Това си е пазарен удар направо.Честита машина.Тук имаше хубави отзиви за нея преди година-две.
Да, ама не...Това са Ваши думи:
Като пуснете някой от посочените модели през зимата, ще започчнат да "вият" като на умряло и тогава ще се чудете, аджеба за какво става въпрос.
От опит съм се убедил, че когато клиент каже, че основно му трябва за охлаждане, не става така. Машината се пуска и през зимния период.
Колеги, понеже виждам че темата е необятна, а бебето реве от жегите, директно питам - какъв климатик да избера? Помещението е кухня, площ 12,16 кв.м., височина 2,60. Отпред има неостъклена тераса, западно изложение. Искам тиха машина само за охлаждане, тъй като сме ТЕЦ и няма да се пуска зимата. В момента в къщи температурата става около 30 градуса. Апартаментът е малък и не изключвам от време на време да отварям към другата стая да разчупва въздуха. Готов съм да обмисля всякакви ценови предложения, но все пак няма да се изхвърлям. Ако ви трябва още инфо - питайте.Благодаря!
Този пост е редактиран от rosen_linov; 30-07-15 в 12:27.
Всяка една машина с 2.5кВт хладилна мощност и цена от 700 до 2500 ще свърши работа. С нарастването на цената нарастват ефективностите, екстрите и обикновено намалява шума, в зависимост от модела.
Ок, лека смяна на концепцията - с жената говорихме, че както преди бебето въобще не сме мислили за климатик, така и сега може да се наложи да постоплим преди да са пуснали парното. Нека да е читав и откъм топлене - нещо до 1200лв. Загледах това примерно:
ASHG09LMCA/AOHG09LMCA
Цената е 1500лв. за 12ка H12АК, дайсекай8 е 900лв повече.
Екстра е цената, идва кажи речи колкото едно Сузуми.
Здравейте, моля, препоръчайте ми климатик.Помещението е 18м2 1ет.
Харесал съм си тези 3 модела Mitsubishi Heavy SRF/SRC 25 ZMX-S ,Daikin FVXS25F и Fujitsu AGYG09LVCA.
Благодаря предварително.
Препоръчвам мицубишито, след него фуджицуто. Дайкинът не го препоръчвам.
Принципно ще се справят, но са малко на ръба, ако е много студено помещението.