Този модел на DAIKIN FTXR/RXR28 Ururu Sarara добър ли е .Първоначално публикувано от jori
Този модел на DAIKIN FTXR/RXR28 Ururu Sarara добър ли е .Първоначално публикувано от jori
така е но и парите са му възможно най добрите пък и нз до колко си заслужава и дали ще ги избие
Какво да кажат онези с Кайените или с Ламботата? Дали си заслужават парите ли? Мен ако питаш-не.Но я питай тях?
така е за всеки влак си има пътници но за да ползваш нещо скъпо не е само да го купиш трябва да помислиш и дали можеш да го потдържаш
Тъжно е за ste1. Много бързо са го "наредили" от сервизната фирма... Ама и той самият, като е написал: спря тока, после дойде и не работи... Нали не си мислите, че само ние четем този форум? Казано по друг начин: причината е дефектен компресор, но повода е спирането на тока...
Такава е истината.Днес написах и жалба до EVN за токов удар ,доидоха техниците и премериха само един контакт , написаха в протокола че всичко е нормално.Първоначално публикувано от Очо
Когато работих в Плевен,имах с клиент подобен случай с компресор.Клиента намери независима фирма с лаборатория за подобни анализи.Те му издадоха такъв протокол след изследване на компресора,а не на контакта.След това цъфна в Енергото с адвокат и само при появата му му уважиха констатацията.
В момента съм в изчаквателна позиция за няколко дни , поисках от фирмата да ми напише писменно че ми отказва гаранция поради токов удар.
А те изобщо идваха ли да видят каква е повредата
Не пожелаха да дойдат , до 1-2 дни може и да дойдат.Първоначално публикувано от jori
Те такава лаборатория дето иследва компресора няма това е градски хумор.
VeleV.Klima-ако си толкова "знаещ",както личи от много твои изказвания,що не заложиш 10 000 лв за думите си?
Или караш по тактиката на шопа за жирафа?
Лабораторията не е точно за компресори, разбира се. Достатъчно е да е лицензирана с нужните документи (има такива измервателни). Изследването на компресора е лесно. Проверява се електрическата част. Ако проблемът се окаже от механичната част...
Много правилно ste1 е поискал писмено становище , че му се отказва гаранция. Тия явно са много нагли, без да погледнат климатика отказват. Явно са пробвали дали ще мине номера.