Страница 159 от 221 ПърваПърва ... 109149157158159160161169209 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,371 до 2,385 от общо 3301
Like Tree9Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.

Цитат Първоначално публикувано от Tutsy
    Писах Американски само за ориентация, обясниха ни че ги правят в Китай.
    Като е за ориентация, защо не написа Гръцки, примерно?

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

Казаха ми, че са американски Марката е Inventor .

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    pippo ето тук се коментира дайсейкая накратко:
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg592443

И вече всички от върховите серии се правят в Тайланд-просто там е изнесено производството-и за японския пазар също.
    Благодаря, видях е тази тема, благодарение на теб и edi1 има малко повече информация за машината. Няма обаче явно още много собственици и от там и конкретни наблюдения над машината. Ще насоча въпросите си в темата, която посочваш.
    Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Защо не си го и закупиш от PowerClima? Няма да имаш никви проблеми човека е много точен и педантичен относно работата си.
    Имах предвид закупуване и монтаж от една и съща фирма. Благодаря за изказаното мнение. Предвид още едно положително мнение за човека и липсата на климатика в някоя голяма фирма може би ще се спра точно на него. Моля да не ме храните от това, че търся голяма фирма, но след измамника Ванко ми е трудно да се доверя на по-малка фирма, която в повечето случаи сигурно ще се отнесе по-коректно.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

pippo,при Мега няма самодейност-има сериозна фирма зад гърба си както виждаш.Знам,в коя страна живеем,ама споко-и ако си стиснете ръцете-ще чакаме снимки,а и първи отзиви след монтажа,и за поведението на тошибката-нека да си първия във форума с такава.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Не знаех че Mega е човекът PowerClima. Благодаря явно ще трябва да се разберем нещо.
    Поздрави.

7. Тук е от
    Aug 2012

И все пак нещо за ИНВЕНТОР EVI-EVO 12

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

http://www.inventor.ac/index.php?opt...s&productId=60

10. Тук е от
    Oct 2010

След доста четене по форумите се ориентирах до 2 модела климатици. Бих искал малко повече мнения от гледна точка на климатиците като фирма, качество и т.н. преди да се спра само на един модел - най-малкото защото са 9-ка и 12-ка.
    Къде ще се ползва: панелен апартамент в софия - 7-ми предпоследен етаж - 14 квадрата стая (детска стая) с 2 въшни стени - ПВЦ дограма с троен стъклопакет - съседите (отгоре и отдолу) се топлят от време на време с парно но все пак това е изключително студено стая през зимата - ще се ползва предимно за отопление и по-малко за охлаждане.
    Ето и конкретните модели:

Fujitsu ASYG 12LE - 1350 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...syg-12-le.html

Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA - 1300 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...ic-ge25va.html

11. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    Русе

напудрено GREE с гръмко име и надута цена , в момента можеш да си купиш същият климатик и с името OSAKA . Моят съвет е да си дадеш парите поне за маркова машина за същите пари има доста богат избор.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

tigyrcho, погледни General-Fujitsu ASHG07LEC.

13. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от tigyrcho
    След доста четене по форумите се ориентирах до 2 модела климатици. Бих искал малко повече мнения от гледна точка на климатиците като фирма, качество и т.н. преди да се спра само на един модел - най-малкото защото са 9-ка и 12-ка.
    Къде ще се ползва: панелен апартамент в софия - 7-ми предпоследен етаж - 14 квадрата стая (детска стая) с 2 въшни стени - ПВЦ дограма с троен стъклопакет - съседите (отгоре и отдолу) се топлят от време на време с парно но все пак това е изключително студено стая през зимата - ще се ползва предимно за отопление и по-малко за охлаждане.
    Ето и конкретните модели:

Fujitsu ASYG 12LE - 1350 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...syg-12-le.html

Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA - 1300 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...ic-ge25va.html
    аз съм по скоро за мицубишито - дават го тихо а и за 14м2 трябва да е дотатъчно , но пък казваш че е студена стаята ...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Колеги дайте съвет. От къде мога да закупя тошиба 10skvp2-e в Русе? Намирам само една фирма - Камео, но те няма да работят до 10-ти септември.

16. Тук е от
    Aug 2012

Моля, разбиращите, помогнете в избора на Fujitsu за помещение около 35 кв.м. две нива. Разликата в нивата е около 50 см.Евентуално 2 броя климатици.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2012

Нокрия !

18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Tutsy избора дали да е един и ли 2 климатика зависи предимно от формата на помещението и от разположението на мебелите в него.Едно е помещението да е квадрат, друго е да е правоъгълник, трето е да е с формата на буквата "Г" и т.н. ...

Има и въпросник във форума потрудете се малко над него, защото не сме(все още) форум за екстрасенси, а и така ще бъдете полезен/а на себе си преди всичко, тъй като ще си помогнете да направите правилен избор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе