Страница 153 от 190 ПърваПърва ... 103143151152153154155163 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,281 до 2,295 от общо 2844
Like Tree1225Одобрявам

Избор на Климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2015

Отговор: Избор на Климатик

Точно този модел колега тошиба й бяха предложили последния път в магазина. За 1400 с монтажа от новаклима. Тя и моето МЕ го намира за тихо когато е на автоматик почти не се чува,а и фреона е по-тих направо.Утре ще видим какво ще измисли вече,че над месец вече умува. То моя на средни обороти си е тих в сравнение с на брат ми конвенционалката Самсунг-оня и вън и вътре трака,бръмчи.Сега й обясних викам или ще седиш на средна скорост през деня и ще го търпиш звука му,или на автоматик,ама ще ти е по-студено.Не може и двете в неизолирана стая

2.  

3. Тук е от
    Mar 2013

Искам специално да изкажа своята благодарност към Александър и Станимир Щереви. Монтираха ми три машини в новия апартамент. Просто професионалисти. За мен е чест , че ви познавам. Бъдете Здрави!

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

.............
    Този пост е редактиран от ^Rokera^; 08-11-15 в 15:59.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Визирам 3 (три) чертички на дисплея на дистатционното управление. Общо са пет. Дебитът е достатъчно силен, за да поддържа 25 градуса, в 25 квадрата помещение.

6. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от mylord Виж публикацията
    Здравейте. Дайте мнение за TOSHIBA RAS-402GDRH NEW SUPER DAISEIKAI 14. Уговорих поръчката, в петък е при мен. Ще го ползвам за отопление/охлаждане на хол, спалня, коридор и кухня. Общо около 48 кв.м. Панелка. С изключение на коридора, всички други помещения са с вътрешна изолация. Дограмата е 6 камерна РVC навсякъде. Съседът под мен зимата топли доста. Ще ми върши ли работа?
    Здравейте. Монтиран е вече климатика. Но има нещо, което ме притеснява. Четвърти ден работи, поддържа температурата, но вътрешното тяло не спира. Нормално ли е това. Задал съм му режим отопление, авто на вентилатора, широка въздушна струя. В хола, където е поставен, температурата е 25 градуса, в коридора 24, в другите 2 помещения 22.5.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Че как да спре бе човек... ти вземи отвори и входната врата!
    bobovo, Aleksandars, JOKVN и 2 други харесват това.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Че как да спре бе човек... ти вземи отвори и входната врата!
    Надали е от от отворените врати. При идентични условия от началото на октомври задачата бе поверена на една "бълха" - Panasonic CS-YE12MKX. И си намаляваше силата на струята, на моменти почти спираше.

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Сравнението между двата климатизатора е неуместно.
    Alexi одобрява това.

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Надали е от от отворените врати. При идентични условия от началото на октомври задачата бе поверена на една "бълха" - Panasonic CS-YE12MKX. И си намаляваше силата на струята, на моменти почти спираше.
    Без да те ангажирам с мнението си, бих допуснал че разликата се дължи на различните температурни условия, съчетани с различните минимуми на двете машини.
    Aleksandars и mirandi харесват това.

12. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от Kasap Виж публикацията
    Без да те ангажирам с мнението си, бих допуснал че разликата се дължи на различните температурни условия, съчетани с различните минимуми на двете машини.
    Явно не съм съм задал правилно въпроса. Температурните условия са близки. Малкият климатизатор достигаше тези температури в помещенията, макар и при по дълга работа, после намаляваше, усилваше работата на вътрешното тяло. А при новия като че ли няма разлика. Исках да си изясня нормално ли е това.

13. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Малкият климатизатор достигаше тези температури в помещенията, макар и при по дълга работа, после намаляваше, усилваше работата на вътрешното тяло. А при новия като че ли няма разлика.
    И това за недостатък ли го намираш?

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Въпросът беше дали е нормално.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

ми ако го намираш за ненормално избери си произволен климатик за бартер и аз ще ти го купя
    mylord одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2011

[QUOTE=dodo_pv;746645]

Това настина бих искал да го видя,как поддържа 25 гр в 25 кв,при въшна поне 0 гр надолу и как от вътрешното не се чува звук ,тогава вече признавам дйсейкай за извънзема технология.

18. Тук е от
    Oct 2015

Каква е разликата между D12AK и D12CM на LG-и заслужават ли да се гледат като цяло.Гледах ги в евровент добре се дъжи до 3.5кв.при -10 D12CM май беше.Освен буквите разлика има ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе