Защо рискуваш ,а не се свържеш с колегата над теб.Тук има хора където се занимават и с К2У.
Защо рискуваш ,а не се свържеш с колегата над теб.Тук има хора където се занимават и с К2У.
Бе по-добре сега да обикаляш, отколкото после... Има надежни хора във форума, както каза колегата Бобово.
Този климатик е тъй наречената 9ка и е подходящ за полвината квадратура.
Според мен този климатик не е за 32м2 помещение след първата зима ще го разбереш сам
Несериозно не знам дали е, но примера ти с телевизора е силно погрешен.
Не само ще си занеса телевизора, но и ще го ползвам 3 - 4 седмици. Ще преценя дали ми харесва, ако не просто ще го върна и ще си взема парите
Учудващо, засега климатиците наистина са с условие да не са монтирани за да подлежат на връщане, интересно как да разбера дали ми допада ако не е монтиран...
Бая работа ще отворят тия клими на Мая Манолова скоро...
След като прегледах предложенията на фирмите в Русе се оказа че климатика който избрах се продава на приблизително едни и същи цени навсякъде. Някой от форума да има впечатления за добър и качествен монтаж? И колко всъщност трябва да е тръбния път на един инвертор?
Тъй като вече почнах да пиша за избор на климатик в тази тема се надявам да не е грешка че продължавам диалога тук. Ако модератора счита, че е за местене да я сложи на друго място.