Първоначално публикувано от
Очо Здравейте. Отдавна не съм влизал..Викам си, да почета.. Всички знаем, какво е да си "професионалист", т. е. най, най... Но си спомням преди 20 години, как се появиха две марки техника: SAMSUNG и LG(Gold Star). Сега са водещи, не в едно нещо! Няма нищо лошо в новите марки!! А и въобще не съм убеден,че един "стар Мерцедес" е по добър от "нова Шкода". Фен съм на SAMSUNG, но от това което прочетох във форума - климатик SAMSUNG , няма да си купя.Това не значи ,че няма климатик, производство на друга фирма, който не мога да избера.. Ако не избирахме други фирми, а не само "най-добрата", щяхме да бъдем с МАГнетофони(да не кажа грамофони) или с касети(пласирани от SONY,но като,че ли не измислени от тях).Нямаше да сме виждали CD,DVD, или блурай(може би греша в изписването, но още го няма..). Какво искам да кажа? Ами много просто: искам да си купя два климатика.Ама да са най-добрите и най-евтините.Е как става? Всичко е компромис: между пари, качество, очаквания и реалност. Харесах си един климатик-има го във форума,но струва майка си и баща си едновременно. Не съм ги събрал(парите). Търся "нова марка" по евтина, за която мога да платя. То, ако бях човек, който може да си даде парите във фондация, нямаше да чета из форумите...