Първият модел е непълен. Пред 35 трябва да има още 2 букви. Какво инфо искаш?
Абе ти не беше ли сменил 35-цата за 25-ца накрая!
Първият модел е непълен. Пред 35 трябва да има още 2 букви. Какво инфо искаш?
Абе ти не беше ли сменил 35-цата за 25-ца накрая!
Притеснява ме че напрeжението е 230, 238 V стига по някога .
поледно така остана - модела е - MUZ-GC35VA
напрет разгледах вентилатора навъншното тяло на FUJITSOTO и видях че пише PANASONIC нормално ли е ?
Комбинирана сервизна информация за няколко модела на Mitsubishi electric, ключително и MSZ-GC35VA.
Сервизна информация за Fujitsu General ASHA09LGC, трябва да е за твоя модел, вътре се среща наименованието на AOYR09LGC.
Някой може ли да сподели опит със застраховането на климатици? Кои го правят и колко е на година? И всички др.подробности.
И такова нещо ли има! От какво искаш да го застраховаш? От ЕВН? Или от кражба?
Просто дочувам че има.
Моля ако някой има данните на SHARP AY-T25 SV(W) да ги сподели.Гуугъл изплю само на японски 2 сайта ....2300 лв му искат ама не вярвам на Етикетите в магазина![]()
Мисля че ще се справиш по-нататък:
http://www.sharp.co.jp/support/air_c...22-63sv_mn.pdf
На края на упътването са характеристиките. Ако имаш затруднения пиши, но общо взето това са основните неща:
охлаждане - 2,5КW, отопление 2,8kw
Cop отопление - 6.36, охлаждане - 6.02
0,5-5,9 кВ отопление като разход
46, 44 ДБ шум максимални (определено тихо тяло външно)
А това е директен превод, но от който ще придобиеш представа за екстрите:
Тя се основава на енергоспестяващи принципа на aerodynamics, приемането на "енергоспестяващи нов стил"
Въздуха на стаята се поддържа винаги чисто, товарене на въздуха почистване функция на "дезинфектант йон" и т.н.
С икономия на енергия "дезинфектант йони на въздуха сегашните", той плава в залата, "да се превърне moldy и зародиш", на "[areru] вещество", за да премахнете "вируса", контрол
Dirtiness на въздуха и "дезинфектант йон" се вижда, "чистота знак" и "дезинфекция йон знак"
Гледайки dirtiness на въздух, вие за улов на прах с "пред-филтър", [nioi] и формалдехид и т.н. "изгорели" властта натоварване "за събиране на прах, което е направено изгорели" функционира с вентилация функция
Той поддържа в рамките на чисто климатик, дърпам на енергоспестяващи ефективност на максимално натоварване на "автоматично почистване на филтъра" и "вътрешен чисто оперативни" функция
По-голям размер на 3 нежелани louvers на приемането, на вятъра, не хит срещу организма директно в конус излизането на "енергоспестяващи нов стил", actualizing "енергоспестяващи косвени климатични и отоплителни"
Настройка на формата на помещението, както и инсталирането позицията на климатик тя автоматично се контролира въздушния поток "топлота и coldness Coanda въздуха текущата"
Две климатични условия (за отопление среда) тя създава в една стая, "2 разделена въздушни течения"
Дълги въздуха текущи
В стаята температурата, която се счита в областта на околната среда (когато климатични по време на 28 ℃ и отопление на 20 ℃) е едно докосване, той може да избере, "енергоспестяващи мъжки бъде завършен шофиране"
Благодаря Краска,виждам че е доста добър модел 2006.За цената какво ще кажете,може ли да се намери по-евтин.Това е цена в Русе с трафа без монтажа.
Направо си е най-добрият за 2006 година в Япония от класа мощност. В Пловдив беше с 200 лева по-евтин, но дали го има в момента трябва да се провери. Иначе съм виждал монтирана 28 цата от същата серия в цвят венге, страхотен дизайн и невероятна машина. Пълни душата.
От японския пдф видях как си чисти самичък филтрите.Догодина дано да искарат модел дето тупа и килима и ги признавам за номер 1.Сега за приложението:Мисля да го купя за всекидневна 16 квадрата +кухня 6 квадрата..общо 22 квадрата старо немско сроителство панел с вградена стъклена вата.Височината е 2,60.Кухнята и всекидневната са свързани с 2 метра отвор с свод и плъзгаща врата.в смисъл в кухнята се отоплява и охлажда само като е отворена вратата ,Нощем като се спи в всекидневната примерно на затворена врата си остават 16 квадрата.Мисля че така ще постигна още по-голяма икономия при плащането на сметките.Въпроса ми е дали ще свърши работа 25-цата или да се напъна за 28-ца.Забравих да спомена че дограмата е пвц.
Трябва да си взема климатик с едно външно тяло и две вътрешни. Бях си харесал Midea, но те имат деветки, а на мен ми трябват дванадесетки. Някой може ли да ми препоръча каква друга марка да избера. Проблема с външното тяло е, че на мястото, където трябва да се сложи не може да станат две тела , а има място само за едно по-голямо. Ако някой има и други идеи ще му бъда благодарен да ги сподели.
Мулти сплит системите по принцип не са удачни.Намери си сериозна фирма за монтаж на климатици и те ще те консултират на място как може да монтират два отделни климатика,и ако наистина не стават два отделни отдели около 4000 лева и си сложи Тошиба