Компресора е с 5 год.гаранция,ако пазиш гаранционната карта
Компресора е с 5 год.гаранция,ако пазиш гаранционната карта
Имам гаранционна карта с всички профилактики до сега .Климатика е работил с нормална експлоатация две зими и две лета.
еми то това и ще му бъде тепърва почват мъките с к&к
Сега като му обяснят компетентно,че повредата "не е от нашия телевизор" (компресор) и се почва една....
То затова първо се избира монтажна фирма
Те монтажниците не са виновни,като се скапе компресор "с петгодишна гаранция".Нали съм бачкал във фирма,която монтира на Технополис (Видеолукс е майката) боклуците.Знаеш ли каква мъка и молене на колене настават да се изпише от вносителя един шибан компресор? Ще кажеш че ги правят на ръка по една бройка-толкова се чака.А в това време клиента е брадясал вече.
Аз не съм казал че е от монтажа,но има фирми,които по-бързо си уреждат сервиза
Фирмата ми отказа гаранцията , веднага казаха че е от токов удар .Поискаха 900лв за нов компресор.
Не си заслужава човече....Май искат да те рендосат здраво....?!Първоначално публикувано от ste1
Няма как да решат че е от токов удар.При тази грешка най-вероятно компресора е електрически здрав и повредата е механична
Търси си правата! Питай в К&К, те знаят за въпросните компресори и каква са я надробили...
Аз правата ще си ги търся , но много бавно ще стане .Препоръчаите някои добър модел на Mitsubishi или DAIKIN за 25кв/м. че на студено се нестои.Първоначално публикувано от deian
Даикин FTXS/RXS35G,ME- MSZ/MUZ-GC 35VA,
MSZ/MUZ-FD 35VA