Страница 37 от 130 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1950

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

sandev преди да отидеш в БГ Клима прочети какво са ми отговорили потребителите в тази тема която споменах о-горе. Оказа се че никои не знае каква е тази настроика. Аз само мога да кажа че сервизните работници им отне 5 минути и дори не разбрах какво направиха защото бях в другата стая. Факт е че така климатика топли повече,но ако искаш първо проучи въпроса и ако получиш повече информация пиши.

2.  

3. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

sandev
    В случай че 22гр. те устройват, остави климатика на тези градуси и хвърли някъде дистанционното. С това вдигане и сваляне на градусите, освен че стоиш на студено, нищо не спестяваш.... Да не казвам че ефекта е обратен. Отделно тормозиш климатика и скъсяваш живота му.
    Аз съм с отделен електромер за климатика и съм си правил всякакви експерименти, но от както спрях да си играя с дистанционното (вдигам и свалям градусите) климатика работи много по-равномерно и по-добре, пък и забравих какво е скреж по външното тяло.

4. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от MaroderBG
    Тия от Кариер България, ако дойдат при теб направо ги пращай при мен-майтап, запознай ги че проблема е всеобщ ако вече не си го направил и кво смятат да правят. Разведи ги из твоя квартал сигурно има и други бучащи Тошиби и Кериари. Кажи им че доста хора мислят да се жалват във вестниците и прочие....
    Цитат Първоначално публикувано от MaroderBG
    Тия от Кариер България, ако дойдат при теб направо ги пращай при мен-майтап, запознай ги че проблема е всеобщ ако вече не си го направил и кво смятат да правят. Разведи ги из твоя квартал сигурно има и други бучащи Тошиби и Кериари. Кажи им че доста хора мислят да се жалват във вестниците и прочие....
    Колеги,
    не бях гледал скоро форума.
    Днес установих, че всеобщото (на форумците) очакване, че отговорните за продажбите на Carrier в България ще се опитат да опровергаят съмненията за "менте" партида, успешно реализирана през супермаркетите наречени "Техно...", все още не се е сбъднало.
    В тази връзка, сетих се за вулгарната поговорка "Битият си е бит, а еб....ият - еб...н ."

5. Тук е от
    Feb 2008

За този не знам ,но за моя знам щото съм го засичал и ми прави 3 киловата за 24 часа при 20 градуса настроени и при външни температури около нулата,което е нищо.А и другото което е стаите ти са преходни което значи че поне стаята в която е климатика трябва да е баня,а е нормално другата да не може да я отопли толкова добре.

6. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от vilii
    За този не знам ,но за моя знам щото съм го засичал и ми прави 3 киловата за 24 часа при 20 градуса настроени и при външни температури около нулата,което е нищо.А и другото което е стаите ти са преходни което значи че поне стаята в която е климатика трябва да е баня,а е нормално другата да не може да я отопли толкова добре.
    Нещо пак не ми се вързва!
    Това прави по 125 W на час! Само вътрешния вентилатор харчи толкова!Дори и 9 ка да е това до 3,5 kW отдавана мощност се получава COP - 28! Я пак провери!

7. Тук е от
    Oct 2007

Колеги предсто и закупуване на 3 климатика спрял съм се на:
    Ранасоник CS/CU-PW12GKS - CS/CU-YW12GKE трабват ми 2 дванайски и
    CS/CU-PW9GKE - CS/CUW9DKE - CS/CU-Y9GKS от 9 един за детска

дайте идея кой модел е по добър кой китаиски кой не каквото се сетите ще се използват главно за отопление.
    мерси предварително!

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Бих ти препоръчал да не избираш ПАНАСОНИК.Разгледай форума има много съвети и идеи.

10. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Бих ти препоръчал да не избираш ПАНАСОНИК.Разгледай форума има много съвети и идеи.
    Ами дай идея какво да избера де

11. Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Sevo
    Нещо пак не ми се вързва!
    Това прави по 125 W на час! Само вътрешния вентилатор харчи толкова!Дори и 9 ка да е това до 3,5 kW отдавана мощност се получава COP - 28! Я пак провери!
    това е седмичка и топли 14кв.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Здравейте! Искам да питам знаещите следното: по бялата обвиваща лента на тръбите близо до вътрешното тяло има жълто оцветяване по дължина на едната тръба ( топлата). Петното е около 20см. дълго и е точно където лентата опира изолацията на тръбата. Възможно ли е да е от масло? Някъде там надиха (заваряха) тръбите!
    http://image-upload.biz/preview.php?...48ef819e6f.jpg

13. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Не може категорично да се каже.... Защо не резнеш малко от бандажната лента и да се убедиш, какво е. Може да е масло, което означава пропуск :-(.

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от nebelservice
    Не може категорично да се каже.... Защо не резнеш малко от бандажната лента и да се убедиш, какво е. Може да е масло, което означава пропуск :-(.
    nebelservice е прав...неможе да се констатира проблема само по снимката.Ако са били някакви некадърни монтажници, които не са хващали оксижен, възможно е да не са напрвили качествени заварки...Наистина, срежи бандажната лента и провери. Ако е така, обаждай им се...

16. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Добре отказах се от панасоника и минах на хитачи някакви идеи дали са добри тези модели ???

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023416

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029574

2 големи и 1 по малак за детска

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За Е10Н2 гарантирам, че е много добра машина, защото имам такъв и тази зима беше перфектен.За малкия също има добри отзиви.Един колега от форума си купи такъв есента и го монтира в стаята на дедето си.Каза, че работи много добре, тих и икономичен.Колко квадрата ти е детската, защото 8-цата има номинал 2,5 киловата на отопление.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Днес идваха и махнаха бандажната лента, пуснаха една пищялка със някаква сонда (предполагам), отначало изцърка и майстора я бутна нещо и после тътка през около секунда... каза че няма нищо! Мериха налягането - отчете 2 Мра! Казаха че е добре! Навън да е било 8*, а в стаята при вътрешното тяло 25-28*. Мислите ли че това е нормално за мидея msg12hr, р22? Вентилатора на външното тяло спирал.... Абе общо взето ми се накараха... нищо му няма, а ги викам, бил съм проблемен клиент... (не обвинявам никой от форума, вече бях се обадил още преди да пусна мнението си тук). В гаранцията пише че ако дойдат по мое обаждане и не констатират повреда им дължа заплащане... но не ми взеха нищо (майстора е познат на брата). Стана ми страшно неудобно!!! Моля ви кажете ми какво е заплащането за тези операции и дали наистина параметрите са добре!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 130 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе