Във Варна от къде мога да купя тампони? Чувала съм, че тампоните за някоя марка кола също ставали?
Във Варна от къде мога да купя тампони? Чувала съм, че тампоните за някоя марка кола също ставали?
Жигула - предни, на носачите. 4броя за 1 лев.
Иначе към 2лв/брой, но не знам за Варна.
може ли да ми дадете някаква информция за ШАРП AY-P22YSC
Привет,
Преди година с помощта на съфорумци се сдобих с Mitsubishi HI - 35 нещо си - машинката се справи перфектно зимата (основно за тпова я и исках).
Сърдечно благодаря за съветите на всички
Сега ми е необходим още един климатик Мицубиши или Дайкин, но искам да се възползвам от кредита енергийна ефективност, та да питам за фирми в София които да преддлагат Дайкин. Благодаря предварително
И като е за всякакви клими темата - инфо от къде (изключвам сервиза на опел) мога да се сдобия с изпарител за климата на Corsa B, 1.4i, модел 95г. ?
Някакви отзиви за Тошиба RAS-13SKV-E?
Toshiba си е Тошиба....Здрави и качествени климатици...Като се има предвид, че на охлаждане отдава 3,5 Kw и на отопление 4,2 Kw, при 1,07 и 1,13 консумация, няма за какво да се притесняваш...Спокойно 30 квадрата ще бъдат отоплявани. Ако си го купил, не си сбъркал.Първоначално публикувано от efo69
Ако все още не си го купил не се чуди а го взимаи ТОШИБА СИ Е ТОШИБА и са най качествените климатици на нашия пазар във всичките си разновидности.Първоначално публикувано от efo69
Whirlpool AMB 968-12000BTU
Никаде няма мнение за този климатик и немога да разбера защо.Има някаква функция 6-то чувство която не знам каква е има си и 6 години гаранция,цената му е 700 лв. което нее много ама нее и малко
Някой може ли да каже нещо за него, ще съм му много благодарен
А пак ако някой е толкова добар да ми каже откаде да видя инструкций за употреба на bg незнам как трябва да му се отблагодарявам![]()
защо мислиш че 700 лв не е много ? според мен е адски много ,за тия пари има читави машини доказани през годините като марки и модели .. а не някакъв си климатик от марка която няма традиции в производството на такава техника
не казвам че са малко парите просто казвам че не е от сорта на 1000 и нещо лв просто искам да си кажете мнението за фирмата не е някоя неизвестна все пак
Имайте предвид с този вид недоказана техника че лятото е лесно зимните условия съвсем подлагат агрегатът на 100 % и започват аномалиите ако се мисли за преспектива само Японска техника с доказано производство Ако ти е за парите На пазара в момвнта се прадлага NEXUS с компресори от мицубиши цени от 350 за 9 000 до 1000 за 24 каПървоначално публикувано от asenrashkov
Whirlpool 6-th sense може да го има при пералните, ама при климатиците това животно се среща само при тях и май си е чисто българска измислица.. Този климатик струва макс. около 400-420 лева доставна цена така че защо не го плеснат на 636 и 6 години гаранция? продадеш 2 3-я е без пари?
Привет, форума е супер. Виждам че има много компетентни мнения и ще съм благодарен да ми дадете информация за марката TCL и по точно моделите TAC-12CHSA/LI и TAC-12CHSA/ZI.
"Е те такова животно НЕМА"....казал шопа ...дай малко повече инфо за тази чудесия,на стикера си пише предполагам ,снимай го ако можеш...