Страница 84 от 114 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1700
Like Tree1Одобрявам

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Ми тези ми ги предлагат, а за тези които има инфо и аз си имам гугъл и мога да намеря Просто това ми предлагат и ако някой може да помогне благодаря

2.  

3. Тук е от
    Oct 2007

Привет на всички ! Някой има ли техническите характеристики или впечатления от работата на PANASONIC CU-256SB модел 2006 г. Предлагат ми го като 12- ка от фирма Варнаклима, офис Шумен на цена от 1550 лв. без монтажа.

4. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от elegator
    Привет на всички ! Някой има ли техническите характеристики или впечатления от работата на PANASONIC CU-256SB модел 2006 г. Предлагат ми го като 12- ка от фирма Варнаклима, офис Шумен на цена от 1550 лв. без монтажа.
    Айде поредният засилен. Климатика е 9-ка. И каква е тази цена бе...тия побъркани ли са 1550лв. а коя година е.... бог знае.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2007

А чакаме коректност и съвест от депутатите...Е как ще продадеш Опел вместо BMW? Нали от сто души-един ще се усети,и ще ти го счупи в главата?!? Не е оправдание,че и продавача не е знаел...какво продава тогава...? Баси какво съзнание...

6. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте,решила съм да се отоплявам тази зима с климатик но идея си нямам какъв точно ми трябва .От всичко прочетено,а и от разговорите с консултантите в магазините,засега съм се спряла на Fujitsu,но не знам има ли в Русе дистрибутори и ако да - на какъв адрес са.Ако може някой да ми помогне - благодаря предварително.Имам намерение да отоплявам апартамент с площ 75 кв.м. и си мисля че два малки инверторни ще ми свършат работа.Моля за мнението на специалистите (вярвам,че тук са само такива)

7. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от rosica.i
    Имам намерение да отоплявам апартамент с площ 75 кв.м. и си мисля че два малки инверторни ще ми свършат работа.Моля за мнението на специалистите (вярвам,че тук са само такива)
    Опиши по-подробно, колко са стаите и по колко квадрата са, изложение, изолация, дограма, бюджет.

8.  

9. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте,решила съм да се отоплявам тази зима с климатик но идея си нямам какъв точно ми трябва .От всичко прочетено,а и от разговорите с консултантите в магазините,засега съм се спряла на Fujitsu,но не знам има ли в Русе дистрибутори и ако да - на какъв адрес са.Ако може някой да ми помогне - благодаря предварително.Имам намерение да отоплявам апартамент с площ 75 кв.м. и си мисля че два малки инверторни ще ми свършат работа.Моля за мнението на специалистите (вярвам,че тук са само такива)

В Русе съм намерил 2 представителя на Fujiтsu-Техно М сервис и www.bulclima.com(имат представителство в Русе).Техно М се намират в улицата срещу Арда,дето слиза надолу към сервиза на СБА,след лекия завой надясно първата пресечка наляво на самата пресечка е входа.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Айдееее, зимата идва, ако това стигне до нас , ще може да си тестваме климатиците и да споделиме коя машина как се е справила..
    http://dnes.dir.bg/2007/11/09/news23...html#sepultura

11. Тук е от
    Nov 2007

Имам климатик HITACHI D10EX2. Като го пуснах започна да се набира и като достигна до зададената температура не се изключи, а продължи да работи. Работят и двете тела, но на много слаби обороти! Мисля си, че би трябвало да изключи и след време да се включи пак! Или просто така е проектирана инверторната му система!

12. Member
    Тук е от
    Sep 2007

За това е инвертор, за да не се изключва а да си намали оборотите.

13. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от muchoto
    Опиши по-подробно, колко са стаите и по колко квадрата са, изложение, изолация, дограма, бюджет.
    И двете стаи са с по една външна стена,но балкона там е изолиран с външни ролетни щори,а изложението е югоизточно.Апартамента е среден и в общи линии е доста топъл,а дограмата е дървена - предстои и смяна,но не тази година . Но бюджета ми е ограничен - разполагам с около 2000 лв. и се надявам да ми стигнат,ако не стигнат има време и още зими

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

И двете стаи са с по една външна стена,но балкона там е изолиран с външни ролетни щори,а изложението е югоизточно.Апартамента е среден и в общи линии е доста топъл,а дограмата е дървена - предстои и смяна,но не тази година . Но бюджета ми е ограничен - разполагам с около 2000 лв. и се надявам да ми стигнат,ако не стигнат има време и още зими
    2 конвенционални маркови климатика и ще се вмъкнеш в бюджета. Квадратурата на стаите забрави да напишеш.

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2006

muchoto: 2 конвенционални маркови климатика и ще се вмъкнеш в бюджета. Квадратурата на стаите забрави да напишеш.

Абе какаде ги тези 2 конвенционални маркови климатика за 2000 лв. В В.Търново няма марков климатик 9-ка под 1300 лв с монтажа

17. Тук е от
    Oct 2007

В Техномаркет продават конвенционални Hitachi 14ка, май бяха по 900-1000 лева. Ще те греят зверски.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от valentinbg
    muchoto: 2 конвенционални маркови климатика и ще се вмъкнеш в бюджета. Квадратурата на стаите забрави да напишеш.

Абе какаде ги тези 2 конвенционални маркови климатика за 2000 лв. В В.Търново няма марков климатик 9-ка под 1300 лв с монтажа
    Каква марка е този за 1300лв. Пед мен са ценовите листи на една Варненска фирма. 9-ка Fuji е 1100лв. с монтаж. 9-ка Даикин 1080лв. с монтаж. Митсубиши хеви излиза по-скъпо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 114 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе