Страница 41 от 130 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 1950

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Здравейте,решил сам да си купя климатик GREE ,ACS-12GP , ACS-12 HUMER.Кой от двата да избера,кои бихте ми препоръчали и Какво ви е мнението за тази марка.
    Трябва ми възможно най ефтин и надежден климатик,с добро съотношение между качество и цена.
    Ппедварително Благодаря

2.  

3. Member Аватара на b.shterev
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    b.shterev бъди конкретен как стой съпоставянето Татамит и БТУ angel
    Аз подкрепих колегата stanislavov .За същия търговец и аз споменах,но той го изкара на светло .За това беше реакцията ми...Явно не сме се разбрали.Просто малко се поумесиха коментирате.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    b.shterev бъди конкретен как стой съпоставянето Татамит и БТУ angel
    Пич,

Първо ще те помоля да пишеш на български, защото поне аз изпитвам проблем докато те разбера.

Второ как си представяш ДИРЕКТНО превръщане на мярка за площ, към мярка за енергия?
    Става само с ДОПУСКАНЕ.
    tatami е равнинна фигура (представи си килимче) с размер 90 на 180 см.
    btu е енергията нужна за загряване на един паунд вода с един градус по Фаренхайт.
    И двете са извънсистемни, но не това е проблема.
    Можеш да направиш превръщане, ако смяташ, че можеш да превърнеш квадратни метри в киловати - т.е. само ако предварително направиш предположение за съотвествие.

5. Тук е от
    Feb 2008

Здравейте колебая се между две клими едната е HITACHI RAS/RAC-E10H2 китайски инвертор а втората е
    HITACHI RAS/RAC-10EH1 за която в магазина твърдят че е Японска.Разликата в цената между двете е 120 лева моля за съвет коя да взема.

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

E10Н2 си вземи.Аз съм с такъв и съм доволен.10ЕН1 не е японец.Хитачи не произвеждат в Япония за чужди пазари.

7. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от Manowar
    Здравейте колебая се между две клими едната е HITACHI RAS/RAC-E10H2 китайски инвертор а втората е
    HITACHI RAS/RAC-10EH1 за която в магазина твърдят че е Японска.Разликата в цената между двете е 120 лева моля за съвет коя да взема.
    Взимай смело Е10Н2 и аз съм с такъв, даже като купувах моя миналата година бяха на една цена и двата, незнайно защо обаче 10ЕН1 го вдигнаха в последствие, може би за да заблудят, че е "японец"

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от bobo_05
    Здравейте,решил сам да си купя климатик GREE ,ACS-12GP , ACS-12 HUMER.Кой от двата да избера,кои бихте ми препоръчали и Какво ви е мнението за тази марка.
    Трябва ми възможно най ефтин и надежден климатик,с добро съотношение между качество и цена.
    Ппедварително Благодаря
    Никой ли няма впечетление за тях,ако не стават,може нещо друго,ефтино но качествено.

10. Member Аватара на b.shterev
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от bobo_05
    Никой ли няма впечетление за тях,ако не стават,може нещо друго,ефтино но качествено.
    Колега,щом искаш нещо евтино и качествено може би трябва да прегледаш тук темите за Мидея и Осака.Според мен Мидея е по добра марка,така,че се порови по нета и виж цените и параметрите им.Кажи за какви помещения ти трябват климатици и до колко пари.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Никой ли не притежава MIDEA MSF6-12AR?Търся инфо точно за този модел.

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от naydenov69
    Никой ли не притежава MIDEA MSF6-12AR?Търся инфо точно за този модел.
    По лесно е да напишеш в търсачката. Ето тук има инфо за този модел http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35682.0.html

13. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    По лесно е да напишеш в търсачката. Ето тук има инфо за този модел http://forum.setcom.bg/index.php/topic,35682.0.html
    Това съм го чел и оставам с впечетление, че е добър избор за тези пари.Малко ме притеснява ,че е клас Е,но като се замисля,че в по-вечето случаи става въпрос за реклама-спирам да се притеснявам.След кратко,но за сметка на това задълбочено проучване на цените стигнах до извода, че в ТМ е най-изгодно-499.00+130.00 за монтаж при две години гаранция.И като го платя с Транскарт и използвам М-тел клубна карта ще му смъкна още цената.За сведение-на работа ни монтираха 2 панасоника закупени от ТМ и наблюдавах монтажниците.Останах с добро впечетление от тяхната работа и смятам да избера тяхната фирма за нонтажа.Няма да споменавам за кой град става въпрос, за да не правя реклама.

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Това че е на 499 е така продават го с 30лв по малко от цена за дистрибутори може би са решили да изчистят модела или от марката. Това че ще спестиш 30лв е най малкия проблем поради броя на монтажите техните фирми са трудни за идване на ремонти ако изобщо дойдат.

16. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Това че е на 499 е така продават го с 30лв по малко от цена за дистрибутори може би са решили да изчистят модела или от марката. Това че ще спестиш 30лв е най малкия проблем поради броя на монтажите техните фирми са трудни за идване на ремонти ако изобщо дойдат.
    30 лв са си 30 лв откъдето и да го погледнеш.Кой ми ги дава тези 30лв.И защо трябва да ги давам след като мога да ги спестя?Монтажните фирми точно в този период са гладни и нямат работа.Монтажът ще ми бъде извършен на следващия ден.

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

За да продават с отстъпка има причина каква е незнаем.Тия 30лв ще си ги платиш в последствие дори и повече казах ти защо. Когато едни слагат климатика те са обвързани с подръжката и други фирми няма да ти окажат помощ ако ти потрябва. А вярвай ми това е техника която все някога се разваля.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2006

За да продават с отстъпка има причина каква е незнаем.Тия 30лв ще си ги платиш в последствие дори и повече казах ти защо. Когато едни слагат климатика те са обвързани с подръжката и други фирми няма да ти окажат помощ ако ти потрябва. А вярвай ми това е техника която все някога се разваля.
    В нашия град има две три фирми така че не ме бърка.Те си поемат гаранцията и обслужването.Така,че дали ще го купя от дистрибутора или от ТМ-все същата фирма ще го монтира.30 лв са си 15 евро и т.н.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 130 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе