Страница 78 от 130 ПърваПърва ... 2868767778798088128 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1950

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

един от големите китайски производители не само на климатици. не са много популярни у нас. Имат модели с уникален дизайн и възможност за сменяеми предни панели. не вярвам този да е от тях обаче. Иначе средно до добро качество за Китайски климатик от китайски производител. 12-ката не трябва да е много по-скъпа от Мидеа-та т.е под 600лв., ако е на R 407C, ако е на R 410A може и да достигне 660 лева

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

12-ката (инвертор с R 410A) е 1000 лева с включен монтаж и наистина се предлагат с различни по цвят панели.
    Доколкото разбрах в заводите TCL се произвеждат и климатици за други марки, една от които е SANG.

4. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Въъъ!Сва те климатици от една хасковска фирма тряя да съ кат Трабант с инжекция,ва!
    п.с.Спазен е местния диалект на ВНОСИТЕЛЯ!!!След оръжието и наркотиците SANG са най-продаваните,най-качествните,най-ниско температурните.....и така до безкрай.
    Бегом всички за TCL/SANG,MIDEA,NEO....../

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от pivar
    Привет, форума е супер. Виждам че има много компетентни мнения и ще съм благодарен да ми дадете информация за марката TCL и по точно моделите TAC-12CHSA/LI и TAC-12CHSA/ZI.
    Напоследък се питам: кога българина ще разбере че добрите климатици са много малко и не е трудно да се запомнят и докога ще се интересува от Sang!??? Neo!??????? Tcl!??????? Tehniker!?????? Kelon!?????? и 10ки други знаини и незнайни марки.

6. Member
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте. Отдавна не съм влизал..Викам си, да почета.. Всички знаем, какво е да си "професионалист", т. е. най, най... Но си спомням преди 20 години, как се появиха две марки техника: SAMSUNG и LG(Gold Star). Сега са водещи, не в едно нещо! Няма нищо лошо в новите марки!! А и въобще не съм убеден,че един "стар Мерцедес" е по добър от "нова Шкода". Фен съм на SAMSUNG, но от това което прочетох във форума - климатик SAMSUNG , няма да си купя.Това не значи ,че няма климатик, производство на друга фирма, който не мога да избера.. Ако не избирахме други фирми, а не само "най-добрата", щяхме да бъдем с МАГнетофони(да не кажа грамофони) или с касети(пласирани от SONY,но като,че ли не измислени от тях).Нямаше да сме виждали CD,DVD, или блурай(може би греша в изписването, но още го няма..). Какво искам да кажа? Ами много просто: искам да си купя два климатика.Ама да са най-добрите и най-евтините.Е как става? Всичко е компромис: между пари, качество, очаквания и реалност. Харесах си един климатик-има го във форума,но струва майка си и баща си едновременно. Не съм ги събрал(парите). Търся "нова марка" по евтина, за която мога да платя. То, ако бях човек, който може да си даде парите във фондация, нямаше да чета из форумите...

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

панасоник

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Очо
    Здравейте. Отдавна не съм влизал..Викам си, да почета.. Всички знаем, какво е да си "професионалист", т. е. най, най... Но си спомням преди 20 години, как се появиха две марки техника: SAMSUNG и LG(Gold Star). Сега са водещи, не в едно нещо! Няма нищо лошо в новите марки!! А и въобще не съм убеден,че един "стар Мерцедес" е по добър от "нова Шкода". Фен съм на SAMSUNG, но от това което прочетох във форума - климатик SAMSUNG , няма да си купя.Това не значи ,че няма климатик, производство на друга фирма, който не мога да избера.. Ако не избирахме други фирми, а не само "най-добрата", щяхме да бъдем с МАГнетофони(да не кажа грамофони) или с касети(пласирани от SONY,но като,че ли не измислени от тях).Нямаше да сме виждали CD,DVD, или блурай(може би греша в изписването, но още го няма..). Какво искам да кажа? Ами много просто: искам да си купя два климатика.Ама да са най-добрите и най-евтините.Е как става? Всичко е компромис: между пари, качество, очаквания и реалност. Харесах си един климатик-има го във форума,но струва майка си и баща си едновременно. Не съм ги събрал(парите). Търся "нова марка" по евтина, за която мога да платя. То, ако бях човек, който може да си даде парите във фондация, нямаше да чета из форумите...
    По добре от това неможе да се каже.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2006

SAMSUNG е перфектен климатик във всяко едно отношение ,съотношение цена качество е наи доброто на пазара ,но има едно но / излязло му е име/ но КиК имат най добрия сервиз и са коректни , така че споко купуваиго смело и дане ти пука всичко е на късмет.Какъвто и да вземеш като ще прави проблеми ще прави.

11. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от miry
    КиК имат най добрия сервиз и са коректни
    Шок и УЖАС цаpи във вселената.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

SAMSUNG е перфектен климатик във всяко едно отношение ,съотношение цена качество е наи доброто на пазара ,но има едно но / излязло му е име/ но КиК имат най добрия сервиз и са коректни , така че споко купуваиго смело и дане ти пука всичко е на късмет.Какъвто и да вземеш като ще прави проблеми ще прави.
    Самсунг - перфектен - ХА-ХА -ХА.К и К коректни - ХА -ХА -ХА -ХА изобщо голям смях.

13. Тук е от
    Jun 2008

но КиК имат най добрия сервиз и са коректни
    Да. Убеден съм в коректността след като съм си имал ядове с тях и неколцина мои приятели едва си взеха обратно техниката от тях след максимално възможното време, в което по закон могат да ти я държат. Друг познат пък получи бележка на която нямаше никаква дата на предаване на техниката си в сервиза и му я бавиха месец и половина. Просто са не само коректни, но и перфектни направо.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2008

имам климатик Самсунг,на никого не бих го препоръчал.За лятото става но зимата е ужас .За това и смятам в скоро време да го сменя

16. Тук е от
    May 2008

Да се похваля, аз в крайна сметка си взех General Nocria AWHZ-18LBC или както там беше точния модел. Харесва ми. Близко е до представите ми за комфортна климатизация - охлаждане през лятото, доколкото може да се говори за комфорт при охлаждане с климатик де
    Явно съм го проразмерил доста /така ми харесва/ и външното тяло бачка мнооого тихо в общия случай. В моето помещение климатизира/охлажда с 2 градуса надолу за 5-10 минути и то далеч от максималната мощност. Явно предишният китаец е бил с много фалшиви ватове или BTU-та пък и беше с поизтекъл фреонец. Въздушната струя стига без проблем до другия край на стаята /6м. /, където е на ниво около 1.5м при охлаждане, а на <2 метра от него духа над 1.85м височина и изобщо не пречи
    Наскоро видях и как бачкат RAS-13SKVP Daiseikai и останах още по-доволен от моя си избор.
    Това е от мен

17. Тук е от
    Aug 2008

Здравейте на всички
    От прегледа по форума ме заинтригува климатик TOSHIBA RAS 13 SAV-E.Бихте ли споделили какво ви е мнението за този климатик , в какви граници се движи цената му и какво производство е(страна произход).

18. Member
    Тук е от
    Mar 2008

http://forum.setcom.bg/index.php?topic=34909.300
    виж какво е писал roldi

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе