Ми тези ми ги предлагат, а за тези които има инфо и аз си имам гугъл и мога да намеря Просто това ми предлагат и ако някой може да помогне благодаря
Ми тези ми ги предлагат, а за тези които има инфо и аз си имам гугъл и мога да намеря Просто това ми предлагат и ако някой може да помогне благодаря
Привет на всички ! Някой има ли техническите характеристики или впечатления от работата на PANASONIC CU-256SB модел 2006 г. Предлагат ми го като 12- ка от фирма Варнаклима, офис Шумен на цена от 1550 лв. без монтажа.
Айде поредният засилен. Климатика е 9-ка. И каква е тази цена бе...тия побъркани ли са 1550лв. а коя година е.... бог знае.Първоначално публикувано от elegator
А чакаме коректност и съвест от депутатите...Е как ще продадеш Опел вместо BMW? Нали от сто души-един ще се усети,и ще ти го счупи в главата?!? Не е оправдание,че и продавача не е знаел...какво продава тогава...? Баси какво съзнание...
Здравейте,решила съм да се отоплявам тази зима с климатик но идея си нямам какъв точно ми трябва .От всичко прочетено,а и от разговорите с консултантите в магазините,засега съм се спряла на Fujitsu,но не знам има ли в Русе дистрибутори и ако да - на какъв адрес са.Ако може някой да ми помогне - благодаря предварително.Имам намерение да отоплявам апартамент с площ 75 кв.м. и си мисля че два малки инверторни ще ми свършат работа.Моля за мнението на специалистите (вярвам,че тук са само такива)
Опиши по-подробно, колко са стаите и по колко квадрата са, изложение, изолация, дограма, бюджет.Първоначално публикувано от rosica.i
Здравейте,решила съм да се отоплявам тази зима с климатик но идея си нямам какъв точно ми трябва .От всичко прочетено,а и от разговорите с консултантите в магазините,засега съм се спряла на Fujitsu,но не знам има ли в Русе дистрибутори и ако да - на какъв адрес са.Ако може някой да ми помогне - благодаря предварително.Имам намерение да отоплявам апартамент с площ 75 кв.м. и си мисля че два малки инверторни ще ми свършат работа.Моля за мнението на специалистите (вярвам,че тук са само такива)
В Русе съм намерил 2 представителя на Fujiтsu-Техно М сервис и www.bulclima.com(имат представителство в Русе).Техно М се намират в улицата срещу Арда,дето слиза надолу към сервиза на СБА,след лекия завой надясно първата пресечка наляво на самата пресечка е входа.
Айдееее, зимата идва, ако това стигне до нас , ще може да си тестваме климатиците и да споделиме коя машина как се е справила..
http://dnes.dir.bg/2007/11/09/news23...html#sepultura
Имам климатик HITACHI D10EX2. Като го пуснах започна да се набира и като достигна до зададената температура не се изключи, а продължи да работи. Работят и двете тела, но на много слаби обороти! Мисля си, че би трябвало да изключи и след време да се включи пак! Или просто така е проектирана инверторната му система!
За това е инвертор, за да не се изключва а да си намали оборотите.
И двете стаи са с по една външна стена,но балкона там е изолиран с външни ролетни щори,а изложението е югоизточно.Апартамента е среден и в общи линии е доста топъл,а дограмата е дървена - предстои и смяна,но не тази година . Но бюджета ми е ограничен - разполагам с около 2000 лв. и се надявам да ми стигнат,ако не стигнат има време и още зимиПървоначално публикувано от muchoto
2 конвенционални маркови климатика и ще се вмъкнеш в бюджета. Квадратурата на стаите забрави да напишеш.Първоначално публикувано от rosica.i
muchoto: 2 конвенционални маркови климатика и ще се вмъкнеш в бюджета. Квадратурата на стаите забрави да напишеш.
Абе какаде ги тези 2 конвенционални маркови климатика за 2000 лв. В В.Търново няма марков климатик 9-ка под 1300 лв с монтажа
В Техномаркет продават конвенционални Hitachi 14ка, май бяха по 900-1000 лева. Ще те греят зверски.Първоначално публикувано от rosica.i
Каква марка е този за 1300лв. Пед мен са ценовите листи на една Варненска фирма. 9-ка Fuji е 1100лв. с монтаж. 9-ка Даикин 1080лв. с монтаж. Митсубиши хеви излиза по-скъпо.Първоначално публикувано от valentinbg