Като е за ориентация, защо не написа Гръцки, примерно?Първоначално публикувано от Tutsy
Като е за ориентация, защо не написа Гръцки, примерно?Първоначално публикувано от Tutsy
Казаха ми, че са американски Марката е Inventor .
Благодаря, видях е тази тема, благодарение на теб и edi1 има малко повече информация за машината. Няма обаче явно още много собственици и от там и конкретни наблюдения над машината. Ще насоча въпросите си в темата, която посочваш.Първоначално публикувано от diksanal
Имах предвид закупуване и монтаж от една и съща фирма. Благодаря за изказаното мнение. Предвид още едно положително мнение за човека и липсата на климатика в някоя голяма фирма може би ще се спра точно на него. Моля да не ме храните от това, че търся голяма фирма, но след измамника Ванко ми е трудно да се доверя на по-малка фирма, която в повечето случаи сигурно ще се отнесе по-коректно.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
pippo,при Мега няма самодейност-има сериозна фирма зад гърба си както виждаш.Знам,в коя страна живеем,ама споко-и ако си стиснете ръцете-ще чакаме снимки,а и първи отзиви след монтажа,и за поведението на тошибката-нека да си първия във форума с такава.
Не знаех че Mega е човекът PowerClima. Благодаря явно ще трябва да се разберем нещо.
Поздрави.
И все пак нещо за ИНВЕНТОР EVI-EVO 12
http://www.inventor.ac/index.php?opt...s&productId=60Първоначално публикувано от Tutsy
След доста четене по форумите се ориентирах до 2 модела климатици. Бих искал малко повече мнения от гледна точка на климатиците като фирма, качество и т.н. преди да се спра само на един модел - най-малкото защото са 9-ка и 12-ка.
Къде ще се ползва: панелен апартамент в софия - 7-ми предпоследен етаж - 14 квадрата стая (детска стая) с 2 въшни стени - ПВЦ дограма с троен стъклопакет - съседите (отгоре и отдолу) се топлят от време на време с парно но все пак това е изключително студено стая през зимата - ще се ползва предимно за отопление и по-малко за охлаждане.
Ето и конкретните модели:
Fujitsu ASYG 12LE - 1350 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...syg-12-le.html
Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA - 1300 лв с монтаж: http://klimatici.biz/%D0%BA%D0%BB%D0...ic-ge25va.html
напудрено GREE с гръмко име и надута цена , в момента можеш да си купиш същият климатик и с името OSAKA . Моят съвет е да си дадеш парите поне за маркова машина за същите пари има доста богат избор.Първоначално публикувано от Tutsy
tigyrcho, погледни General-Fujitsu ASHG07LEC.
аз съм по скоро за мицубишито - дават го тихо а и за 14м2 трябва да е дотатъчно , но пък казваш че е студена стаята ...Първоначално публикувано от tigyrcho
Колеги дайте съвет. От къде мога да закупя тошиба 10skvp2-e в Русе? Намирам само една фирма - Камео, но те няма да работят до 10-ти септември.
Моля, разбиращите, помогнете в избора на Fujitsu за помещение около 35 кв.м. две нива. Разликата в нивата е около 50 см.Евентуално 2 броя климатици.
Tutsy избора дали да е един и ли 2 климатика зависи предимно от формата на помещението и от разположението на мебелите в него.Едно е помещението да е квадрат, друго е да е правоъгълник, трето е да е с формата на буквата "Г" и т.н. ...
Има и въпросник във форума потрудете се малко над него, защото не сме(все още) форум за екстрасенси, а и така ще бъдете полезен/а на себе си преди всичко, тъй като ще си помогнете да направите правилен избор.