50-тицата е клас B,а този коп за FD-то дето си го писал е за 25/9000 bTu/-MUZ/MSG-FD35VA-коп 3,74!!!!От етикета дето е вътре в климатика....Мисли!Първоначално публикувано от kall
50-тицата е клас B,а този коп за FD-то дето си го писал е за 25/9000 bTu/-MUZ/MSG-FD35VA-коп 3,74!!!!От етикета дето е вътре в климатика....Мисли!Първоначално публикувано от kall
Не се извинявам за грубия език, но ми писна от отворковци.
Форумите са за да се обсъждат теми, а не да се изказват непотвърдени и измислени твърдения.
Затова се наложи да бъда по рязък в изказванията си пред които отстоявам.
Все пак молих за помощ/съвет, а някакъв там се направи на остроумен без да провери твърденията си.
Благодаря ви.
Ако знаеш и разбираш повече от тези, от които искаш съвет, просто не питай!
Ако не си съгласен с казаното, за да го обориш ползвай факти а не обиди!
Съгласен съм с това което казвашПървоначално публикувано от dindo
Това синьото е пасивен йонизатор...освен това дезодориращ....
badr: Подобен род изцепки нямат място тук.
Мисля че сте достатъчно пораснали с dindo.
Добре да видим какви са въпросите:Първоначално публикувано от kall
Така написано оставам с впечатлението, че се колебаеш между двата климатика за това помещение (FD-35VA и GB50VA). Преди това в същото това помещение си имал (вероятно все още) монтиран климатик (Fuji Elactric RSA12LCC) с показател като мощност на отопление по номинал по-голям от единия от двата обсъждани климатика (Fuji=4.8Kw> FD35VA=4Kw) и не си доволен от него. Логично е, че нищо не отбираш и затова търсиш тук.Първоначално публикувано от kall
Ако това ти е въпросът, то отговорът е:
Ако пък случайно питаш дали в тази стая да не сложиш и двата, след като махнеш Fuji-то и го сложиш в спалнята, то отговорът е:Първоначално публикувано от deianНо в този случай е странно, защо ще махаш климатик за да сложиш същия, така, че предполагам въпросът ти е кой от двата климатика да избереш. Това пак е странно, обаче вече го коментирах ... по гореПървоначално публикувано от deian
Сега остава ти да отговориш от какво си толкова неудовлетворен
Модераторите май трябва да се заемат!!!!!!
Не смятам че това е ФОРУМА СЕТКОМ в който можеш да научиш нещо.Нямам отношение към дискусията ,но вече е ТЪПО!!!
Здравеите имам въпрос?Става дума за хол 22м в момента имам панасоник 9ка малаизия от 2000 год.но предната година 2007 фирмата която викам за профилактика не6то ми го прецака.не 4е не работи но мом4етата след много извинения и ремонти ми казаха 4е няма да е това което е бил.неисе изкара зимата. сега се оглездам за нов та панасоник,даикин,фудзитсу до 1500-1700 с монтажа за 12ка говоря.мерси предварително.
За 22кв.м девятката е малка... за 12-ка става. Сума от 1700 с монтажа ... отпада дайкина. Ако искаш да е нов де...Първоначално публикувано от pazzoe
а какво 6те кажете за http://www.termo-klima.com/bul/marka...t=4&maker_id=1 или http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=265 или http://www.termo-klima.com/bul/full_...d=230????????? гледах и саита на деимос корект там има о6те модели на митсуби6и и на даикин.какво 6те кажете за тази фирма вав варна се намира?а може мнения и за термо клима? мерси предварително.
колко парици е тоя подовия че не го намирам в никоя фирма освен Атаро а там няма ценова листа