Много си прав,не помислих за това.Имам патили клиенти така.
Много си прав,не помислих за това.Имам патили клиенти така.
Нещо му има.Този модел го няма от 7-8 месеца.Първоначално публикувано от sevda75
Последна брйка е,защото е мостра.А вярно ли е ,че LCC са по шумни от LGC?
Мострите се продадоха преди 7-8 месецаПървоначално публикувано от sevda75
Специално на вниманието на vanko68
m3.kg.1000J.K m3.kg.J.K J
W= J/s Q=Vpc(T1-T2)=----------------------- =-----------------=----- = W
3600s.m3.kg.K 3,6s.m3.kg. s
V= m3/h=m3/3600s
T=K
p= kg/m3
c=kJ/kg.K=1000J/kg.K
jori Пазя си 1бр. 12LCC ей така да си го имам за спомен евентуално бих го монтирал на много мой човек.
geozap-не помня да съм ти искал формулки.И имаш основни грешки освен това.
В Ямбол все още се намират LCC, но единични бройки, най-вероятно, защото са закътани между САМСУНГ-и, ОСАКА и други машини в по-малки по обем магазини, където стоката е на купчина.Вчера видях една 12-ца.
vanko68 Формулата е само една ,на другото му викат дименсия.Посочи грешките.
1-Как получи,че Q=W,като едното е мярка за количество топлина,а другото за мощност.Това ще да е някаква нова физика.
2-къде изчезват ( Т1-Т2 )
3-след третото= къде се дява К под дробната черта
4-след съкращаването къде дяваш долното 3,6 ,като няма отгоре с какво да съкратиш
И чакам отговор на въпроса ми-кога съм ти искал формулки?
1 - Система SI количество топлина Q се мери във W ват,не е нова физика а дименсия на величина.
2 - От градус като извадиш градус получаваш градус
3 - Изтървал съм го
4 - Величина разделена на число се получава пак тази величина ,но с друга числена стойност.Пример 10 метра делено на 2 равно на 5метра...
Къде да пускам молбите ако искам да споделя нещо с теб ?
Здравейте, стаята е 30кв.м нова къща, изолации. Има камина която ще се пали в по-студеното време. И аз попаднах на останала бройка от Fuji RSA 12LCC. Дават ми я за 1320лв + 150лв за монтаж. Продавачът ми е познат, предлага ми също Панасоник Е12НКЕ. И двете машини са със 4.8 номинал на отопление. Какво ще ме посъветвате, да се пускам ли на Fuji-то или да заложа на друга машина.
geozap-по-големи глупости пишеше само Павилиона
Ей, малките деца!
geozap просто е показал какво става с дименсиите и как в крайна сметка да стигнем до W (ват), защото това ни интересува.
Е как да стигна по метода на geozap ? Това,което е показал,не почива на нищо в математиката,да не говорим за физика.Ясно е казано Q/3,4=W (след преобразуванията) Q=V* (T1-T2),като изпускаме р и с,понеже са близки до единица. Като получим Q/3,41=W . 3,4,a не 3,6 ,понеже p*c e около 1,1.