Как инвертор 12-ка няма да е достатъчен за 25 квадрата???
DenitsaE
Извинявам се, грешката е моя. Ето за това ти говорехhttp://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=7
Не квадратни метра, а кубични.Първоначално публикувано от hala
30*2.5*80=6000 вата. Ако е по-високо помещението ще трябва повече.
halaПървоначално публикувано от hala
Малко си омазал сметките колега. Не се смятат в квадрати, а в кубически метри. Имаш 30кв.м.х 2,6(залагам стандартна височина) = 78кб.м. х 80W(което е малко прекалено) =6.24КВ.
Yas Изпревари ме!
ясно мерси. Това май и то ще ми е малко, ама ще продължавам да търся
Първоначално публикувано от Jackas